Aslantepe'ye Basketbol Salonu Projesi

Re: Aslantepe' ye arena projesi

Daha evvel mütenevvi başkanlarımızın ağzından bu tip açıklamalar duymuştuk fakat, maalesef bugüne dek somut bir gelişme görmedik.

Ne olursa olsun, Adnan Başkanın ağzından böyle bir beyanat duymak çok sevindirici. Yıllardır özlemini çektiğimiz salonun birkaç sene sonra yapılmak istenmesi heyecan veriyor...

Dilerim herşey yolunda gider ve 29 Ekim 2009'da tamamlanacak stadımızın akabinde bize yakışır nitelikte bir salon yapımına da başlarız.

Başkanımızın ağzından bu bilgileri öğrenmek gerçekten çok güzel. Eğer salonumuz da Aslantepe'ye yapılırsa gerçekten orası tam bir spor ve eğlence merkezi olur. Çok güzel işler olacak...

Bizim stad kesinlikle fenerinkinden iyi olacak.Bugünkü milli maça gittim ve avuç içi kadar yerde belki 5bin kişi maça girmeye çalışıyodu.Ayrıca maraton tribününe gitmek için harbiden maraton yapmak lazım :) Stadımıız ve salonumuzu sabırsızlıkla bekliyorum..

Metin Kuruçay' Alıntı:
Arkadaşlar artık Aslantepe' ye salon projemiz resmen onaylanmıştır. İlk kez Divan Kurulu' nun önünde Başkanımız Adnan Polat durumu şöyle açıklamıştır. Bundan böyle Maçka ve Dolmabahçe' de oynama fikirleri de resmen ortadan kalkmıştır ki ben buna çok sevindim.

İşte Adnan Polat' ın sözleri:

Adnan Polat: "Stadın yanında boş bir alanımız var. Orada bizim bir kapalı spor salonu yapma girişimlerimiz var. İlgili yerlere bu stat bitince başvurularımızı yapacağız. Basketbol ve voleybol için. 2010 yılından itibaren ancak bu işlemi yapabiliriz. Aslanlı yolun başına da Ali Sami Yen heykeli yapılacak."

Salonumuzdan hiç ama hiç endişe etmeyin. Bugün stadımız, Şükrü Saracoğlu Stadından fersah fersah önde olan dünyanın sayılı stadları arasında yer alacak bir stadtır. Salonumuz da Fenerbahçe' nin yapacağı salonun çok daha önünde mükemmel bir salon olacaktır.

Şimdiden söyliyeyim. "HOK Sports" çok büyük ihtimalle salonumuzun mimarı olacaktır.

Öyle topa veya keneye benzeyen ucube salonlardan değil, gerçek bir arena yapacağız herkes buna emin olsun. Kritik eşik aşılmıştır.

Herkese şimdiden hayırlı olsun!

başkan bi kez daha beni kendine hayran bıraktı, ya bu adam sevilmez mi kardeşim.
her icraatinde other teamden yapacaklarından daha iyi, daha büyük, daha güzel vs gibi sözler kullanarak yıllardır alışık olmadığız özgüven ve moral duygularını aşırı hem de çok aşırı bi şekilde enjekte etmektedir ki bence türkiyenin en büyük kulübünde son yılarda en büyük eksikliklerden biride buydu. lafın kısası artık taşlar bir bir yerine (cuk) diye oturuyor.

Eskiden Adnan Polat konuşmasa da rezil olmasak diye düşünürdüm, çapulcu lafı, sürekli suyun karşı yakasından bahsetmesi vs. halbuki şimdi her konuşmasında Galatasaray hakkında daha çok umutlanıyorum. Bu güne kadar onlarca ağızdan yorumlar yapıldı, dolmabahçeydi, maçkaydı. Şimdi inancım tam.

Metin abi bilgiler için çok teşekkürler.

Metin abi gerçekten uzun zamandır bu konudaki verdiğin bilgiler harcadığın emek için çok teşekkür ederim bende abi. Şahsen akatlar tarzı bi salonun yeteceği düşüncesindeydim ama senin güzel fikirlerin benim düşüncemi değiştirdi sağol tekrardan abi.

Bir kaç yıl daha dişimizi sıktık mı güzel bir salon ve stada sahip olacağız..İnşallah o zaman geldiğinde bu salonu nasıl doldururuz değil ,bu salona daha ne kadar fazla adam sokabiliriz diye kafa yorarız.

çok güzel bir haber ama stadın yapılamsından sonra yapılması kötü aslında aynı anda yapılabilse çok güzel olur hep beraber açmak iyi olurdu

ona ne güç dayanır nede para zamanlama işi bu en güzeli geç olsun ama olsun

Selçuk Kahveci' Alıntı:
çok güzel bir haber ama stadın yapılamsından sonra yapılması kötü aslında aynı anda yapılabilse çok güzel olur hep beraber açmak iyi olurdu

Bu konuyu çok erken doğmamış çoçuğa don biçildiği görülmüştür ancak çoçuğun daha babası yokken bizim göreceğimiz tek Arena Star Tv'de ki program olarak kalır.

2010'dan sonra ancak konuşuruz bunları.

Fotoğraflar çok güzel. Tabii yapılıyorken en güzeli yapılsın ama böyle bir konunun gerçekleşmesi bile inanılmaz olur gerçekten. Üç dört sene önce böyle bir konuyu yönetim dahi dile getirecek deseler inanmazdık. :)

Aslantepe inşaatına Dubaili ortak!

Kulübümüzün Seyrantepe?de yapımı devam eden stat inşaatına Dubaili Şeyh Khaled Bin Zayed ortak oldu. Zayed Group?un sahibi olan şeyh, maliyetin yüzde 51?inin karşılığı olarak yaklaşık 70 milyon euroluk bir harcamayı üstlenecek. İhaleyi alan Eren Talu-Alke İnşaat Ortak Girişim Grubu adına bir süredir Dubai?de olan Talu yeni bir anlaşma imzalayarak İstanbul?a döndü.

Mecidiyeköy?deki Ali Sami Yen Stadı?nın arazisine karşılık olarak Seyrantepe Stadı?nın inşaat ihalesini daha önce 777 milyon 777 bin YTL?ye alan Eren Talu, projeyi ABD?li Crescent Heights gayrimenkul yatırım şirketi ile gerçekleştirecekti. Ancak yaşanan küresel kriz nedeniyle ABD?liler anlaşmayı bozunca Talu kendisine yeni ortağı Dubai?de buldu.

1988 yılında kurulan Zayed Group, telekomünikasyon ve gayrimenkul alanına yaptığı yatırımlarla tanınan büyük bir grup. Yönetim kurulu başkanı Şeyh Khaled Bin Zayed Al Nehayan?ın dünyanın bir çok ülkesinde yatırımları bulunuyor. Yapılan bu anlaşmanın TOKİ tarafından da uygun görüldüğü ve gelecek para akışı ile inşaatın daha da hızlanacağı vurgulandı. Stadın çatısını ise ?Kuş yuvası? olarak tanınan Pekin Olimpiyat Stadı?nı yapan firma kapatacak.

Kaynak: Star