• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Beko Basketbol Ligi 2008/2009

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tugay Aktepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:53
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":2y273gq6]ant.bşb. marcus douthit,mustafa kemal bitim,hadi doğan,ersin görkem,can akın ile sözleşme yeniledi

Kaynak:Sabah Akdeniz
sabah ın haberleri balondur[/quote:2y273gq6]
hadi sabah olsa neysede sabahın akdeniz ekinde yalan olmaz.hem menajer doğan hakyemez inde adı geçiyo bu haberde.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":2mvfgpfc][quote="Hüseyin Karaçil":2mvfgpfc]ant.bşb. marcus douthit,mustafa kemal bitim,hadi doğan,ersin görkem,can akın ile sözleşme yeniledi

Kaynak:Sabah Akdeniz
sabah ın haberleri balondur[/quote:2mvfgpfc]
hadi sabah olsa neysede sabahın akdeniz ekinde yalan olmaz.hem menajer doğan hakyemez inde adı geçiyo bu haberde.[/quote:2mvfgpfc]
peki ricardo marsh dan jamon lucas dan haber yokmu aslında daha cok zevk veriyor

jamon lucas ikna edilmeye çalışılıyormuş.ricardo marsh dan haber yok.gitti heralde

Asım Türk Telekom ile imzalamış.

2-3 tane Türk yerli oyuncu var zaten onlarda ya sözleşme yeniliyor yada başka bir takıma gidiyor.Bize neler kalacak acaba :roll:

Sean Marshall Aris'te.

karşıyaka baş antrenörlüğe ayhan kalyoncu'yu getirmiş

Herkes bir şeyler yapıyor ve biz hala bekliyoruz.Bu gidiş iyi değil !!!!!!!!!!

Milos Vujanic'i patlatı Efes. Onurla konuşurduk keşke bize gelse diye. İyi transfer.

Telekom Barış Emiş ile anlaşmış. Ayrıca Adem Ören ile de yollarını ayırmış...

yok artık bee telekom coştu harbi seneye fble birlikte en büyük favori gözüküyorlar 3 tane kaliteli türk aldılar

Efes'de gayet etkili işler yapıyor.Onlarıda küçümsememek lazım bence.

Ataman doğru transfer politikası ile gidiyor , Avrupa basketbolu bilen Avrupalı adamları alması onların adına iyi bir gelişme . Keşke bizim politikamız da böyle ilerlese , tamam belki Milos'u alamayız ama bu tarz fazla tanınmamış adamlar alınabilir .

Telekom'a gelince çok doğru transferler yapıyorlar . 2 yada 3 numara oynayabilen bir yabancı alacaklarını düşünüyorum . Aldıkları adamlara da bakınca alacakları yabancının marka bir yabancı olacağını tahmin ediyorum .

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Telekom Barış Emiş ile anlaşmış. Ayrıca Adem Ören ile de yollarını ayırmış...

Adem'i de biz alırız.

BJK Muratcan ile ilgileniyormuş. Ayrıca Antalya'da istemiş...

Efes Shumpert ile anlaşmış...

Kaynak: megabasket.net

Bu transfer sağlam işte

Shumpert gerçekten iyi bir oyuncu.

Efes alırsa büyük iş yapar.

Siena, McIntyre'ın ayrılması üzerine Solomon ile ilgilenmeye başlamış...

arkadaslar cok sevineciğimiz bir haber ,, solomon ayrılmak üzere

ayrınıtıları kopyalamak icin zahmet etmedim basketdergisinden bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri