TBF o anonsdan dolayı bize ceza veremez. Hakkında "suçsuz" kararı çıkmamış, "takipsizlik kararı" verilmiş bir adam. Böyle bir şey yapmamışsa, dava açsın temiz olduğunun açıklanmasını istesin. Biz olanı ona sorduk, hakaret etmeden. TBF bu tarz düzeyli taraftar tepkilerine ceza vermeye kalkarsa o zaman ne de olsa ceza veriyorlar diyip taraftar eleştirinin boyutunu ve düzeyini arttırır Turgay demirel ve şürekası A.İpekçi'nin hemen yanındaki TBF binasına bile gelemeecek duruma gelirler. ÜStüne bu yıl düzenlenecel EL (kadın-erkek) organizasyonlarında daha da beter hale getirilir bizzat o taraftarlar tarafından.
Herkes haddini bilecek. Hakkında GS'ın bir maçında rakip takıma maç sattığı iddia edilen bir hakemi GS maçına vermeyeceksin!! Hatta hiç bir maça vermeyeceksin bir süre dinlendireceksin hakkındaki iddiaların sonuçlarını bekleyeceksin. Eğer Engin Kennerman ve Recep Ankaralı'ya hala maç veriliyorsa bunun tek açıklaması vardır. O da:" Evet bunların yaptıklarından haberim var FB şampiyon olsun diyerek maç yönetmelerini ben talimat verdim" demekten başka bir şey değildir.
Turgay Demirel aklını başına alacak. Bu iddialar başlayınca Emir Preldziç'e 3 maç ceza verdiler. Aynı olay geçen sene olsaydı en fazla iki maç verirlerdi onu da GS maçına denk geliyor diye 1 maça düşürüp FB'nin tam kadro çıkmasını sağlarlardı. Şimdi götleri tutuştu kararları daha adilane almaya çalışıyorlar. Oysaki Geçen seneki bizim finali geçtim yarı finalde Ömer Oğuz ve Emir'in hakemlere yaptığı hareketler sebebi ile o cezaları almaları gerekirdi.
Özetle, Turgay Demirel Efes ve FB Ülker'e peşkeş çektiği türk basketbolunu artık serbest bırakmalı ve görevinden ayrılmalıdır. Görüyoruz ki FB-Efes kendilerine geçilen bunca iltimasa rağmen, GS'ın sınırlı kadrosu ile yaptığı başarıyı (son16) yapamamış yada onunla kalmışlardır. Yani bu takımlar Türk basketbolunun lokomotifi diye lanse edilselerde daha çok engel oluşturmaktan öteye gidemediler tıpkı T.Demirel gibi.
Tez zamanda başımızdan ayrılır ve ülke basketbolu kurtulur umarım. Giden şampiyonluklarımız oldu (özellikle kızlarda) Bu pislikte payı olan herkese büyük ah anıyorum çoluğu çocuğu torunu torbası demeden hepsine ah anıyorum!