Aslantepe'ye Basketbol Salonu Projesi

Re: Salon Konusu

Şöyle 10000 kişlik bi salon yapsak stadın yanına. Aynı gün olsa maçlar. Süper olur. En önemli Euroleague maçlarını dışarda oynayacaksak ne anlamı kaldı?

12 bin 500 Kişilik olacakmış Fb Ülker'in salonu Eurolig maçlarında rahatça doldururlar.

Bizde herşeyi Eurolig için hesap ederek yapmalıyız,Salonda 10.000'in üzerinde bir kapasitede olmalı,Eğer bizde Eurolig'de oynarsak o salon mutlaka dolacaktır.

*Basketbol'da benim Galatasaray'da görmek istediğim herşeyi Fenerbahçe yapıyor,Acaba bizim başımızdakiler taraftarı yemlemeyi bırakıp ne zaman karınlarımızı tamamen doyuracak merak ediyorum.

Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:
Finansman, proje herşey hazırmış sadece salonun yeri konusunda bir karışıklık varmış. Bu çözüldüğü anda 6bin kişilik bir salon yapacakmışız.
Aman bir sorun çıksında olmasın o iş,yeni gelecek yönetim adam gibi bir salon yapsın 10.000'in üzerinde,Polat'ın yaptığı her iş zarar bu kulübe.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Emre Elmalıdereoğlu":2s6jbb6e]Finansman, proje herşey hazırmış sadece salonun yeri konusunda bir karışıklık varmış. Bu çözüldüğü anda 6bin kişilik bir salon yapacakmışız.
Aman bir sorun çıksında olmasın o iş,yeni gelecek yönetim adam gibi bir salon yapsın 10.000'in üzerinde,Polat'ın yaptığı her iş zarar bu kulübe.[/quote:2s6jbb6e]
Bencede olmasın Abdi ipekçide oynarız daha iyi eurolig standartlarını karşılamayan sıradan 6 bin kişilk salonun hiç bir espirisi yok. Valla sayın Adnan Polat açıklama yaptıkça hayallerim bile küçülüyor

Bence şu aşamada İstanbul'a bir salon daha yapmak için para harcamak gereksiz olur. Kulübün kafasında Euroleague var mı bilmiyorum (umarım vardır), ama 6000 kişilik salona harcanacak parayı önümüzdeki 3 yıl Euroleague'de ses getirecek kadroya ve altyapıya harcayıp salon olarak zaten çok büyük bir Galatasaraylının ismini taşıyan Sinan Erdem Dome'u evimiz yapbiliriz. FBU zaten Ataşehir'e gidecek, Efes de Abdi İpekçi Arena'ya dönebilir, ki bu durumda Sinan Erdem'in bir nevi sahibi gibi bile olabiliriz.

Aslantepe'ye 10.000 kişilik salon yapmak neden bu kadar zor anlamıyorum. Hem basketbol, hem voleybol takımlarımız kullanır. Gayet aktif bir salon olur.

"Belki Türk Telekom Arena Stadı'nın bulunduğu yere zor da olsa 6000 kişilik basketbol salonu yaptırabiliriz."

Divanda söylemiş A.Polat. Zor dediğine göre olmaz bu iş :)

Bence böyle birşey dediğine göre
altından birşey çıkar muhakkak
inşallah gerçekleşir

düşünsenize basket voleybol futbol maçlarının aynı gün olduğunu
klüp kampanYa yapar 3 maç izle 1 öde :p

bir maçtan çık öbürüne git
hem destekle hem deşarj ol
vs
vs

aslantepe yapacaksak 11.000 kişilik yapmalıyız.sinan erdemla falan kiramala bedeli falan bunlarla uğraşmamalıyız.kendi salonumuz olmalı.eğer yapamıyorsak bence hiç salon yapmıyalım.direk abdi ipekçiyi 49 yıllığına kiralayalım.fenerbahçe zaten kendi salonuna gidecek.efes sinan erdemde olur.bu durumda abdi ipekçi boşta kalıyor.kiralayabiliriz tabi aslantepeye salon yapamazsak.

3 Büyük kulüp var.Bunlardan Beşiktaş'ın kendi salonu var ufakta olsa,Fenerbahçe kendi salonunu yaptı,biz hala 6 bin kişilik salon yapabileceğimizden söz ediyoruz ve ne olacağı belli değil,salon konusunda tam bir belirsizlik var.Ondan sonra başkan çıkıp divanda yok biz dünyanın en kötü adamımıyız,yok sadece kötü giden futbol var onun dışında herşey iyi,hiçbir sorun yok he Adnan Polat al senin olsun Galatasaray,ömrünün sonuna kadar yönet

"Bir üyemiz sordu, Türk Telekom Arena'da başka bir yatırım yapma imkanımız yok. Belki, çok zor ama, 6000 kişilik bir basketbol salonu, proje üzerinde mümkün gibi gözüküyor ama topografya uygun olmadığı için bu da çok olası gözükmüyor."

bugünkü divan toplantısında başkanın söylediği......

Ben Aslantepe'de yapılacak 6000 kişilik salona da razıyım. Çünkü en azından bir basketbol seyircisi yaratılır eğer orayı spor komplexine çevirirsek. Üstelik voelybol seyircisi de yaratırız. avrupa maçalrı içni de olsun varsın gideyim İpekçi'ye. Ama İpekçi'ye. Sian Erdem hoş bir salon değil akustik kötü salon kötü.

Dün divan'ı dinleyen herkes oraya salon yapılamayacağını anlamıştır. Geçmiş olsun. Bir de ne kadar rahat söylüyo. Sanki bu stad yapılmaya başlandığından beri "stadın yanına salon yapılacak" diye atıp tutan yöneticiler hiç olmamış gibi. Zor yea salon..Sürgün'e devam.

Bence 6000 kişilik salon yapmayalım. Taraftarımızın ayağının alıştığı Abdi İpekçi'de devam edelim. Bir çok yönden iyi bir salon. Orayı kiralayabilsek keşke. Eğer salon yapacaksak bu 12.000 kişilik olmalı ve sadece salon değil sosyal merkez gibi içinde sinama, lokantalar, alışveriş mekanlarının olduğu bir yer olmalı. Olabilmeli. O zaman hem seyirci artar hem de kazanç. Evet Fener'in yeni salonunu tarif ettim malesef.

bende böyle düşünüyorum tamamen.. hazır efes sinan erdem'e gitmişken , fülker yeni salon yapıyorken , beşiktaş da akatlar da oynarken bu salon tamamen bize kalmış durumda.. koltuklar da çiçekler gibi kıpkırmızı , kiralıyalım 49 yıl çökelim salona.. :)

Abdi ipekçiye çökeceksek yönetim biraz çalışacak ve maç günleri şehrin merkezi yerlerindne otobüs kaldıracak. Ve maç sonu da o otobüsler şehrin merkezi yerlerine dönecek. Belediye ile konuşsun biz bilet atarız sorun o değil. Sorun maça gelme ve dönme konusundaki sıkıntılar. Herkes benim gibi değil Kartaldan maça gelsin.

Yahu herkes diyor ki 10000 kişilik salon yapılsın tamam yapılsında nereye yapılsın. İstanbul da bir arazi var mı ki ulaşımı musait sehre yakın bir yer. ASlantepenın arazısı yuzunden zaten oraya buyuk bir salon yapılamıyor. Baska da istanbulda salon yapılabilecek bir arazi yok şehrin içinde. Zaten bu saatten sonra sehir içine buyuk salonlar yaptırılmıyor. En yakın yerler Avrupa yakasında Ya olimpiyat stadı ve cevresi veya K.cekmece ve cevresi. Anadolu yakasında da şu an Fenerbahcenın salonun yapıldığı Umranıye- Atasehır arası boş yerler. Bızım seyırcı kulturumuz sehrın dısına hayatta gıtmez. ki Abdi ipekçi ye bıle sehrın ıcınde olmasına ragmen ulasımı olmadıgı ıcın kırk yılın bası cok onemlı maclar harıc dogru duzgun dolmuyor. Bıraz sartlarıda dusunelım. Belki bir cogumuz ıstanbulda yasamıyor ama su anda anıtlar kurulunun elınde olan tarıhı arazıler harıc Istanbulda sehır ıcınde buyuk salon yapılabılecek arazı yok. Böyle bır arazı yok kende sehrın dısına 10000 kısılık salon yapmak sanırım yapılabılıecek en mantıksız hareket olacaktır.