Aslantepe'ye Basketbol Salonu Projesi

Re: Salon?

bende aslantepeye yapılcak salonun cok dolcagını dusunmuyorum.play off ve derbıler harıc.ıpekcı veya sınan erdemde daha fazla kısıye oynarız

eger kı kesın olarak oraya yapılcaksa salonumuz(kusura bakmayın tam emın degılım) kesınlıkle ve kesınlııkle mac gunlerı futbol takımıyla aynı gun olmalı.o zaman yuksek seyırcı sayısına ulasırız.

bu arada bır not fülkerin normal sezonda seyırcı ortalaması '56' ymıs.

Son gelen haberler şöyle:

1) Kesinlikle kendimize ait bir salon yapılacak. Bu sene transferlerden bu kadar kesilmesinin nedeni çok ciddi tesis yatırımları yapılacak olması.

Neler bunlar:
1) Aslantepe' de yolun karşı tarafında 25 dönüm arazi GSGM' den izinle bir spor kompleksi haline getirilecek. İçerisinde kapalı spor salonu, antreman sahaları da olan kamp tesisi, küçük bir stad ve yüzme havuzları olacak.

6500 kişilik düşünülen bu salonu 10,500 yaptırmak için yönetimde ulaşabildiğimiz her yere ulaştık. Ama sonuç ne olur bilinmez.

Bu kompleksi GSYİAD finanse ediyor. info@gsyiad.org adresinden onlara Euro2012 kriterlerini hatırlatmak gerekir.

2) Diğer yatırım projeleri de şunlar:
a) Mecidiyeköy Çadırın olduğu yerde Galatasaray Plaza yapılacak. Altında Petrolofisi olacak. Projeyi şahsen gördüm. Senede 2.5 milyon ? beklenen ciddi bir proje. Çadır ise Aslantepe' ye taşınacak ve metro tarafından gelenleri karşılayacak.
b) Kalamış Tesisleri sıfırdan yenilenecek. Onun da projesini gördüm. Zaten hemen yanında Faruk Ilgaz Tesisleri varken tesisin bu şekilde köhne kalması kabul edilemezdi.
c) Küçükçekmece Kürek Tesisleri yenilenecek ama beklenen gibi olur mu? Profosyonel bir tesise dönüşür mü bilmiyorum. Projesini görmedim.
d) Sapanca' da kürek tesisi: Ahşap yapı olarak inşa edilecekti. Sanırım izinleri bekliyor.
e) Büyükçekmece' de alınan arazinin de yine izinleri bekleniyor.
f) Hasnun Galip Binası yıkılıp yerine yüzlerce yıllık Galatasaray Belgelerinin ve arşivinin saklanacağı Galatasaray Araştırma Enstitüsü kurulacak. Yönetim zaten Aslantepe' ye taşınıyor.
g) Aslantepe, stad bittikten sonra da bir çok tadilat görecek ve yeni ekler yapılacak. Mayıs 2011 gibi başlanır.

Projeler güzel.Acaba GSGM den izin alınmışmı yoksa izin alınacakmı?Malum yaptığımız her yatırım bazılarını çok rahatsız ediyor.İnşallah izin alınmıştır ve startı bekliyordur.Salonumuzunda cok amaçlı kullanıma uygun 10500 kişilik olması en idealidir diye düşünüyorum.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":1efgaxnk]
2008-2009 Yılında Darüşşafakada basket maçlarımız yapılırken taraftar olarak çok zorluklar çekiyorduk. Arma peşinde ulaşımımız 2-3 saat sürüyordu.

Şunu anlayamıyorum bir türlü. Kime göre neye göre 3 saat sürüyordu?

İşi Maslak'ta olanlar Levent, Etiler, Beşiktaş'tan başlayarak tüm sahil kesiminde, Gayrettepe, Şişli'de oturanlar, Sarıyer tarafında yaşayanlar için de tersi bir durum söz konusu. Hala herkes kendisine göre merkezi sıfatını kullanıyor. Günümüz İstanbul'unda İTÜ, YTÜ, Boğaziçi gibi üniversitelere yakın olan, Maslak gibi bir iş merkezinde konumlanan, üstte saydığım semtlere yakın olan bir salona merkezi değil demek hiç doğru değil.[/quote:1efgaxnk]

İmzamı atarım bu görüşe...
Birde şu an metronunda tam faliyetli çalıştığını düşünürsek kime göre neye göre 3 saat mesafede????

Levent 15 dakika
beşiktaş 30 dakika
şişli 20 dakika
tarabya-yeniköy-istinye-emirgan-maslak 5 dakika
sarıyer 20 dakika

Erol Karakış' Alıntı:
Projeler güzel.Acaba GSGM den izin alınmışmı yoksa izin alınacakmı?Malum yaptığımız her yatırım bazılarını çok rahatsız ediyor.İnşallah izin alınmıştır ve startı bekliyordur.Salonumuzunda cok amaçlı kullanıma uygun 10500 kişilik olması en idealidir diye düşünüyorum.

Henüz izin alınmadı ama görüşmeler olumlu yönde ilerliyor.

Re: Salon Anketi

Bu arada uluslararsı atletizim federasyonu Sinan Erdem Arena yanına yapılacak bşr salonu kabul edip 2012 dünya salon şampiyonasının burada yapılmasını onaylamış Yani Sinan Erdem Arena basketbol salonu olarak kalıyor. Duyurulur.

Re: Salon Konusu

Dün aynı konular konuşulduğu için salonla ilgili, iki konuyu birleştirmiştim. İsmini şimdilik böyle yaptım ama değiştiririm kısa sürede.

Seneye Ayhan Şahenkte oynamak için anlaşılmış.

Yap boz, yap boz sıkıldım artık yemin ediyorum ya !

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Seneye Ayhan Şahenkte oynamak için anlaşılmış.

Yap boz, yap boz sıkıldım artık yemin ediyorum ya !

Bence Ayhan Şahenk daha iyi olur Hüseyin. Ama bu sefer Daçka yönetimiyle anlaşmazlıklar yaşanmamalı !

Ayhan sahenkde isek kimse sezonda liderlik beklmesın ,Kimse saha içi kombinesi yani pembe koltuk almasın .

Bu saat`den soradan kim alınırsa alınsın umrum dısıdır .

Yok artık daha neler?! :oops:

6,500 kişilik salonda ısrarcı heralde yönetim, gözümüzü 10,000 kişilik salona alıştırmak istemiyor : ) Yazıktır ya..

oturduğum evin yanında olmasına rağmen ayhan şahenki İSTEMİYORUM...

2 SAATİM yolda geçer ama abdi ipekçi-sinan erdem salonuna ses çıkarmam.

okulumun dibi ayhan şahenk olursa sevinirim ben kendi adıma

ulaşım da hiç zor değil atla metroya taksimden 20dkya ordasın (darüşşafaka durağı da açıldı sanırım ?)

Galatasaray'ın Hedeflerine Uygun Salon Sinan Erdem Arena'dır

Son günlerde bir salon tartışması alıp başını gidiyor.
Ayrica Gsyiad işbirliğiyle 6500 kişilik bir salon yapılacağındanda söz ediliyor.

Burada herkesin karar vermesi gereken bir durum var.

Takım olarak hoca ve oyuncu seçimleri için uzun vadeli geleceğin takımımızı kuracağımızı düşünüp umutlanmak istiyoruz fakat geleceğin takımı için geleceğin salonunu atlıyoruz.

Burada ,yönetimde , idari kadroda hepimizin hedefi Euro League.

Bir kere 6500 kişilik salon fikri zaten bu hedefe göre ölü doğmuş bir fikirdir.
Galatasaray'ın gerçekçi olalım belki ileride olabilir ama kısa vadede 10.000+ salon inşa edecek bir maddi durumu yoktur.

Ortada hem lokasyon hem tesis olarak Sinan Erdem Arena adında muhteşem bir salon var.

Eğer biz günü kurtarmak peşinde değilsek , uzun vadeli hedef ve planlarımız var ise Galatasaray'ın vizyonunu , taraftarın gücünü dosta düşmana gösterecek salonu seçmeliyiz.

Olay 300 kişi ya da 3000 kişinin gelmesi değil çok farklıdır. Ayrıca Galatasaray taraftar potansiyeli olarak İstanbul'un en büyük gücüdür.

Umarım salon işine karar verecek olanlar olaya geniş açıdan bakabilirler.