Basketbolda Şike

Federasyona bilgi edinme kanunu kapsamında dilekçe verip, iddianame ile ilgili herhangi bir çalışma yapıp yapmadıklarını, yapıldıysa bir sonuca varılıp varılmadığını sorsak nasıl olur acaba? Dilekçeye 15 gün içinde bir cevap vermek zorunda kalırlar. Hukuk bilgisi olan renkdaşlar belki bir metin hazırlayabilirler.

Yönetim böyle boş boş durduktan sonra Federasyon ne çalışma yapacak abi? Tamamen bizi ilgilendirn bir konu var ve yönetimden 1 kişi bile çıkıp konuşmuyor.Deliricem gerçekten.

Sevgili Galatasaray Basketbol Şubesi Yönetimi,

NE BEKLİYORSUNUZ? Adamlar dalga geçer gibi kontrolcü hakemi atıyorlar, hala bu neyin SESSİZLİĞİ?

Recep Ankaralı denilen ahlaksızın FB maçına atanması ne demek oluyor.
Bu nasıl bir rezilliktir anlamak mümkün değil.
Adamlar dalga geçiyor adeta. Mutlaka bir şey yapılmalı, yapmalıyız.
Eğer fenerasyon bu saçma kararından dönmez ise bu kadar haklı olduğumuz bir konuda bile bir şey yapamazsak tam bir "acizlik" örneği olacak. Sonra da kimse kalkıp ta yok Galatasaray bulunduğu her yerde şampiyonluğa oynar ikincilik başarısızlıktır diye atıp tutmasın.
Deli olmak işten değil. Bu şekilde konuştuğu herkes tarafından bilinen bir yaratık nasıl hala maç yönetebilir derken yetmedi bir de bizim maça verdiler. Pes artk.
Olaya tersten bakalım. Eğer aynı olayda Hakemle bizim yöneticiler bu şekilde görüşse bugün ne konuşuluyor olurdu memlekette. Bırak hakemi Turgay Demirel yalakası bile bi gün kalabilir miydi orada?
Basında bu diyaloglar dönüp duruyor olmaz mıydı ? Üç maymunu oynayan medyada. Nerde kaldı bizim büyüklüğümüz?
Yönetim hala ne bekliyor ? Gerçekten anlayamıyorum.
Kendimi resmen aşağılanmış hissediyorum. Yazıklar olsun.

Biz burda boşuna konuşuyoruz olayı hiçbir yönetici bu konu hakkında ağzını açmıyor..ama sonra hakkımız yenirse ses çıkarırlar.Kimse kusura bakmasın ama sadece transfer yapmakla yönetici olunmaz eğer böyle pasif kalınacaksa bu konuda istifa edilsin gs taraftarının sesi olmalı yöneticilerimiz..

bunun adı dangalaklıktır,göz göre göre şerefsiz bır hakemı tekrar bu maca verebılıyorlar..nerde bu ulkenın spor bakanı,hıc mı tv ızlemıor,hıc mı gecen sene cıkan şike olaylarını duymadı..

Arkadaşlar, yöneticilerde bu durumdan rahatsız ama itidalli davranıp ortamı germeden bir takım girişimleri yapıyorlar, biraz sakin olmakta fayda var, sanki yönetimin içindeymişiz ve hiç bir şey yapılmadığını çok iyi biliyormuşuz gibi konuşuyoruz!

Yapmayın lütfen! Üzerinde spekülasyon yapılan hakemin atanmasından herkesin rahatsız olduğu gibi yöneticilerde bence rahatsız lütfen emek veren insanlara haksızlık etmeyin!

Olayın takipçisiyiz diye hiç bir açıklama gelmedi Recep Ankaralı ve Engin Kennerman'ın adı geçtikten sonra, 2 haftadır da bu 2 herifin maçlara atanmasıyla devam eden süreç! Şu durumdan memnunsan bir şey diyemiyorum abi.

Eyüp abi ortamı germeyelim o olsun bu olsun diye beklemek ne kadar doğru derbi bu her türlü gerilecek ortam resmi sitede bir açıklamayla bir daha bizim maçlara verilmez bu hakem ama yapmıyoruz.

Bazen susmak en iyi cevaptır hakkımızı kullanıyoruz sanırım..
Basketbol yönetimi çok çalışıyor olabilir ama artık bu takımlarımızın hakkının çalınmasına ne kadar susacaklar görünmeyen şeyler yapmasınlar! Yoksa itiraz ettik falan bıraksınlar bunu çıkıp basın toplantısı yapsınlar resmi açıklama yapsınlar gerilirse gerilsin ortam bu ne ya.
Susayım diyorum ama olmuyor gerçekten sinirlerimi bozdular.

Tabiiki yönetimi suçlamayalım ama ortamı germekte sakınca yok. Bence gerebildiğimiz kadar gerip özellikle sosyal platformlar başta olmak üzere her yerde Recep Ankaralı'yı istemediğimizi yüksek perdeden söylemeliyiz. TBF'ye kulübümüz itirazda buluncaksa bile bizimde bu anlamda baskı unsuru olmamız lazım. GS artık at koşturacakları bir mecra değil. Türk basketbolunu Turgay Demirel ve şürekasına bırakmayacağımızı yalnız olmadıklarını bilmeleri gerekiyor.

Kulübün bu anlamda çalışma yapıyorsa bunu kamuoyuna duyurmasına gerek yok. Her yapacağı işi önce bize duyurması gereksiz. Ama hamle yapıldığına dair kamuoyuna haber fısıldanmalı. Misal konuşuyorum el altından kayıt dışı bana söyleseler bu durumu ben de paylaşsam bu haberi taraftar rahatlatılır. Yoksa kulüp resmi sitesinden "R.Ankaralı'nun değiştirilmesi için girişimlerimiz başladı" gibi bir haber beklemiyoruz.

Her Fb maçında olduğu gibi gene maçın önüne geçen işler ön plana çıkmış durumda. Aziz - Şekip- Mahmut yok ama yaptıkları çirkeflik çalışmaları o kadar içselleşmiş ki onlar olmasa da süreç aynen yürüyebiliyor.

Her Fb maçında olduğu gibi gene maçın önüne geçen işler ön plana çıkmış durumda. Aziz - Şekip- Mahmut yok ama yaptıkları çirkeflik çalışmaları o kadar içselleşmiş ki onlar olmasa da süreç aynen yürüyebiliyor.

Şu son cümle beni benden aldı :) Bu arada hakkaten Mahmut niye hiç ortalarda gözükmüyor. Korktuğu birşey mi var acep? Bu arada kendisi aslen Adanalıdır ve ailevi tanışıklığımız vardır...

yöneticilik sadece dogru teknik kadroyu seçip transfer yapmak değildir ki onu bile tam anlamıyla yapamadıkları belli oluyor yaz başında kadın takımı için 250 bin dolara anlaşıp bekletip kaçırdıkları serbest Yelena yı yıl içinde istediklerinde 1milyon buy out rakamını cevaben aldıkları için.

Ben şahsen Oktay Mahmudi olsam, şöyle düşünebilirim, türlü türlü engelleri aşıp çabalayıp takıma final oynatıyorum kadro olarak müthiş bir özveri ile oynuyoruz final serisinde gelişen üstelik bir savcı sayesinde ortaya dökülen bir hadisede bile benim ve kadronun emeğinin peşine düşmüyor takımımın yöneticeleri deyip ilişkilerimi bozarsam gönül koyarsam eskisi kadar motive olmazsam kim ne diyebilir bana.

hak arama görüldüğü gibi sadece bir dış etkenlere boyun eğmeme meselesi değil aynı zamanda da iç huzuru mufaza etme açısından da önemlidir.

Yönetim resmi kanallardan olup bitenlerle ilgili bir girişim yaptı ama bu hiçbir şekilde dışarı sızmadı mı ise helal olsun o zaman hem girişimler için hem de böyle resmi bir operasyonu sızdırmamayı başardıkları için ,ayrıca genel anlamda basın özelde basketbol medyası da bu konuyu görmezen gelme yada kısmen yer verme eğliminde

bu konunun peşini bırakmıyalım arkadaşlar. açık ve net biş şekilde şampiyonluğumuzun nasıl elimizden alındığını gördük geçen sene. gerekli mercilere mail atın , telefon açın ama lütfen birşeyler yapın. hakkımızı çalanlardan bugün hesap sormazsak ileride çok geç olur! medya, federasyon onlardan yana olabilir. ama biz gerekli cesareti ortaya koyarsak kimse karşımızda duramaz. sadece hakkımızı arayalım yeter!

TBF'ye Recep Ankaralı'nın hala Galatasaray maçlarına neden verildiğini hatta hala nasıl hakemlik yaptığını sorduğum ve sorguladğım bir mail attım. Cevap bekliyoruz.

8-10 gün internetten uzak kaldık. Ne haberler gelmiş.
Öğrendim ki Recep Bey kendine yakışanı yapmış geçen sene final serisinde. Bu durumda aslanlarımız gönlümde bir kere daha şampiyon oldu.
Yönetimin tff ile ilgili olan açıklamaları gayet tatminkar bence. Aynı tepkiyi basketbol için beklemek de bizim hakkımız. Sanırım bunun için akşamki maçın sonuçlanmasını bekliyorlar. Her ne kadar katılmasam da bir ölçüde kabul edilebilir. Ama yarından itibaren tepki olmazsa (bu akşam kazansak da kaybetsek de)bu kabul EDİLEMEZ!.
Basketbolu da kirletmişsiniz. Yazıklar olsun size ve kirli çıkar ilişkilerinize...

yönetim uyumuyodur inşallah gerekli çalışmalar yapılır diye umut ediyorum,en azından maç önü oktay hoca ve oyuncalarımız gidip o adamın elini sıkmayarak tepki göstermeli..