Re: Salon Konusu
Bana göre bu küçük düşünmektir.Çünkü geçen sezon küme düşmemeye oynayan bu takım maçlara 2000-3000 kişi önünde çıkabiliyordu,bu sezon daha yukarıya oynayacağız doğal olarak maçlara gelen seyirci sayısıda artacaktır ama Ayhan Şahenk'e geçmek salonlara gelmeyin demektir,Bu adamları anlamak gerçekten zor,Ayrıca yeni salon yapma planları var sürekli diyoruz 7000'lik salon yapacağınıza yapmışken standartlara uygun bir salon yapın,ileride eurolig'de oynama şansımız olduğunda kendi salonumuzda oynayabilelim ama takan yok.Ben yöneticilere şunu sormak isterdim Erkek Basketbol şubesi size çok mu batıyor,size ekstra'dan iş mi çıkartıyor,açıkça söyleyin içinizden keşke Galatasaray sadece futbol kulübü olsaydı bizde voleyboluyla,basketboluyla uğraşmak zorunda kalmazdık diyormusunuz ? Amatör şubeler yöneticiler için külfet değil mi,ekstra'dan masraf değil mi ? Bu amatör şubelere gerçekten gözü gibi bakacak,basketbol sevdalısı yöneticiler lazım,mesela Galatasaray Basketbol şubesinden sorumlu olacak yönetici basketbol'un içinden gelmiş biri olacak,basketbol'a aşık olacak,taraftarın dilinden anlayacak işte o zaman doğru işler olur basketbolda.