Re: Salon Konusu
Bıktım bu baştakilerin beceriksizliğinden! Artık bi 15 sene sonra yaparlar bi salon hala bekliyolar!
Bıktım bu baştakilerin beceriksizliğinden! Artık bi 15 sene sonra yaparlar bi salon hala bekliyolar!
Umut Gokgoz' Alıntı:F.Ülker kendi salonuna geçecek
Efes Sinan Erdem'e gitti...
hali hazırda hertürlü kritere uyan İpekçi tamamen bize kalmış durumda...
kıpkırmızı koltukları da var...
Taksim'deki AKM'nin yerine talip değilsek ben İpekçi'de kesinlikle ısrar etmemiz gerektiğini düşünüyorum...
alalım buranın 49 yıllık kullanımını gerekli bütün yenilemesini yapalım, çevre düzenlemesini yapalım canavar gibi salonumuz olsun...
Metin Kuruçay' Alıntı:Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk:
"Bizim hedefimiz Euroleague?de oynamak. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Yeni bir salon yapacağız. Bu 6000 de olabilir 10 bin kişi de?
Alternatiflerimiz var düşünüyoruz. Bütçe olarak bize hangisi yarar sağlayacak, bakıyoruz. Ancak şu ana kadarki kombine satışından memnun değiliz."
10,500' ün üzerinde ister 10 bin 500, ister 12bin istersen de 15 binlik yap bakalım Aslantepe' ye kombine satıyor musun satmıyor musun? Hatta ben olsam futbol kombinelerine ek kombine de eklerdim. Böylece salon full kapasite oynardı basket takımımız. Euroleague hedefin varken 6,000 neymiş?
Sühan Cem' Alıntı:Ben katılmıyorum. Bizim istediğimiz salonun koşulları daha farklı arkadaşlar. Yer olarak düşünelim. Mesela cumartesi günü Tofaş maçı var 15:00'da 19:00'da Antalya futbol maçı. Eğer İpekçi ve Aslantepede oynansa bu maçlar ben basket maçına gidemezdim. Salondan çık metrobüse git minibüsle oradan mecidiyeköye git koştur metroya stada git yolu yürü maça gir. Kaza ile maç uzatmalara kalsa futbol maçına yetişemem. Hni Sinan Erdem olsa bir nebze anlardım.
GS'ın kendine ait salonu olmalı. O salonda localar olmalı. Dükkanalr olmalı Hatta ufak bir otel olmalı uzaktan gelen taraftarlar (futbolve basketbol için) vegelen takımalrın kalması için. En önemlisi Aslantepe komplexinde olmalı. Ki Futbol maçı ile aynı gün basket ve/veya voleybol maçı varsa o taraftaralrın o maça da gitmesi sağlanır. Mesela 2 hafta önce Ankaragücü maçımız ın olduğu gün Basket maçımız vardı. Mecidiyeköy'e geldim saat 13:00 civarı ve bir sürü GS taraftarı oralarda zaman geçiriyordu. Basket maçının varlığından bile habersizler. Salon stada yakın olursa ne salona ne stada sığmayız. Kendi basketbol hatta voleybol seyircimizi de yaratırız. Bize ait bir kompleximiz olur haftanın yedi günü boş vakitlerimizde bile oralarda gezeriz.
Böyle düşünmenin sebebi nedir? Bu yönetim geldiğinden bu yana klup gelirlerini kaca katladı haberin var mı? Stad gelirlerini bir kenara koy bir ton proje yaptılar yapmayada devam ediyorlar. Her konuda sallayabilirsiniz yonetime ama bu konuda değil!Deniz Baskın' Alıntı:Bizim yönetimimiz akıl edemez stadın yanında saon yapmaya. Benim yönetimim bana o komplexte bütün günümü geçirmem için aktiviteler sunup para harcamamı sağlamak yerine karaborsa bilete mahkum bırakır , storeda 20lik şeyi 50 ye satar . Hatta yıldız alcas der bunu bana satarken ama sonra yıldızını satar Benim yönetimim o komplekste zaman geçirmemizi istemez. Sadece 2 saat stada gidip sonra eve dönüş çilesi çekmemizi ister .Benim yönetimim akıllı planlar yapamayan bir yönetim
Böyle düşünmenin sebebi nedir? Bu yönetim geldiğinden bu yana klup gelirlerini kaca katladı haberin var mı? Stad gelirlerini bir kenara koy bir ton proje yaptılar yapmayada devam ediyorlar. Her konuda sallayabilirsiniz yonetime ama bu konuda değil![/quote:1gy44mzf]Mazhar Ozsoy' Alıntı:[quote="Deniz Baskın":1gy44mzf]Bizim yönetimimiz akıl edemez stadın yanında saon yapmaya. Benim yönetimim bana o komplexte bütün günümü geçirmem için aktiviteler sunup para harcamamı sağlamak yerine karaborsa bilete mahkum bırakır , storeda 20lik şeyi 50 ye satar . Hatta yıldız alcas der bunu bana satarken ama sonra yıldızını satar Benim yönetimim o komplekste zaman geçirmemizi istemez. Sadece 2 saat stada gidip sonra eve dönüş çilesi çekmemizi ister .Benim yönetimim akıllı planlar yapamayan bir yönetim
Uğur Güven' Alıntı:Bürokratik engellerden dolayı salon işi şuanlık iptal Ankaradan izin alınamamış.Galatasaraylı iş adamlarının salona ayırdığı bütçe 8 milyon euroymuş.Ama izin çıkmayınca şuan rafa kalktı..
Bakalım zaman ne göstercek..