BBL Digiturk'te...

Maçların dijital bir platformda yayınlanacak olmasından memnun musunuz?

  • Evet, memnunum.

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar basket maçları şifresiz olarak yayınlanacak, ayrıca klüplerin kasasına 1 milyon dolara yakın bir para girecek, bu küçük takımlar için kurtuluş demek.

Olaya birde böyle bakın!

Yoksa yine 700 milyara NTV ye peşkeşmi çekilseydi basketbol???

1 milyon falan çok zor rakamlar abi; 250 bin doalr yıllık falan ancak diye tahmin ediyorum; bütün şartnameyi ayrı ayrı değerlendirmedim gerçi ama...
 
Sadece merak yanlış anlaşılmadı umarım,dalgaya alarak sormadım yani,bugünlerde çok karşıma çıkıyor o açıdan merak ettim,bu abi tanınmış birimidir acaba,yorumlarını bende beğeniyorum...
 
13.5 milyon alıp klüplere 250.000 mi verecekler???

900.000 civarı bir para gelecek oradan dostum.
 
Evet tanınmış biridir Galatasaray camiası içinde. Eskiden Galatasaray dergisinde yazardı diyim yeter sanırım.

Eyüp Bey,
Federasyonun/ bütün parayı klüplere dağıtacağını düşünmeniz gündüz gündüz biralardan uzak durmanız gerektiğini hatırlattı bana :)
 
Eyüp abi 2 yıllık yalnız o. Benim tahminim 400 bin falan verirler yılda. Bu da 2 yılda toplam 12.8 yapar. Gerisini de federasyon alabilir.
 
Beko'dan gelen parayla beraber miktar 900 olacaktır, bira olayına gelince tokuştur:)
 
bir tüketici' Alıntı:
Spormax izlemek için minimum 84 ytl ödemek gerekiyor, yanına da ekstradan sinema kanalları veriyorlar!(spor paketi istiyorum ben!) Resmen insanları dolandırıyorlar, ekospor paketi dedikleri şeye geçtiğimiz sene tüm spor kanalları dahilken bu sene yeni kanal çıkartıp spor paketine dahil etmiyorlar.. Dün digiturk ile yarım saatten fazla telefonla görüştüm, iş 16 ytl daha vermek değil bana kalırsa. Bu adamlar yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar bize, bugün bunu kabul etsem yarın BasketMax diye kanal çıkartıp basketbol maçlarını oraya atmayacaklarını, onu da "atmosferik spor paketi" adında bana vermeyeceklerini bilemiyorum. destek@digiturk.com.tr adresine mail yolladım, yılda 1.2 milyar bunlara vereceğime Galatasaray kombinesi almayı düşünüyorum. Eğer ayda 68 ytl yetmiyorsa beyefendilere, onu da ödemiyorum iptal ettiriyorum. Zaten ne oluyorsa "aman 16ytl daha" demekten oluyor, bence tüm ekospor paketi kullananlar şikayetçi olmalı, aksi halde işimiz zor.

Şu işin bir an önce kesinleşmesi gerekiyor ve acil tepki vermemiz gerekiyor.
 
Spormax olayı tam bir skandal oldu gerçekten...
eko-spor kuulanıyoruz ama izlemekten en çok zevk alacağımız ligi izleyemiyoruz..!
Ve de piyasa d-smart gibi büyüyen bir dev rakip varken digiturk'ten daha çok kazık yeriz...
Lakin geri tepecek haberleri yok...
Basket maçları da yalan olursa yanarız ki ne yanmak...
 
Murat İnal' Alıntı:
bir tüketici":2df9z24h]Spormax izlemek için minimum 84 ytl ödemek gerekiyor' Alıntı:
destek@digiturk.com.tr[/email] adresine mail yolladım, yılda 1.2 milyar bunlara vereceğime Galatasaray kombinesi almayı düşünüyorum. Eğer ayda 68 ytl yetmiyorsa beyefendilere, onu da ödemiyorum iptal ettiriyorum. Zaten ne oluyorsa "aman 16ytl daha" demekten oluyor, bence tüm ekospor paketi kullananlar şikayetçi olmalı, aksi halde işimiz zor.

Şu işin bir an önce kesinleşmesi gerekiyor ve acil tepki vermemiz gerekiyor.[/quote:2df9z24h]
evet murat bir an önce kesinleşse de tepkimizi koysak
 
Zaten olmayan basketbol sevgisini bitirmek için en büyük adım atılmış oldu böylece.Ben çok maç hatırlıyorum,Salondaki seyirci sayının 30'u 40'ı geçmediği.Şurda bile kaç kişiyiz ki?Bu biz basketbolu seven taraftarara yapılan çok büyük bir darbedir.Digitürk zaten son 2 senesini yaşadığı ömrünün bu dönemini bizlere zehir etmeyi de başardı.Kanuni kapitülasyanları verdi,Turgay Demirel Türk basketbolunun geleceğini.Amaç basketbolu yaygınlaştırmak değil,bir avuç insanın tekeli altına sokmak.
 
Dıgıturkun satış politikası baştan sona kadar yolunacak kaç kişi varsa onu yolmak geri kalanları da az ve ya çok mutlu etmek...En son 1 yıl önce babam dıjıturku geri vermeye kalktı çünkü aile paketlerine durup dururken hem zam geldi hem de bazı kanalları attılar...Önce yok efendim filan dediler sonra fiyatı bilmem ne kadar olan sinema paketini aile paketinden 10 ytl daha fazlaya verelim dediler ki bu normal fiyat üzerinden %40 yakın indirim oluyo...Babamda kabul etti bunu...
İşin özü bu adamlar matrix gibi:))) Şaka bi yana harbiden öle uyanmış beyinleri salıyolar ama kendilerinde olanları bi güzel kandırıyolar...
 
Dijiturk Ntv'nin elinden NBATV'yide aldi. Spor paketinde cikicak olan NBATV hem orjinal, hem Turkce dilde 24 saat yayin yapacak buda super oldu bence Kablolu Tv'den kurtulduk en azindan ;)

Simdi merak edilen kisim spikerler ve yorumcularin kim olucagi, Turkiye'de bu konuda Murat Kosova ve Murat Murathanoglu'na rakip olucak birilerini simdilik goremiyorum :roll: bakalim kim olucak ?
 
Zaten ülkemizde basketbo seyircisi az şimdi hiç izlenmez.Kulüpler daha fazla kazanıcak diye bizim zevkimiz elimizden gitti.Ama maçlar Apdi İpekçi'de çoğu maça gitmeyi düşünüyorum.İnşallah açığı böyle kapatırım :)
 
Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Zaten ülkemizde basketbo seyircisi az şimdi hiç izlenmez.Kulüpler daha fazla kazanıcak diye bizim zevkimiz elimizden gitti.Ama maçlar Apdi İpekçi'de çoğu maça gitmeyi düşünüyorum.İnşallah açığı böyle kapatırım :)

Maçlar kesin olarak Abdi İpekçi' de mi Mehmet ? Mert Uyguç büyük ihtimalle Ayhan Şahenk'te demişti.Kısacası Kesin Olarak Bu Sezonki Maçlarımız Abdi İpekçi' de mi :) Eğer öyleyse benim açımdan süper olur..K.çekmece'den atlarım trene yarım saate Zeytinburnu'ndayım :)
 
maçların şifreli verilemeyeceği belirtiliyordu fedrasyonun ihale şartnamesinde fakat digitürk'ün spormax kanalı şifreli yayın yapıyor ve spor paketi olanlar dahi izleyemiyorlar.spormax ı izlemek için 84.80 ytl para ödemeniz gerekiyor.lig tv izlemek için 68.80 ytl yeterli iken bbl izlemek için 84.80 ytl vermeniz gerekiyor.bunu yapacak bu ülkede kaç kişi var yada milyar dolarlık futbol ihalesi ile aldığın süperlig yayın hakları maçlarını 68.80 ytl ye13 milyon dolara aldığın bbl yayın haklarını 84.80 ytl ye izletmek nasıl bir mantıktır.
euroleague maçının 1 ytl olduğu tarftarların içeri bedavaya girdiği yinede salonların boş olduğu bir ülkede bu olayın yaşanması tam bir skandaldır.birinci suçlu federasyondur asıl suçlu ise bu olaylardan sonra basketbola sahip çıkması gerekipte çıkmayan kişiler olacaktır.bilmiyorum belki basketbola sahip çıkacak kişişer vardır ülkede.
 
Akatlar deplasmanında salona gitsen almıyorlar..

Kahveye gitsen kahveciye basketbol maçı var açsana diyemezsin.

Ntv Ntvspor da vermiyor..

ee ? İlla zorla bize Digiturk aldıracaksınız öyle mi ? Zorla yani.. Vay anasını.
 
Bakın arkadaşlar kesin olan bir şey varsa dijitürk ü olanda olmayanda maçları izleyebileceğidir. Çünkü maçlar SKYTÜRK ve SHOWTV den yayınlanacak bu 2 kanalda şifresiz yerel kanaldır . Dijitürkün planı uzun bir zaman dilimini kapsıyor. Bu sene onların olduğu için gelecek senede ihalede onlar ilk sırada olacak . 2-3 sene sonra basket tam olarak benimsendiği zamanda şifreye girecek :(
 

Üst