Aslantepe'ye Basketbol Salonu Projesi

Re: Aslantepe' ye arena projesi

Can Akan' Alıntı:
Eren Aydın":11fifx8e]Hüseyin kardes alıntıyı güzel yapmış bende görsel hale getireyim :) [url="http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=fanatik' Alıntı:
http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=fanatik[/url]
Bu arada fanatik gazetesindeki stad maketi eski projenin maketi değil mi?
ben eski projeyi daha çok beğenmiştim[/quote:11fifx8e]
Evet eski projenin resmi ama bence yenisi çok daha güzel.

Sayın Adnan Polat başkan olduktan sonra vallahi cok heycanlanmaya başladım bu salon projeside ucuru bizi düşündükçe içimden bişeyler kıpırdanıyor bence bize 10 bin yeterli olacaktır

valla uzun zamandır tüm galatasaraylılar gibi beni cok heyecanlandıran gelismeler oluyor.Öncelikle burada bu konuda bizi bilgilendiren Aslantepeye bir saolon yapılmasının mümkün şartlarda gerçeleşebilecegini bundan birkaç ay önce bize bu bilgiye veren sevgili abimiz Merin Kuruçay'a teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim.Umarım proje fenerbahçenin altında kalacagımız bir salon olmaz ve kısa sure icersinde başlarız.

Bu salon olayları zaman , akıl ve emek isteyen işlerdir . Rakip yapıyor ve bizde geri kalmayalım deyip aceleye getireceksek hiç yapmayalım daha iyi . Adnan Polat ve yönetimine güveniyoruz en doğrusunu en uygun zamanda yerine getireceklerdir .

Borsaya gelen habere göre stat çalışmalarına artık gecede devam edilecekmiş.Yeni statın 29 ekim 2009 günü açılması planlanıyormuş.Bu durumda salondamı o tarihte hazır olacak?
Bu arasa hisselerimiz coştu.176 bin oldu.Canaydın bana 1 haftada %60 kaybettirmişti ama sanırım türk telekom sponsorluğu yaradı.Hergün değer kazanıyoruz.Sanırım selgd ları satıp Gsaray hisselerine yine döneceğim.Şimdi en kazançlı yatırım GALATASARAY(gerçi selgd'da sürekli tavan oluyor ama)

Veee tavan 184 bin ytl.Selgd gözaltı pazarında olduğundan ben işlem yapamadım.Tarihimizin en yüksek seviyelerindeyiz.Galatasaray hem taraftarını,hem de yatırımcısını sevindirir.En karlı yatırım yine biziz.

Peki şirketleri birleştirmek daha zor olamyacak mı böyle?Sevinmeli miyiz yoksa üzülmeli miyiz?

Semih Ural danışmaya lütfen. :p

Zaten futbol A.Ş. sportif A.Ş. birleştirilmek istendiği için bir haftada % 50 kaybettik.Ama yabancı yatırım şirketlerinden alınacak kredi ve türk telekom sponsorluğu hisseyi olumlu etkiledi sanırım.Gerçi takaslara baktım şimdi.Bu gün alanlar spekülatif kurumlar,onlara güven olmaz.Tavanımız çözüldü ama umarım yükselen hareketimiz devam eder.

Stadın 29 Ekim 2009'a yetiştirilmesi planlanıyor. Ama salonun o tarihe yetişeceğini zannetmem. Ama en kötü ihtimalle 2010'a yetişir gibi duruyor...

Polat bu yapar mı yapar!
Artık fbnin hiçbir şekilde altında kalıcamızı zannetmiyorum çünkü inanılmaz rekabetçi bir başkanımız var artık.Yarınki genel kuruldan bu kredi işi onaylanınca Polat'ı kimse durduramaz bana sorarsanız.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Polat bu yapar mı yapar!
Artık fbnin hiçbir şekilde altında kalıcamızı zannetmiyorum çünkü inanılmaz rekabetçi bir başkanımız var artık.Yarınki genel kuruldan bu kredi işi onaylanınca Polat'ı kimse durduramaz bana sorarsanız.
Doğru söylüyorsun. Önümüz gerçekten açık. Başkan herşey için çabalayıp kulübü daha yukarılara çıkarmak için uğraşıyor. Güzel günler yakında...
Aslantepe'de yapımı sürmekte olan Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Geceleri de devam etmekte olan çalışmalarda, temeller bitirildi, kaba inşaatın da 2009 Ocak ayı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Gece vardiyalarının da başladığı stat inşaatında, yetkililerin verdiği bilgiye göre, bugüne kadar toplam betonun %50'si döküldü, yine toplam demirin %50'si işlendi. 5 bin metre kazık çakıldı, 70 bin metreküp beton döküldü, 11 bin ton demir işlendi.

Yeni stadımızın 29 Ekim 2009 tarihinde açılması planlanıyor.

B_1889_DSC_9429_b.jpg

http://www.galatasaray.org/aslantepe/ha ... r/1889.php

Bugünkü fanatikte Yalçın Dümer'in yazısında başkanla Işın Çelebi'nin arasının açıldığı hatta istifanın konuşulduğunu ve Çelebi ile konuştuğunda salondan haberi olmadığını söylediğini; muhtemelen dargınlık nedeninin de bu olduğunu yazmış. Aslantepeden sorumlu yöneticinin salondan haberi olmaması ya da salon nedeniyle başkanla dargın olması belkide asy maketiyle geçen 8-10 seneyi bu kez salonla hemde maketsiz geçecek demek değildir inşallah.

Tuncay Genc' Alıntı:
Bugünkü fanatikte Yalçın Dümer'in yazısında başkanla Işın Çelebi'nin arasının açıldığı hatta istifanın konuşulduğunu ve Çelebi ile konuştuğunda salondan haberi olmadığını söylediğini; muhtemelen dargınlık nedeninin de bu olduğunu yazmış. Aslantepeden sorumlu yöneticinin salondan haberi olmaması ya da salon nedeniyle başkanla dargın olması belkide asy maketiyle geçen 8-10 seneyi bu kez salonla hemde maketsiz geçecek demek değildir inşallah.

salon yapılacaksa zaten ya 2010a bitecek veya çok daha uzun sürecek dünya kupası için salon yapabilir böylece hem 2010da salonumuz olur hem de devletten de destek gelir sanırım dünya kupası için olduğundan yanlış mı düşünüyorum acaba :roll:

baskanımız bu konu hakkında bugunki divan toplantısında konustu.

kısacası; basketbol ve voleybol takımlarımız icin salon projesini oldugunu ancak yeni stadımız bittikten sonra spor salonunun insaatına baslanacagını soyledi (stadın aclıs tarihi 29 ekim 2009 olduguna gore...)

Arkadaşlar artık Aslantepe' ye salon projemiz resmen onaylanmıştır. İlk kez Divan Kurulu' nun önünde Başkanımız Adnan Polat durumu şöyle açıklamıştır. Bundan böyle Maçka ve Dolmabahçe' de oynama fikirleri de resmen ortadan kalkmıştır ki ben buna çok sevindim.

İşte Adnan Polat' ın sözleri:

Adnan Polat: "Stadın yanında boş bir alanımız var. Orada bizim bir kapalı spor salonu yapma girişimlerimiz var. İlgili yerlere bu stat bitince başvurularımızı yapacağız. Basketbol ve voleybol için. 2010 yılından itibaren ancak bu işlemi yapabiliriz. Aslanlı yolun başına da Ali Sami Yen heykeli yapılacak."

Salonumuzdan hiç ama hiç endişe etmeyin. Bugün stadımız, Şükrü Saracoğlu Stadından fersah fersah önde olan dünyanın sayılı stadları arasında yer alacak bir stadtır. Salonumuz da Fenerbahçe' nin yapacağı salonun çok daha önünde mükemmel bir salon olacaktır.

Şimdiden söyliyeyim. "HOK Sports" çok büyük ihtimalle salonumuzun mimarı olacaktır.

Öyle topa veya keneye benzeyen ucube salonlardan değil, gerçek bir arena yapacağız herkes buna emin olsun. Kritik eşik aşılmıştır.

Herkese şimdiden hayırlı olsun!