BBL Play-Off FİNAL Serisi | Galatasaray MP-Banvit (4-1)

Kazanacağız hemde ilk maçtan daha rahat bir şekilde takım bence ilk maçı kazanarak artık tamammen hedefe kilitlendi 23 maç yenilmyen takım konsantrasyonu 1 kademe daha yukarıdadır eğer takım içinde sıkıntı yok ise. Murat özyer neden böyle şeyler yazmış onuda anlamadım.

Nedim Karakaş "bir dakikada hallederiz" dediği Engin Atsür konusunu federasyona götürecekmiş sanırım. Ergin Ataman'ın Milli Takım koçluğuyla ilgili yine haberler çıkmaya başlamış, hatta hoca da buna sinirlenmiş. (basketdergisi'nde bir haber var bu konuyla ilgili)

Murat Özyer'in tepkisi bu konulara benim anladığım kadarıyla.

İlk maçı rahat gibi gözükse de zor kazandık. Sayı farkına aldanmayın, 3. çeyrekte Arroyonun müthiş dominasyonu ve soktuğumuz birkaç hançer üçlükle kopardık. Seyirci de baskıyı arttırınca dirençleri kırıldı.

Ama 2. maçlar en kritik maçlardır serilerde. Davis bu maça asılacaktır, dikkat etmek lazım. Savunmamız hep belli bir seviyede, onu yapıyoruz. Bizim için anahtar nokta ceza üçlükleri bence. Penetre sonrası gelen boş şutları soktuğumuz anda oyunu çözüyoruz, aksi takdirde sıkıntı oluyor biraz. Ama sonuç olarak müthiş bir kazanma içgüdüsü oluştu takımda ve bu içgüdüyle her soruya bir cevap buluyor takım bir şekilde.

Bu akşam 2-0 yapıp kupanın bir kulpundan tutmak için oynayacağız. Memleketin bu güzel günlerinde şampiyonluk yürüyüşümüz devam ediyor. Allah yardımcımız olsun.

markonun mükemmel katkısı vardı 3.çeyrekte ama furkanın gerek hücumdaki bitirişleri ve -bence en önemlisi- savunmadaki katkısını es geçmemek lazım