Hüseyin Karaçil' Alıntı:Murat Muratanoğlu Basketbol macları anlatımı için Spormax'de.
Arıza Fenerli Murat Murathanoğlu da hiç çekilmez.. TV'nin sesini kapatmak lazım, tepemin tasının yerinde durabilmesi için..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hüseyin Karaçil' Alıntı:Murat Muratanoğlu Basketbol macları anlatımı için Spormax'de.
Levent ÖKTENER' Alıntı:Murat Murathanoğlu gibi adamada şunu dediniz ya pes..bugün şu ülkede basketbol seviliyorsa, bu tarz forumlar varsa,lig bu seviyelerdeyse o insanın ve bu tarz insanların sayesindedir..ne yazdığınızın bi farkına varın..
Murat Murathanoğlu önemli bi atak spormax için..elini oraya atmışken NBA TV dede 2 NBA maçı yorumlarsa tadından yenmez valla..umarım hem NBA tv hemde spormax'teki TBL maçlarının yayını içindir..
ayrıca spormax'te eskiden sky ' da olan basketbol spikeri adını hatırlamıyorum,o da EPL maçlarını sunumunu yapıyor haftasonları..ellerinde 2 tane çiçek gibi basketbol spikeri var..hatta yorumcusu da var..iyi değerlendirirler umarım..
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":3l506svy]Ya anlamadım gitti.Her ay 40 ytl para veriyoruz bu adamlara ama sadece ligtv,jojo,turkmax filan var spormaxi izlemek için napacam.
Gökce Başaran' Alıntı:Hadi size iyi bir haber. Euroleague maçlarını sky vermeye devam edecek bir aksilik olmazsa.
Ama Spormax'ın durumu 1ay sonra filan kesinleşecek.
Sana ne kızacam, aradığımda Digiturk'ü, kim çıkarsa tele o kurban olur.Eren Aydın' Alıntı:Gökçe abi kızma ama ben aradığımda tekrar bana şifreli veremeyiz spormax ı hem uyduda hem de dıgıtürkte izlenebilir hale getireceğiz dediler.Dıgıtürkte izlenebilir hale getirmek herkese açmak olsa gerek :roll:
valla bende de spor paketi var ama ben bu habere sevindim ben en başından beri şifresiz olması herkes tarafından izlenebilmesi taraftarıyımEren Aydın' Alıntı:Gökçe abi kızma ama ben aradığımda tekrar bana şifreli veremeyiz spormax ı hem uyduda hem de dıgıtürkte izlenebilir hale getireceğiz dediler.Dıgıtürkte izlenebilir hale getirmek herkese açmak olsa gerek :roll:
Levent ÖKTENER' Alıntı:Murat Murathanoğlu gibi adamada şunu dediniz ya pes..bugün şu ülkede basketbol seviliyorsa, bu tarz forumlar varsa,lig bu seviyelerdeyse o insanın ve bu tarz insanların sayesindedir..ne yazdığınızın bi farkına varın..
..
Yaşlılık, unutkanlık, alzehmier... anladın sen onuÖnder Çiçekoğlu' Alıntı:Murat Murathanoğlu Fenerlidir hemde koyusundan. Ama ben onun çok fazla takımını ön plana çıkardığını hatırlamıyorum basketbolda.