Doğan Sağlam' Alıntı:Salon Aslantepe arazisine yapılmak istenmiyor.Sebebide yukarıda belirtildiği gibi kulübe başka bir arazi kazandırmak.
Aslantepeiçin daha sonrasında düşünülen sinema salonu,AVM projesi var.Stad dışında kalan araziyi bu amaçla değerlendirmek orta vadeli hedef.
O yüzden kimse insanları bu kadar geri zekalı yerine koymasın.Başkasının yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış misali bir ben düşünürüm demek çocuklukluk oluyor.
Can Altay' Alıntı:Bilmediğimden soruyorum, 9 milyon euro'ya 10.000 kişilik bir salon yapılması mümkün müdür? Bana pek mümkün gelmedi de. Sanki daha küçük bir salon planlanıyor.
Zaten yapılacağına da pek inanmıyorum ama...
Sühan Cem' Alıntı:Sercan Bence en etkilisi, Euroleague için gerekli olan A lisanslarının ellerinden alınma riskiydi diye düşünüyorum. Efes'in durum neyse ama FB o anlamda krizdeydi. Bu yüzden de özellikle Fatih Zeytinburnu ve Bakırköy civarında bir çok liseye bilet dağıtımı yapıyorlar şu an. Gelen seyirci de zaten buraalrdan sağlanan kişiler. İlk maçalr diye hevesle gidyorlar ama aynı kişiler bir zaman sdonra elinde bilet olsa da gitmeyecektir. Zaten normal lig maçında, yani davetiyeleri kapsamlı dağıtmadıkalrı maçlardaki tribünlerinin durumuda malum.
Bu arada Sinan Erdem'in konumunun faydasını gözardı etmeyeceğim tabii ki.
Sercan Sevinç' Alıntı:O esas gayet normal. Borussia Dortmunda okullara bedava bilet veriyordu.
Alperen Küçük' Alıntı:Biz euroleague de böyle 8li finale falan oynasak varya ne sinan erdem dayanır ne abdi ipekçi
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Alperen Küçük":mfgo5gxf]Biz euroleague de böyle 8li finale falan oynasak varya ne sinan erdem dayanır ne abdi ipekçi
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Alperen Küçük":27tj6o9o]Biz euroleague de böyle 8li finale falan oynasak varya ne sinan erdem dayanır ne abdi ipekçi
İrfan Duzguner' Alıntı:Konu salon yapılması.Bu forumda da bu konuların yazılması gerekirken;forumda yazılanlara baktığımda bı konular konuşulmadığını okuyorum.Bize ne FB seyirci sayısına.İsterlerse 15.000 bedava bilet versinler.Bizim derdimiz salonun yapılması.Bu konuda herkesin yönetime baskı yapması gerekiyor.En kısa süre de gelir getirici bir salon yapmamız gerekiyor.