Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla canlı izlemek nasip oldu gene. ülkere 47 attığında 7dk kalmıştı maçın bitmesine. 50+ yapacak diye bekliyorduk olmamıştı hayal kırıklığına uğramıştık :) ama bugün işi sıkı tuttu sağolsun :) 51 oldu herkes rahatladı alkışlamak için kenara gelmesini bekliyorduk kendiside el üstü üçlüklerden yorulduğundan kandemire çıkar beni dedi ama kandemir hayır devam dedi gülerek :) oda devam etti biz 50 istersen o 60 yaptı uçurdu bizi tüm salon ayakta alkışladı mükemmeldi avrupanın yeni trajan langdon'ı kralsınn loftonnn :)
 
Şu yabancıların top kullanma sevdasından nefret ediyorum...
Dün Oyak - Karşıyaka maçını izledim Alex Gordon 33 sayı attı ama maç içerisinde öyle gereksiz ve erken şutlar kullandı ki tarafsız olan beni bile çileden çıkardı resmen..
 
Türk Telekom 93 - 79 Banvit
Kepez Belediye 79 - 90 Efes Pilsen
Aliağa Petkim 60 - 50 Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi


*****************************

Aliağa "0" yabancı ve 7 kişilik rotasyonla oynamasına rağmen kazandı..Helal olsun diyorum..
 
İlginç şeyler olduğu kesin maçta keşke izleme şansımız olsaydı. İlker Türel - Ufuk Kaçar ikilisi 1/16 üçlük kullanmışlar, şaka gibi. Hem üçüncü çeyreğin başında hem de son çeyreğin başında skor üretemedi epeyce bir süre Selçuk..

Kepez'i altlarına almayı başardılar herşeye rağmen. Haftaya olası bir Telekom galibiyetinde Selçuk'un da işi karışır, bugün kazanıp alt tarafla bağlantıyı koparabilirlerdi ama bu galibiyetle ikili averajı da kaptırdılar olası bir eşitlikte Aliağa hem Kepez hem Selçuk'a karşı üstün.

Para almadan gösterdikleri bu mücadeleye saygı duymak lazım.
 
Maçı seyretmediğim için kesin konuşmak istemiyorum ama maç normalde yayında iken yayından kaldırıldığı vakit içime bir kurt düşmüştü.

Net bir bilgim yok dediğim gibi,içimdeki kurtun oynaşmaları bunlar.

Berkay Sahillioğlu da 11 asist birden yapmış,tebrikler.
 
Chris Lofton çok iyi oyuncu tam bir nba starı.son iki sezonunda iki kere all american seçilmiş ncaalerde.2007 de all american 2.takımına 2008 de ise ncaa in all american 3.takımına seçilmiş.
Müthiş bir şutör muazzam bir skorerdir chris lofton 1 2 numara yani combo guard olmasına rağmen 1 numara özellikleri çok gelişmiş değildir.Presse karşı top çıkarmakta zorlanıyor.2 numara olarak oynatıldığında çok daha efektif kullanılır ki zaten ahmet kandemir de onu sıkça 2 numarada kullanıyor ama 2 numara içinde fizik handikabı var bu yüzden nba de çok iyi bir oyuncu olma ihtimali zor ama avrupa için çok önemli bir oyuncu olacaktır.Artılarından biri de çok iyi bir foul atıcısıdır ve topla çok oynamasına rağmen az top kaybı yapan bir oyuncudur lofton.
Fakat eksilerine gelecek olursak savunması çok yumuşaktır pek savunma yapmaz zaten savunmasıda hücumu kadar iyi olsa tbl de olmaz.bir eksisi daha yukarda açıkladığım gibi pozisyonu net değil ne tam 1 numara ne tam 2 numara 1.5 numara.

Neden başarılı oldu peki türkiyede çünkü çok iyi bir ekürisi var bo mccaleb.
Mccalebla birbirlerini çok iyi tamamlıyolar.Lofton çok iyi şutörken mccaleb in şutu istikrarsız.lofton çok iyi bir delici değil ama mccaleb müthiş bir delici.bu iki oyuncu türkiyenin birbirini en iyi tamamlayan dış oyuncuları.

Chris loftonun türk yapılacağı konuşuluyor bu günlerde eğer gerçekleşirse bu olay takımımıza kazandırılmasını çok isterim türk rotasyonunda bize müthiş katkı verir
 
A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Cengiz Karadağ ayrılmış görevinden, istifa mı etti görevine son mu verildi karışık orası.
Her işi bilen yöneticiler göndermiştir onuda. Hep sorun antrenörde poluyor ama gönderincede birşey değişmiyor. Garip...
 
Eren Aydın' Alıntı:
[quote="A.Çağlar TORUN":285wvwx0]Cengiz Karadağ ayrılmış görevinden, istifa mı etti görevine son mu verildi karışık orası.
Her işi bilen yöneticiler göndermiştir onuda. Hep sorun antrenörde poluyor ama gönderincede birşey değişmiyor. Garip...[/quote:285wvwx0]

Konya'nın futbol yönetimi de aynı durumda maalesef.. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst