G
Guest
Misafir
Genel Sekreterimiz çünkü.Volkan Kiziltas' Alıntı:O,fotoğraftaki adamı bayan macında gördüm.protokolde oturuyordu Işıl ın 3 lüklerinde ayağa kalkıyordu.
Genel Sekreterimiz çünkü.Volkan Kiziltas' Alıntı:O,fotoğraftaki adamı bayan macında gördüm.protokolde oturuyordu Işıl ın 3 lüklerinde ayağa kalkıyordu.
Onur merhaba!Onur Yavuz' Alıntı:Hatanın hepsini dışarıda aramamak gerek. Bence taraftarın aynaya bakıp kendi yanlışlarıyla yüzleşmesinin zamanı geldi de geçiyor.
Hak verilmez, alınır.
Onur merhaba!Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":27prhflq]Hatanın hepsini dışarıda aramamak gerek. Bence taraftarın aynaya bakıp kendi yanlışlarıyla yüzleşmesinin zamanı geldi de geçiyor.
Hak verilmez, alınır.
Onur merhaba!Barış Yarar' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":m2unrhoc][quote="Onur Yavuz":m2unrhoc]Hatanın hepsini dışarıda aramamak gerek. Bence taraftarın aynaya bakıp kendi yanlışlarıyla yüzleşmesinin zamanı geldi de geçiyor.
Hak verilmez, alınır.
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Ahmet beyde, diğer ilgili yöneticiler de burayı oldukça sık takip ediyor zaten. Ve bu konu başlığında yazılan herşeyide emin olun okuyorlar.
Onur Yavuz' Alıntı:Benim değindiğim nokta artık konuyu yargı organlarına taşımak. Yoksa Dedehayır´a bugüne kadar sorunlar defalarca aktarılmıştır.Ayhan Şahenk´te tribünlerde en etkili bölümün kombineli taraftarların bulunduğu yer olmasına rağmen kombine sahipleri Fener Ülker maçından bugüne kadar yerlerine oturamıyorsa en azından basketbol takımlarının menfaati düşünülerek işe bir yerden başlamak gerek.
Ben Ankara´nın aldığı kombine ile ilgili girişimi başlatmasına başlatırım da dosyanın Ankara´dan İstanbul´a gitme süresinin uzunluğu ve başvurunun tek kişi tarafından yapılıyor olması nedeniyle ses getirmeyeceği için bir anlamı olmaz.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ben mademki müşteriyim o zaman hakkımı sonuna kadar arayacağım,
Bu iş böyle giderse beraber kombine aldığımız arkadaşlarımla yemin ederim başkana kadar çıkacağım!!!
Görevini ihmal edenleri taraftarın haklarını savunmayanları kombineyi satıp sonrada taraftarı ortada bırakanları tek tek anlatacağım ve en sonundada kombinemi saygıdeğer başkanımıza hediye edeceğim.
Birde acaba federasyon yetkilisi maçı tuvaltten izlesinler deseydi tuvalettenmi izleyecektik?????
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3pwl9rbx]Ben mademki müşteriyim o zaman hakkımı sonuna kadar arayacağım,
Bu iş böyle giderse beraber kombine aldığımız arkadaşlarımla yemin ederim başkana kadar çıkacağım!!!
Görevini ihmal edenleri taraftarın haklarını savunmayanları kombineyi satıp sonrada taraftarı ortada bırakanları tek tek anlatacağım ve en sonundada kombinemi saygıdeğer başkanımıza hediye edeceğim.
Birde acaba federasyon yetkilisi maçı tuvaltten izlesinler deseydi tuvalettenmi izleyecektik?????