Aslantepe'ye Basketbol Salonu Projesi

Re: Salon Konusu

Salon konusunda gelişme yok , ortalık bu kadar karışıkken de bir gelişme beklememek lazım.Daha bir süre ses çıkmaz o işten.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Seneye Ayhan Şahenkte oynamak için anlaşılmış.

Yap boz, yap boz sıkıldım artık yemin ediyorum ya !
inanılmaz ucuzmuş darüşşafaka küme düştüğünden yapılmış bu anlaşma tam bir felaket o potalarda çok canımız yanacak ..

Ya zaten mantık olarak çok garip bir olay,her yıl salon değiştiriyorsun,bir yıl ayhan şahenk bir yıl abdi ipekçi sonra yine ayhan şahenk,önümüzdeki yıl bu sıraya göre yine abdi ipekçiye döneriz.

Bana göre bu küçük düşünmektir.Çünkü geçen sezon küme düşmemeye oynayan bu takım maçlara 2000-3000 kişi önünde çıkabiliyordu,bu sezon daha yukarıya oynayacağız doğal olarak maçlara gelen seyirci sayısıda artacaktır ama Ayhan Şahenk'e geçmek salonlara gelmeyin demektir,Bu adamları anlamak gerçekten zor,Ayrıca yeni salon yapma planları var sürekli diyoruz 7000'lik salon yapacağınıza yapmışken standartlara uygun bir salon yapın,ileride eurolig'de oynama şansımız olduğunda kendi salonumuzda oynayabilelim ama takan yok.Ben yöneticilere şunu sormak isterdim Erkek Basketbol şubesi size çok mu batıyor,size ekstra'dan iş mi çıkartıyor,açıkça söyleyin içinizden keşke Galatasaray sadece futbol kulübü olsaydı bizde voleyboluyla,basketboluyla uğraşmak zorunda kalmazdık diyormusunuz ? Amatör şubeler yöneticiler için külfet değil mi,ekstra'dan masraf değil mi ? Bu amatör şubelere gerçekten gözü gibi bakacak,basketbol sevdalısı yöneticiler lazım,mesela Galatasaray Basketbol şubesinden sorumlu olacak yönetici basketbol'un içinden gelmiş biri olacak,basketbol'a aşık olacak,taraftarın dilinden anlayacak işte o zaman doğru işler olur basketbolda.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Basketbolcu baskan bile gordukte Bayram o dediklerini goremedik be kardesim.
Ya ülkede Basketbol'u seven 1 tane Galatasaraylı iş adamı yok mu ? Varsa öyle biri alsınlar yönetime o adam şubede yöneticiliğini aşkla yapar,takımı şampiyon yapmak için her türlü fedakarlığı yapar,Hepmi fenerli bu zenginler,yada bizim zenginlerde Galatasaray aşkımı yok,Galatasaray'ı sadece üzerinden para kazanılacak araç olarak mı görüyorlar merak etmekteyim.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":3qky6it5]Basketbolcu baskan bile gordukte Bayram o dediklerini goremedik be kardesim.
Ya ülkede Basketbol'u seven 1 tane Galatasaraylı iş adamı yok mu ? Varsa öyle biri alsınlar yönetime o adam şubede yöneticiliğini aşkla yapar,takımı şampiyon yapmak için her türlü fedakarlığı yapar,Hepmi fenerli bu zenginler,yada bizim zenginlerde Galatasaray aşkımı yok,Galatasaray'ı sadece üzerinden para kazanılacak araç olarak mı görüyorlar merak etmekteyim.[/quote:3qky6it5]

Bayram,
Her ne kadar basketboldan anlamasada o senin dedigin fedakarrligi askla calismayi gosteren tek isim Ahmet Dedehayir'di onuda tefe koyup caldik hep beraber.

Beni bekliyor bu takim biliyorum :p

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Öyleyse bizde seni bekliyoruz Doğan :)

Wade-Bosh-Lebron ile arayi siki tutuyoruz basketbollarinin son donemlerini bizde yasatacam onlara :p

Isin sakasi bir yana gercekten subeyi sahiplenebilecek ve gercek anlamda basketboldan anlayan biri gelmedikce isimiz zor.

Su asamada tek sansimiz oyle yada boyle yonetimin degismeye baslayan mantalitesi ve Oktay Mahmudi'dir.

Haftalardır Galatasaray basketbol takımlarının 2010-11 sezonunda hangi salonda oynayacağı konusu adeta yılan hikayesine dönmüştü. Sarı kırmızılı taraftarların çok büyük bir bölümünün Abdi İpekçi Salonu?nu tercih etmelerine rağmen Ayhan Şahenk Spor Salonu ismi bir hayli ön plana çıkmıştı. Ancak bu gün aldığımız bilgiye göre Galatasaray Cafer Crown ve Galatasaray Medical Park takımları önümüzdeki sezon çok büyük bir olasılıkla antremanlarını Ayhan Şahenk Spor Salonun?da yapacaklar, maçlarını ise İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu?nda oynayacaklar. Bu konu ile ilgili resmi açıklamanın çok yakın bir zamanda yapılması bekleniyor.

Pota6.com özel haberidir.

Enes Kömürcü' Alıntı:
Haftalardır Galatasaray basketbol takımlarının 2010-11 sezonunda hangi salonda oynayacağı konusu adeta yılan hikayesine dönmüştü. Sarı kırmızılı taraftarların çok büyük bir bölümünün Abdi İpekçi Salonu?nu tercih etmelerine rağmen Ayhan Şahenk Spor Salonu ismi bir hayli ön plana çıkmıştı. Ancak bu gün aldığımız bilgiye göre Galatasaray Cafer Crown ve Galatasaray Medical Park takımları önümüzdeki sezon çok büyük bir olasılıkla antremanlarını Ayhan Şahenk Spor Salonun?da yapacaklar, maçlarını ise İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu?nda oynayacaklar. Bu konu ile ilgili resmi açıklamanın çok yakın bir zamanda yapılması bekleniyor.

Pota6.com özel haberidir.
antremanda farklı yer maçlar neden farklı yer anlamadım ?

Abdi İpekçi tek biz kullanmıyoruz bu neden olabilir.Ayrıca önümüzde Dünyaca ünlü bir turnuva var Türkiye'de yapılacak bu zaman zarfi içinde Ayhan Şahenkte yapacaz gibi.

Ama aklıma takılan konu Ayhan Şahenk'te ki potaya alışan adam A.İpekçi'de zorlanmaz mi acaba ?
Sert bir potası var A.Ş bunu oyuncular bile söylüyorlardı bu bir handikap olabilir ama A.İpekçi'de de antreman yapacağımızı düşünüyorum en azından zaman buldukça veya önemli maçlar arifesinde

Çünkü Adana da okul liglerin'de bile final mücadelesinden önce her iki takım finalin oynanacağı salonda 1-2 defa antreman yapma hakkı tanınır A.ipekçi'de de böyle bir durum olacak gibi okuduklarımdan anladıgım kadarıyla