BBL Play-Off FİNAL Serisi | Galatasaray MP-Banvit (4-1)

tamda final serisi yeni başlamışken amk nın spanulis haberi çıktı futbolda genelde tranzferleri biliyorlar ama şimdi zamanımıydı.

Dünkü maçın istatistiklerine baktım da banvitin savunma ribaundu kadar hücum ribaundumuz,2 sayı yüzdelerinden iyi 3 sayı yüzdemiz var.Chuck Davis gibi savunulamaz denilen bir oyuncuyu tek hanelerde tutmak farkı getirdi.8 sayısının 6sı çizgiden ki imdadına hakemler yetişti.Bu şekilde banvitin bizi yenmesi çok zor.İlk çeyrek kimseyi yanıltmasın takımın kesinlikle vurup geçeceği seziliyordu.Süre alan tüm oyuncularımızdan bir şekilde katkı almaya devam edersek serimiz de bozulmaz.Arroyo zaten apayrı bir dünya ve banvit kısaları bu adamı savunamaz.(Arroyo 2.yarıdaki gibi oynamaya niyetli olursa.)

Güzel günler yakın,Şampiyonluk daha yakın,meşaleleri YAKIN!

Yürüyedur #YenilmezArmada

yaz gelip transfer topici açıldığında forum coşuyor,transfer ne için yapılır şampiyonluk için!!!
şaka değil beyler şampiyonluğa gidiyoruz maç topicine bakıyorum yorum sayısı çok az...

Serinin en kritik maçı bence. 2-0'la Bandırma'ya gidersek, oradan da galibityet çıkarıp şampiyonluğa yürürüz. İnancım da bu yönde. Allah utandırmasın...

Psikolojik eşik için çok önemli bir maç. Bu maçı da alırsak bir aksilik olmazsa alacağımızıda düşünüyorum rakibimiz serinin diğer maçlarında daha kırılgan olabilir

SARI KIRMIZI ŞAMPİYON !

Oh be biletler bitti.Sadece 1000 tane kalmış onlar da salon önünde satılacak.Benim için en önemli olay buydu.Çünkü takım zaten yine üzerine düşeni yapacaktır.

Son maç son periyotta Arroyo'nun bir kaç kez Ender'e oyunu sen kur şeklinde el işareti yaptığını ve hatta topu ona verdiğini düşünürsek Ender'e bu maçta da önemli iş düşüyor. İşin güzel tarafı playofflarda da milli takım guardı gibi oynuyor. Arroyo'nun yükünü hafifletmek önemli. Çarşamba günü de gördük ki bir anda dengeleri lehimize değiştiriyor.

Diğer taraftan Çarşamba günü Ndong ve Dudley kenarda çok oturdu, bu maçta daha dinç olacaklardır. Davis çarşamba oynayamadı ya da oynatmadık, bu da farkı getirdi. Ona dikkat etmek şart. KSK serisinden itibaren görünmeyen (İzmir'deki maç hariç) Dudley çok önemli. Milan Macvan'ın da o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Sayı konusunda sıkıntısı var ama hırsı ve bu hırsla aldığı bir kaç tane hücum ribaundu vardı. İstatistiğe sadece ribaunt olarak yansıdı ama Banvit açısından moral bozucuydu.

Bir de KSK serisinden bu yana Cenk de ortalıkta yok. 10-12 sayılık katkı vermesi kısalar için iyi olur.

Bu serinin sonunda şöyle bir sloganımız olabilir (Türkiye kupası maçını da düşününce): Jamont Banvit sever.

Selamlar
Daha önce basketbol maçına bilet almamıştım. İnternetten satılan biletler hep pota arkası. Diğer bölümlerin biletleri nereden temin ediliyor acaba ?

Selamlar
Daha önce basketbol maçına bilet almamıştım. İnternetten satılan biletler hep pota arkası. Diğer bölümlerin biletleri nereden temin ediliyor acaba ?

Çok az bilet kaldı onlarda salon gişelerinden satılacak. Tribünde satılan yere göre oturmuyor kimse, boş olan istediğiniz yere oturabilirsiniz.