BBL Play-Off FİNAL Serisi | Galatasaray MP-Banvit (4-1)

Kötü başladık 2. çeyreğe ama farkı 9'a indirdik. İyi savunmaya devam.

Hakemler yine başladı. İlk çeyrekte Gordonun bir pozisyonunda faulu vermemişlerdi.

Kaç hucumdur sayı atamıyoruz. Birde pota altında yardım gelmiyor.

Ender Allah seni bildiği gibi yapsın. 2 defa ayağın çizgide 2 boş üçlüğü kaçır, top potaya bile değmesin.

Son Hucumda Ender ne zaman sokmuş ki ? Sene başından beri yazdım son hucumu Ender kullanmasın. 38-26 12 sayı geride gidiyoruz 2. çeyreğe.

İlk yarı itibariyle; Furkan 4, Markoishvili, Arroyo, Ender ve Ndong 2, Ersin 6, Cenk 5, Macvan 3 sayıyla oynadı.

İkinci yarı Savunma sertliği için Gökseninide oyuna alabiliriz. Tempo artığı zaman banvit etkili oluyor. Tempoyu'da düşürebiliriz. İkinci yarı Ersinden daha iyi bir oyun bekliyorum.

Banvit'e son 2 maçta yaptığımız 3.periyot şovunu yaparsak alırız. Ama yapamaz rölanti giderse 3. periyot bu maçı alamayız

Önceki 2 maçtaki 3lük performansımıza güvenmememiz gerektiğini daha evvel söylemiştim. maalesef saçma sapan 3 sayılık atış hücumları yapıyoruz ve özümüze döndük, çok kötüyüz. dahası, sakin kalıp kendi oyunumuzu da oynamıyoruz, içeriyi hiç kullanamadık. kötü gidiyor. hadi hayırlısı!

Jamont Gordon'un bir manyaklık yapıp takımı ateşlemesine kalmış durumdayız.Jamont'tan alacağımız katkı maçı lehimize çevirir.

Ama şu an tam onların istediğini yapıyoruz.Furkan'la oynanan 4 Kısalı sistem zaten zarar.Ki Banvit'e karşı 4 kısa çok zor gibi duruyor.

Ergin Ataman'ın yerinde olmak istemezdim Banvit çok iyi Alan Savunması yapsak şutları giriyor.4 Kısalı sistemde Rakibin Uzun Forvetlerinin Pivot hareketleri var.Çok sıkıntılı bir durum sanırım daha önce denemediği birşey deneyecektir.