Beko Basketbol Ligi 2012-2013 Sezonu

Nedim Karakaş Murat Biricikten şikayetçi olmuş maç sonu. Türkiye Kupası hediyesini çabuk unuttu galiba!
 
Alıştılar tabi bedava hakem hediyelerine. Hatta bu maçta bile hakem inanılmaz taraf tuttu fb kazansın diye yine de başaramadıar. Büyük baskı kuruyorlar hakemler üzerinde bu konuda uyunmak lazım her yıl aynı hikayeler.
 
Haksız olduğunu bile bile hakem sebebiyle kaybettik diyebiliyor ve bunu her zaman, sistemli bir şekilde yapıyorlar!.. Şimdi Fenerbahçe taraftarının 90%'ı hakemler dolayısıyla kaybettik diyecek. Baskı böyle kuruluyor...

Ancak, Euroleague'de görüyoruz hallerini. Hakemler ortada kararlar verince çeyrek bütçesindeki takımlardan aldıkları yenilgiler ortada.
 
Fenerbahçe'nin ekstra mağlubiyeti güzel oldu. Sonuçta biz içeride F.Ülker'i kesin yeneriz gibi hareket ediyoruz ama maç sahada kazanılıyor. Üstelik böyle federasyon ve satılmış hakemler var iken temkinli olmakta yarar var. Peki bu akşamki mağlubiyet neden iyi oldu şahsi fikrime göre; F.Ülker evinde Anadolu Efes'e de kaybedecektir. Anadolu Efes ilk maçta olduğu gibi F.Ülkeri farklı oyunla farklı mağlup edebilir. Biz nasıl Anadolu Efes'e oyun yapısı olarak ters geliyorsak bence şu kadrolar karşılaştırıldığında Anadolu Efes de F.Ülker'e ters gelmekte. Uzun oyuncular ile içeriden işlerler yine inceden..
 
Bizim şu "Fener ağlama" tezahüratı tribünümüzün en güzel, en doğru sloganlarından. Arkadaş ne ağlak, ne yüzsüz, ne midesiz bir camia bu. Türkiye Kupası'nda niye ses etmediniz hakem hatalarına? Hakem desteğiyle kupayı aldınız elimizden, o zaman iyi hoştu di mi her şey? "Her şey kontrol altında"ydı di mi? Şikeci ahlaksızlar, emek hırsızları.

"KSK-FB Ülker-Banvit'i yenersek lider oluruz" hesaplarımız vardı ikinci devre başlarken. O hesap şimdiden tutmuş durumda. Umarım galibiyet serisine devam ederiz. Ergin hoca ve aslanlarımıza başarılar kalan haftalarda.
 
Madem onlara göre hakları yendi,ee lobileri de var bitirsinler Murat Biricik'in hakemliğini.Böyle bir kaybı göze alabilirler mi,sıkıştıkları Galatasaray derbilerinde kim hakem olacak sonra? :)
Beşiktaş'ın altıncı,Banvit'in ikinci bitirmesi durumunda üçüncü olan güle oynaya gelir finale.Banvit'te bireysel anlamda yapabilirlik artsa da bütüne bakınca en ufak ilerleme göremiyorum.
 
Çeşitli Basketbol siteleri ardı ardına transfer haberleri yazıyor.

Marcus Williams-->A.Efes (Buy Out ücreti 500 bin Euro.Cska ve Efes istiyor)
Richard Dorsey-->Fenerbahçe Ülker
Zoran Planinic--> Fenerbahçe Ülker

Birde Nikola Pekovic--> Galatasaray var ama bunu pek ciddiye almadım bana imkansız gibi geldi ama yinede yazıyım.

Kaynak=Basketmerkezi.com'un İddaaları böyle.
 
Çeşitli Basketbol siteleri ardı ardına transfer haberleri yazıyor.

Marcus Williams-->A.Efes (Buy Out ücreti 500 bin Euro.Cska ve Efes istiyor)
Richard Dorsey-->Fenerbahçe Ülker
Zoran Planinic--> Fenerbahçe Ülker

Birde Nikola Pekovic--> Galatasaray var ama bunu pek ciddiye almadım bana imkansız gibi geldi ama yinede yazıyım.

Kaynak=Basketmerkezi.com'un İddaaları böyle.

Oktay Hoca canını çok yakan Marcus'u istemiş demek. İyi transfer olur onlar için.
Planinic inşaAllah gelmez. Gerçi gelirse fener adına olumsuz bir etki de yaratabilir. Çünkü Bo ve Planinic şutlarına güvenilmeyecek 2 oyuncu. Şutu olmayan 2 yabancıyı tercih etmezler bence.
Nikola PEKOVİC keşke olsa ama bence de imkansız. Ama gelirse enfes olur.
 
Karşı forumda Banvit - Fener maçı topiğini okuyorum, Hakemden veryansınlar gırla gidiyor. Akıllının biri çıkmış diyorki :
" Bu hakemler hep Galatasaray lehine şartlanmış , sürekli aleyhimize saçma düdükler çalınıyor " . Bu nasıl bi yüzsüzlüktür arkadaş. Sen daha 2 ay önce hakemlerin işgüzarlığıyla malum kupayı elimizden almadınmı , ne zaman karşılassak hakemler tarafından ince ince doğranmadık mı. Hangi kafayla yazarlar bunları anlamıyorum. Siz öpünde başınıza koyun o hakemleri , bu kadarda yüzsüz olmayın bi zahmet...
 
Bu arada Banvit'in Tofaş maçı için yaptığı kural hatası itirazı hala sonuca bağlanmadı. 10 gün geçti neredeyse.

Turgay'ın federasyonu hangi hinlik peşinde yine çok merak ediyorum.
 
Ya Hüseyin beşok'un yürümeye hali kalmamış, sen son dakikalarda onu oynatıyorsun.

Son iki dakikada kazandı FB Ülker.

Haftaya seyircili oynarsak biz bunların hakkından geliriz.
 
Banvit-Tofaş maçı tekrarlanacakmış. Arkadaş bu Banvit kadar kısmetli takım görmedim, bir şekilde mağlubiyetlerden yırtıyor allahın piliçleri.
 

Üst