Aslantepe'ye Basketbol Salonu Projesi

Re: Salon Konusu

Abdiİpekçi seçilerek bir kez daha Basketbola uvey evlat gozuyle bakılmadığını kanıtladı yönetim. Hani bu kadar haksız yapılan eleştrilere elinden geldiği kadar yaptıgı icraatlarla cevabını veriyorlar buda cok hoş oluyor açıkcası. Bende yönetimde idari kadro da oyuncularda tabiki istiyor en yukarlarda olmayı. Ancak herseyin bir sırası olduğunu unutmamak sihirli degnek ile bir anda herseyın mumkun olmayacağını unutmamak lazım. dogru yolda ilerliyoruz. Aklın yolu bir...

Bu sene futbol takımımız 2. yarı maçlarını Aslantepede oynayacağı için oraya en yakın salon olan Ayhan Şahenk de oynamamız bence çok kötü bir karar olmazdı. Efes bile maçlarını orada oynarken yönetimi Maslakta oynattığı için hedef küçülltmekle suçlamak biraz ağır olur. Kaldı ki orada kompackt bir salon olduğu için hem bayan hem erkek maçlarında çok iyi bir atmosfer yakalanabilir. Zaten geçen sene abdi ipkeçideki ortalamayı yakalarsak her maç full oynarız Ayhan Şahenkte.

benim bildiğim, salon konusunda kesin karar verilmedi.. bir de şöyle bir durum var; diyelim ki martta pazar 15 de abdide basket maçı var fenerle, akşam da 19 da aslantepe de futbol. geçen sene bu gibi durumlarda mecidiyeköye yetişemeyenler, aslantepe'ye nasıl yetişsin.. istemesek de fikstürler bazen çakışacak, bizim futbolda rakiplerimizin basketbolda avrupa kupası maçları olabilecek.. o durumda maçların aynı güne denk gelmesi kaçınılmaz olacak. o zaman basketbol yine 2. plana atılacak taraftar tarafından. ha yönetim ; ben geçen sene yapmadığımı yapıp otobüs kaldırırım derse eyvallah ama geçen sene hiç öyle olmadı.. abdi ipekçi de çok kör bir yerde ulaşım açısından.. topkap veya zeytinburnu denmesi bir şey değiştirmiyor.. metro , metrobüsle yürüme mesafesinde değil, otoparkından çıkmak 1 saat. orası da problem. biz aslantepeye salon yapmadıkça, her sene bunları konuşuruz..

Hikmet Görkem' Alıntı:
sinan erdemde oynasak daha iyi olur,metrobüs ve metro bağlantısıda var,hemde salon büyük.her maç 10000 yaparız.
10000 kişiye en son ne zaman maç oynadık ?

o bile zor gibi. Sinan Erdem dışardan çok heybetli duruyor . Gece tek başına içeri girmeye korkar insan :p

Salon olarak birinci tercihim Sinan Erdem S.S. 2. tercih olarak ta Abdi İpekçi S.S. derim.
Ama Kulübümüz hangi salonu seçerse seçsin bu spor salonundan önümüzdeki 10 sene burada oynayacağız denmedikçe içim rahat etmez.
Artık göçebelikten bıktım.
Her sene başı hangi salonda oynama belirsizliğinden bıktım.
Daçkanın salonu gibi 3.sınıf bir salonda oynama ihtimalinin hersene başı yeniden belirmesinden bıktım.
Şampiyonluğa oynayan takımın Salonu belli ve ona yakışan büyüklükte olmalıdır.
Abdi İpekçi yada Sinan Erdem Spor Salonları gibi...

Abdi İpekçi'de oynanacağımız söyleniyor ama henüz kesin değilmiş.

Bir an önce pürüzler giderilsin de yeni sezonda yine Abdi İpekçi'de olalım.

biraz kendi açımdan düşündüğümden ayhan şahenk istiyorum ben :)

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
[quote="Berkan Çatal":1xrnm7ky]biraz kendi açımdan düşündüğümden ayhan şahenk istiyorum ben :)

Takımımız için düşünmeliyiz : ) Abdi İpekçi'de çok iyi bi hava yakaladığımızı düşünüyorum. Kurulu düzen devam ettirilmeli..[/quote:1xrnm7ky]
Ayhan Şahenke karşı bi önyargı var bence. Derbiler hariç ipekçi dolmadı. Ayhan Şahenke ulaşım da yeni açılan metro duraklarıyla daha kolay taksimden 20 dk... Ama yine de hangisi hayırlıysa o olsun ama Ayhan Şahenke ayağımız bi alışsa dolu tribünlerde baskı oluşturabilirz rakiblere benim düşünceme göre :)

Valla bana kalsa Abdi İpekçi'nin 49 yıllık kullanım hakkının alınmasından yanayım ben...
tabi Aslantepeye bir salon yapılamayacaksa...
bence mevcut şartlarda yer olarak daha uygununu bulamayız...

Fizibilite çalışması yapılıp da 10 bin olamayacağı anlaşıldıktan sonra 6 binlik salon yapıyorsak anlarım da, başka türlü hiç bir mantığı yok.