Beko Basketbol Ligi 2012-2013 Sezonu

Gordon Andersen'in suratına geçirmişken keşke tam oturtsaydı da ağzını burnunu dağıtsaydı meymenetsiz herifin. Zora giren her maçta ya bu it ya da Sato birşeyler yapıyor.
 
Yahu bu Banvit yine paçayı yırtarsa sövecem artık. Ne güzel yenilmişler ama şimdi de kural hatası çıktı.

İnşallah tekrar edilmez.
 
bu aksam antep'ten ülker'e sağlam bir tokat bekliyorum.. (bu arada kalan maçlarımız arasındada en zor maçımızın antep deplasmanı olacağını düşünüyorum) haydi hayirlisi..
 
Ufuk Sarıca her zamanki güzel teknik faullerinden birini alarak 26-40'tan 37-41'e getirdi maçı 3. çeyrek başında.Karşıyaka aynı seriyle cevap verip yeniden 14'ü buldu çeyreğin bitmesine 3 dakika kala.Banvit ne yaparsa yapsın olmayacak gibi,hoş hiçbir şey üretemediler maç başından beri.
Mesafeden ödün vermek istemiyorum ama Karşıyaka baya keyif veriyor basketboluyla.Sanders şut soksa,Soner-Evren ikilisi biraz yabancılara yaklaşsa yarı final görebilirler.Maxim Mutaf baya göz tırmalıyor tabi.
 
Süper oldu bu. Banvit'in üstündeyiz şu anda ve de KSK da yıpranmış oldu haftaiçi maçıyla :)

Haftasonu kazanmamız çok önemli, adım adım zirveye ilerliyoruz.
 
NBA'de normal sezonun bitmesinin ardından yani 17 Nisan günü Pekovic'in sözleşmesi bitiyormuş ve sezonu Türkiye'de tamamlayabilirmiş. Böyle bir durumda o tarihte gelip playofflarda oynaması mümkün mü? Ben bilmiyorum bilen aydınlatırsa sevinirim.

Ayrıca Efes ve F.Ülker dışından başka bir takım olmaz gibi duruyor. Kısa sürede ne yapar bilinmez ama final serisine kadar takıma uyum sağlarsa fark yaratır.
 
Aslında aynı hamleyi biz de yapabiliriz. Mesela Maccabi'nin Casspi'yi alacağı söylentileri de var.

İsim aklıma gelmiyor fakat iyi bir 3 numara ayartırsak Batum gibi falan iyi olur:)
 
Aslında aynı hamleyi biz de yapabiliriz. Mesela Maccabi'nin Casspi'yi alacağı söylentileri de var.

İsim aklıma gelmiyor fakat iyi bir 3 numara ayartırsak Batum gibi falan iyi olur:)

Yabancı hakkımız bitti kimi getiriyorsun ? Fenerle Efesin bir yabancı hakkı daha var. Oktay Hoca'nın Pekovici çok beğendiğini biliyoruz. Geçen sene Lokavt döneminde az kalsın bize geliyordu. Oktay hoca- Raznotovic dostluğundan dolayı Efes alabilir ama gelecek sezon için 11-12 milyon dolarlık kontratı rahat kapar Pekovic NBA'den.
 
Şu an için pek anlamı olmasa bile lider olduk. Liderlik yerine yarı finalde Banvit ile eşleşmeyi tercih ederim. F.Ülker kazansaydı biz zaten F.Ülker ve Banvit'i yenip lider olurduk gibi geliyor. Banvit sadece bize kaybeder. 25-5 ile bitirmeleri garanti artık.

Bizim Tofaş(D) ve F.Ülker maçlarımız zor geçer. Banvit'i bir şekilde geçeriz diye düşünüyorum. Hatta sadece F.Ülker diyebiliriz. 26-4 veya 25-5 bitiririz.

Efes'in KSK ve F.Ülker deplasmanı var. F.Ülker'in ise içerde Efes ve bizim deplasman.

Banvit kesin 5, biz 4 veya 5. F.Ülker maçını kazanırsak F.Ülker-Efes maçını kazanan 3.olur gibi.

Kısadan yaptığım hesapla lider oluruz. Banvit 2.olur. F.Ülker-Efes 3-4.

Bu da yarı final ve finalde F.Ülker ve Efes 2lisiyle oynayacağız anlamına gelir. Banvit-F.Ülker maçını F.Ülker'in kazanması daha hayırlı olurdu sanki.
 
Fener her yenildiği zaman nasıl hakemleri herkesi tehtid ediyorlar ya.inanılmaz bir kulüp bu fener.

Arkadaş yenildin birde ağırbaşlı ol ya.Rakibini tebrik et.Bu kadar hakem hatalarıyla maç aldın.Elimizden Türkiye kupasını aldın.Sesin çıkmadı.

Hakem hatası varsa senin lehine oldu.Maçı seyrettik.EL de nasıl takımın olduğunu açıkça görüyoruz.Gelenden gidenden fark yiyorsun.BBL de hakemlerle bir yere geldin.Şimdi hakem hatalarıyla yenildik demek gülünç oluyor.
 
Tebrikler Banvit. Harika bir maç oldu. Hakemler yine Fenere topil geçti. Bariz fauller çalınmadı. Hele 4. çeyrekte fark 4 sayı iken İlkan'ın İzzet'in kafasına bir vuruşu var ki; dünyanın her yerinde o pozisyona sportmenlik dışı çalınır. Ama burası BBL ve faul bile verilmedi. Neyseki son saniye üçlüğü ile adalet yerini buldu.
 

Üst