BBL Digiturk'te...

Maçların dijital bir platformda yayınlanacak olmasından memnun musunuz?

  • Evet, memnunum.

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Mustafa Yanar' Alıntı:
Eyüp abi sana sorayım bari :) bende sadece lig tv paketi var spormax ı da izliyebilmem için ne yapmalıyım söylermisin?

Eko-spor'da yok Spor paketinde var. O pakete yükseltmek gerek üyeliği tabi Eko-spor üyesi iseniz.
 
Mustafa Yanar' Alıntı:
Eyüp abi sana sorayım bari :) bende sadece lig tv paketi var spormax ı da izliyebilmem için ne yapmalıyım söylermisin?

sanırım yeni tarife ile aylık 68 ytl ödüosun Mustafa abi..spormax izleyebilmek için galiba 84 ytl lik spor paketine geçmen lazım ;) sanırım her ay bir 16 ytl daha bayılman gerekecek :)
 
ya şimdi gerçekten şifresiz kanallardan verilmeyecek mi ? Eyüp abi 9.90 ytl'lik paketi olanlarda izleyecek demiştin ? izleyemeyecekmiyiz şimdi ? birde maçlar inşallah Abdi İpekçi'de olur..Salon konusunda kesinlik var mı Eyüp abi ?
 
Mehmet Gürsel' Alıntı:
Biz şimdi maçları izleyebicezmi izleyemicezmi
bunun cevabını bilen pek yok
ama şahsi kanaatim izleyemeyeceğimiz yönünde
en azında digitürk alarak izleyebileceğiz tabi 84 ytl lik pakette olursa almak için 5 kere düşünürüm
 
Evlerinde Dıgıtürk'ü olup spor paketine yükseltecekler hele hele en az bir yıldan beri üye olanlar kesinlikle 84 ytl veya 77 ytl vermesinler o pakete...
Çünkü sizin memnuniyetsizliğinizi sezdikleri anda hemen kampanya şu bu fiyatı düşürüyolar ama inşallah bu yola gerek kalmaz basketbol keyfimiz bölünmez...
 
tabii 13 milyon dolara aldıklarını bide digitürk müşteri temsilcilerine söyleseler geçen gün aradım haberi yok kadının nba sordum onlarında nerde olacağpı belli değil diyor
 
Türkiye 'de hiç kimse basketbol maçı izlemek için ayda 30 lira vermez.Yani bu ülkede insanların televizyondan izlenecek her maç için 5 ytl verecek durumu yok.Burası Türkiye ! DigiTürkiye değil !
 
Sedat Unal' Alıntı:
smdii bisi sorucam bisde normal uydu war macları
isleyebilecekmiyim yoksa isleyemeyecekmiyim?

Normal uydu anteni olanlar spormax'i isteseler bile izleyemezler. Yukarıda bir arkadaş sadece lig tv olduğunu söylemiş, anladığım kadarıyla normal uydu anteni ile izliyor lig tv'yi (benim gibi). Müşteri Hizmetlerini aradım ve bana verdikleri cevap: Spormax türksat üzerinden yayın yapmadığı için izleme şansınız yok (parasını ödemeyi kabul etseniz bile). İzlemek için ya digitürk cihazı alacaksanız (o zaman çanak da ona göre ayarlanıyor zaten, digitürk uydusunun yönü türksat uyduları ile aynı değil) yada görevlinin söylediğine göre uydunuzun yönünü değiştirmeniz gerekiyormuş (bunu tam olarak anlayamadım, uydunun yönünü değiştirirsem o zaman diğer hiçbir kanalı izleyemem ki).
 
Dıgıtürk'deki yetkililerle çok açık şekilde konuştum.Eğer bana yalan söylemedilerse maçlar bu sene Skytürk'ten yayınlanacak çünkü sözleşmede açık bir şekilde şifresiz kanaldan yayınlanamaz ibaresi varmış ki forumda bunu daha önce konuşmuştuk.Ayrıca spormax kanalı basketbol için kurulmamış ve ağırlıklı olarak futbol yayını yapacakmış.Sonolarak da NBATV Dıjıtürk'e geliyormuş ve spor paketinde izlenebilecekmiş...

Saygılar...
 
DIGITURK, sporseverlere yepyeni bir kanal sunuyor: SPORMAX
Sporseverler, Digiturk 78. kanaldan yayın yapacak olan SPORMAX?ta İngiltere Premier Lig, Rusya Ligi, Brezilya Ligi ve çok yakında açıklanacak büyük sürprizleri bulabilecek. Digiturk?ün yeni spor kanalı SPORMAX kısa sürede sporsevrelerin tutkusu olacak !..

Spormax hakkında digitürkün sitesinde cıkan yazı bu arkadaşlar basketbol olsaydı kesin bahsederdi...Ben skytürkün haftada 2 mac verme hakkının oldugunu araştırmalarımdan ögrendim...Ama bu sadece skytürke kalmış bir olay yani ister 1 mac ister 2 mac isterse hic yayınlamaz..Ama şifreli kanalda yayınlanamadıgını kesinlikle biliyorum..
 
Murat İnal' Alıntı:
Uydu da çıkması gerekiyor Lig Tv gibi prosedür gereği sanırım. Daha çıkmasa da.

Murat abi uyduda var digitürk şimdi tam yazımını bilmiyorum ama okunduğu gibi söyleyeyim utelsat3 uydusunda tüm digitürk var turksatdada 5 6 kanalı falan var yani zannetmem ben türksata taşısınlar tüm kanalları çanakları çevirmek gerekecek galiba.
 

Üst