BBP liderinin helikopteri düştü!

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu?nun seçim için ilk kez kiraladığı helikopter, içindeki 6 kişiyle birlikte Kahramanmaraş?ta düştü. Yaklaşık 10 saattir süren arama çalışmaları henüz sonuç vermedi.

İşallah can kaybı olmaan atlatılır olay ama 10 saattir sonuçlandırılamayan çalışma hava şaartları ve kazanın türü düşünüldüğünde insan çokta ümitli olamıyor :oops: Allah yardımcıları olsun.

Allah yardımcıları olsun böyle şeyler yaşayınca seçimlerede, mitinglerede nalet olsun diyesi geliyor insanın ama kader işte. Allah ailesine sabırlar versin inşallah.

İçişleri Bakanı açıklama yapıyor şuan. Bu saatten sonra bulunsalar bile yaşıyorlarmıdır hiç sanmıyorum... :( Çok üzüldüm yaa Allah tüm yakınlarına sabırlar versin..

Şu ülkede en büyük sempati duyduğum iki siyasetçiden birisiydi kendisi.

Kendisine sempati duymamın çeşitli sebepleri var,bunlardan en önemli iki tanesini paylaşayım:

1-)Devrin en önemli siyasi partilerinden bir tanesinin ikinci adamıyken ve partinin efsaneleşmiş lideri görevi bıraktığı zaman yerine kendisinin geçeceği neredeyse kesinken partinin faaliyetleri bana uygun değil diyerek partiden ayrılması.

2-)Geçmişinde yapmış olduğu büyük hataları mükemmel bir öz eleştiri ile kabullenmesi.

Bu helikopter kazasının basit bir kaza olmadığına inanıyorum. Dün sabahtan bu yana okul dışına hiç adımımı atmadım,konuyla ilgili söylenilenleri bilmiyorum ama benim görüşüm bu. Bir helikopterde o bilmem ne cihazının olmaması ne demektir yahu? Klasik bir faili meçhul olarak bakıyorum ben bu kazaya,Allah yardım eylesin diyelim bir kez daha ne denir ki?

Alperen Kaplan' Alıntı:
Bu helikopter kazasının basit bir kaza olmadığına inanıyorum. Dün sabahtan bu yana okul dışına hiç adımımı atmadım,konuyla ilgili söylenilenleri bilmiyorum ama benim görüşüm bu. Bir helikopterde o bilmem ne cihazının olmaması ne demektir yahu? Klasik bir faili meçhul olarak bakıyorum ben bu kazaya,Allah yardım eylesin diyelim bir kez daha ne denir ki?

Söylenene göre bu alet helikopterde mevcutmu fakar şiddetli bir çarpmada faliyete geçiyormuş(sanırım helikopter patlayıp her kez ölünce) çok sert bir çarpmaa olmadığını ve helikopterin parçalanmadığını bu sebeple aletin sinyal göndermeye başlamadığını söylüyorlar.

Ne olursa olsun okadar insansız uçağın,araştırma uçağın, helikopterin varken sen bu elektroyonik aksam yumağı helikopteri 6 cep telefonlu insanı bulamıyorsan yazıklar olsun.

Bu kazanında faili meçhul olduğunu falan düşünmüyorum.Muhsin Yazıcıoğlu bu eylem için hedef insanlardan birisi değil.

Altyazılarda hala bulunamadığı yazıyor. Bu işlerden anlamam ama bu kadar teknolojiye rağmen nasıl bulunamıyor bilemiyorum.

Alen Hekimbas' Alıntı:
Görüşleri, Siyasi düşünceleri ne olursa olsun ortada 6 insan hayatı var..

Umarım sağ salim kurtulabilirler
Aynen..

Her ne kadar siyasi görüşlerini sevmesemde dün akşam duyunca bende üzüldüm, inşallah kurtulurlar diyeceğim ama bu saate kadar bulunmaması bütün olumlu düşüncelerimizi tersine çeviriyor yavaş yavaş..

az önce kanal d haberde izledim 6 kişiden iha muhabiri olanla telefonla görüştüler ayağım kırık üşüyorum tipi var burda gibi şeyler söyledi diğer 5 kişiye seslendiğinde ses alamadı ve burdakiler öldü ya dedi yani demek istediğim herkesin yerini telefon sinyalinden tespit ediyolarda bunu mu edemiyolar yazık ya..!!

Ben Kahraman Maraş'ta olduğum için daha yakından takip ediyorum. Anlatılanlara göre düştükleri söylenen Berit Dağlarında basmadık yer bırakmamışlar. Ancak bulamamışlar. Sabah işe giderken Berit dağlarını gördüm. Sadece alt kısımları görünüyor. Diğer kısımları sise gömülüydü. Bu işlerini zorlaştırıyormuş. İyice umutlarını kesmişler. Bizim hastaneden 112 ekipleri de gitmiş. Onlardan haber alıyorlardı. Allah yardımcılaı olsun. İnşallah bir mucize olur ve sapasağlam kurtulurlar.

Siyasî kimlikten öte, 6 insanın bu şekilde kayıplara karışması vahim bir durum...

Olayda başka bir şey olacağı ihtimalini düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum. Umarım, sadece teknik arıza hatasıdır.

Bir akşama daha girildi. Umarım beklenen haber gelir. :?

Yabancı bir insan olsaydı 1 saat'te bulunurdu . İnsanımıza verdiğimiz değerler belli oluyor. Bu olayın arkasından tuhaf şeyler çıkacak gibi geliyor.