Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Ligimizin en renkli oyuncularından olan Robert "Traktör" Taylor ile güzel bir söyleşi yapılmış. Aşağıdaki linkten takip edebilir isteyenler..
http://www.antalyadaspor.com/?art=newsd ... ewsid=6763

Güzel ve eğlenceli cevaplar vermiş. Özelliklede "Ligimizdeki en beğendiği oyuncuların" sorulması üzerine "Karşıyaka ve Türk Telekom'da ismini hatırlayamadığım iki oyuncu var onları beğeniyorum" demesi bomba :)

Karşıyaka'dakinin Hakan olduğu kesin fakat Telekom konusunda yorum yapamayacağım. :)
 
Hafta sonu büyük bir keyifle okumuştum "Basketbolumuzun Evliya Çelebi'leri" başlıklı yazıyı.

Başlığı gördüğüm anda muhtemelen Çağlar yapmıştır bu araştırmayı dedim. Artık başlıklar bile yazarını ele verebiliyorsa, bu yazar için hoş bir şeydir.

Eline sağlık Çağlar...
 
Dün F.bahçe Ülker, deplasmanda Antalya'yı çok rahat yendi. Takım halinde ritimlerini buluyorlar fakat, henüz Will Solomon tam performans göstermiyor.

***

Mersin - Telekom maçında TBL'nin neden ileri gitmediğinin özeti vardı. Mersin, son 2-3 dakikaya 15 sayı önde girdi, yaptıkları akıl almaz hatalarla maçı hediye edeceklerdi. Tamam, Mersin'in kadrosu dar, iki pota altı oyuncusu var, son dakiklarda panik yaptılar vs... Peki Telekom'a ne demeli? İlk maçı son topta kazanmışlardı, bu maçta Mersin biraz dikkatli olsa fark yiyeceklerdi. Takriben 13-15 milyon dolarlık bir kadro ve oynadıkları oyun evlere şenlik. Telekom'un bütçesi, Mersin'in bütçesinin on katından fazla ama, sahada oynanan oyuna bakınca hiç de öyle görünmüyor. El-Amin'i transfer edince tamamen bireysel performanslara dayalı bir takıma dönüştüler. Şu takımda Roderick Blakney ve Barış Ermiş oynayamıyor, yazıktır!.. Ercüment Sunter'in eline bu kadar kapasiteli bir kadro vermeleri hata, zira Sunter savunmaya önem vermeyen oyun anlayışıyla üst düzey kadroları, üst düzey hedeflere götürecek bir koç değil.

Telekom muhtemelen Mersin'deki ikinci maçı kazanacaktır fakat, bu oyunla F.bahçe Ülker'e sürklase olurlar.
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
Bu yazılar çok hoş.

TBL'nin okunurluğunu artıran yazılar bunlar, ama ne yazıkki okunurluk artınca da server kaldırmıyor... :)

Alperen sene sonunda değiştirilecekmiş server yani en azından bize söylenenler bu doğrultuda. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Hafta sonu büyük bir keyifle okumuştum "Basketbolumuzun Evliya Çelebi'leri" başlıklı yazıyı.

Başlığı gördüğüm anda muhtemelen Çağlar yapmıştır bu araştırmayı dedim. Artık başlıklar bile yazarını ele verebiliyorsa, bu yazar için hoş bir şeydir.

Eline sağlık Çağlar...

Teşekkürler Onur Bey güzel sözleriniz için..

--

http://www.tbl.org.tr/beko/haber_detay.asp?Haber=5677

Bu da Play- Off Çeyrek Final İncelemelerimiz.
 
ilk yarıyı 8 sayı önde kapadı fenerbahçe bir ilk yarı için bitşeyler söylemek gerekirse fenerbahçe potaaltını çok iyi kullandı özellikle oğuz iyi skor yaptı.9 sayısı var.semih de etkili oldu sadece hücumda değil savunmada da göz açyırmadılar dudley ve lang etkisiz.solomon da etkili gerçekten el allah el amine yardım etsin fena savunma yapıyor.takım oalrak savunması üst düzeyde fenerin telekomnun bu savunmayla baş etmesi zor gözüküyor.bir de ömer onan yok yani buna rağmen savunma böyle.telekom bu savunmayı kıramazsa yenilgi kaçınılmaz olur.
 
el amin tek başına tam 15 sayı üretti.maç kafa kafaya geldi diyeceksizin solomon savunma köü mü diye yok solomon8un savunması iyi ama adam savunma dinlemiyor.
 
Ben bu Telekom'u anlamıyorum anlamayacam.
Sene başındaki kadro ve sene sonundaki kadro arasında dağlar kadar fark var ancak oyunda hiç fark yok.İşin ilginç tarafı sene başından bu yana sürekli düşüşteler.
 
Bu iş burada biter. Fülker 1-0 öne geçti ve seriyi çok rahat kazanacağını gösterdi.

Telekom herzamanki gibi hayalkırıklığı...
 
fenerbahçe ülker müthiş takım oyunu oynuyor.tanjevice helal. fener bu oyunla efesi bile bitirir baın yazın bir kenara.green bile çok verimli.çok kritik şutları sayıya çevirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst