Beko Basketbol Ligi 2012-2013 Sezonu

Bu arada, fark 23 sayıyken takıma sırtını dönüp protesto eden, fark 13'e inince tekrar desteğe başlayan, son saniyelerde ise tekrar destekten vazgeçip geçen sene taptıkları şikeci başkanlarına "Aziz istifa" diye bağıran FB taraftarını tebrik ediyorum. Mezdeke gibiler maaşallah.
 
Bu arada, fark 23 sayıyken takıma sırtını dönüp protesto eden, fark 13'e inince tekrar desteğe başlayan, son saniyelerde ise tekrar destekten vazgeçip geçen sene taptıkları şikeci başkanlarına "Aziz istifa" diye bağıran FB taraftarını tebrik ediyorum. Mezdeke gibiler maaşallah.

Muazzam bir yorum,klavyene sağlik ağabey,çok güldüm :) Fenerbahce taraftarını en iyi betimleyen yorum bu olsa gerek :)
 
Adamlar Bogdanovic'siz rezil oldular ya bugün. İşte bende anladım ki Ergin Ataman ve takımımız bu sene çok büyük işler yapıyorlar. Onca sıkıntıya rağmen hakem hatalariyla kaybedilmiş bir Türkiye Kupası var. Ligte herşeye rağmen liderliğe ortağız. Belki Eurocup'ta büyük bir başarısızlık var. Ama bu koçun ve takımın bu sene yaptıği bu mücadeleyi gölgelemez. Çok büyüksünüz. Allah yardımcınız olsun...
 
Vakıfbank-Rabita maçına bakarken arada Tofaş-FBU maçı olduğunu hatırladım ve göz atayım dedim. Baktım ki 23 sayı farkla Tofaş önde. Yuh! dedim içimden... Piani gitti hala aynı tas aynı hamam. Demekki sorun hocada değilmiş. Yabancı oyuncular kendini salmış durumda. Seneye bu takımda olmayacaklarının farkındalar ve bir an önce bitse de gitsek havasındalar. Emir ve Ömer başta olmak üzere yerliler biraz zorluyor, o kadar...

Bugün NTV Spor'da İbrahim Kutluay denen zat-ı muhterem Fenerbahçe'ye giydirirken arada yine Galatasaray'a çakmış. Galatasaray'ın erkek basketbol takımına 50 milyon lira harcadığını iddia edip Eurocup başarısızlığına gönderme yapmış.

"100 milyon lirayı çöpe attılar!" - Video Galeri - NTVSpor.net

El insaf!.. Galatasaray'ın sezon başından beri yaşadıklarını hesaba katmayıp FBÜ ile aynı kefeye koyup eleştirmek de nasıl bir mantıksızlıktır?

"Ben son haftalarda Fener'e çok sallıyorum. Arada Galatasaray'a da çakayım ki; taraftarın gözünde kötü olmayayım."

Tabi, tabi...
 
Biz Gökdeniz-Hawkins-Domercant gibi takımın en değerli 3 oyuncusunu kaybettik. Zorda olsa ayakta kalmayı bildik. Fbü de bakın Bogdanoviç sakatlanıp çıkınca hemen dağılıverdiler. Daha buna benzer sorunlar yaşasınlar resmen rezil olurlar
 
Hawkins ve Domercant ı kaybettik ama 2 iyi oyuncu aldık.Bunu göz ardı etmemek lazım.

Benim gördüğüm kadarı ligin en iyi takımı sene başında bizdik,şimdi de biziz.

fenerin yabancı transferlerinin bir balon olduğunu fenerli doslarımla paylaşmıştım.Kötü oyuncular aldılar bu seviye için.Efes te kırılgan.Diğerlerini saymam bile.

Ergin Ataman da kadronun hakkını veriyor.Ben şampiyonluğun çok kolay geleceğini düşünüyorum Allah bir sakatlık vermezse tabi.

İyi koçing ve iyi kadro_Olacak bu sene ben rahatım:)
 
yerlerine 2 oyuncu aldık ancak sene başında kurulan kadroyla yola devam ediyor olsaydık, Eurocup'da yolumuza devam ediyor olurduk. Hawkins ve Domercant oyunun 2 yönünü de iyi oynayan oyuncular. Manu ve Arroyo ne kadar gayretli olsalar da, savunmada asla bu 2'linin yerini tutamazlar. Bir de bu işin mental tarafı var bu kadar olumsuzluk zaman zaman teknik heyeti de olumsuz etkiliyordur. Sezon başında kurulan kadro ile devam etseydik ne Ülker Arena'da yenilirdik ne de kupayı kaybederdik.. Sene başındaki kadro tamamen Euroleague'de kafaya oynayacak kalitedeydi.
 
Bizim için en iyi playoff öncesi sıralama: 1-GS 2-Efes 3-Fbü 4/5-ksk/banvit olacaktır. o açıdan, Fbnin çok fazla maç kaybetmesi işimize gelmez.(yarı finalde eşleşmemek için diyorum bunu) Efese ve bize yenilsin, diğer maçlarını kazansın benim dileğim o. Efes ve biz geri kalan maçlarımızı kazanırsak dilediğim sıralama oluşacaktır. Bu şekilde finale kadar gelişimiz garanti gibi.
Finaldeki rakibimiz de yorgun, hırpalanmış ve belki de yeni sakatları olan bir takım olacaktır; Efes ya da Fb hangisi olursa artık. seyirci avantajı da bizde olacağı için finalin favorisi biz oluruz.

Ben yazdım, Allah bozmasın :)

Çok yüksek ihtimalle Bandırma'dan da çıkamazlar.. 10-11'de ki gibi yarı final'de banvit'i tercih ederim.
 
67-56 kazandı Banvit. Erman Kunter yine şaşırtmadı beni. Eminim koçlar değişmiş olsaydı(varsayımı bile kötü)biz onların yerinde olurduk,onlarda bizim yerimizde. TED,Bjk'dan daha tehlikeli takım. İnşaAllah 6.TED olur, 7.BJK.
 
Beşiktaş kendi ayağına sıkıyor bana göre son olarak da Jerrels'ın gönderilmesi en azından skor üretebilen bir isimdi.Minard kesinlikle uymuyor.

Vidmar-Markota'dan beklentilerin üstünde bir katkı aldılar sezon başına göre.Christopher yollanıp bir 3 numara alınsaydı.Bu takım daha iyi olurdu bence.

Can Akın-Tutku Açık-Muratcan Güler-Serhat Çetin-Cevher Özer-Cemal Nalga-Barış Hersek gibi yerlileri olan bir takımın başarısız olması kesinlikle Koç'un başarısızlığıdır.Banvit yada Karşıyaka'dan daha kötü değil bu kadro.Ki yerli olarak ligde net avantajları var bu takımlara.
 
Diyorum abi bizi Erman Kunter'den allah korudu. "Overrated" teriminin Türk basketbolundaki karşılığı Erman Kunter'dir bana kalırsa. Fransa liginde kupa kazanması onu başarılı kılar ama bir yere kadar. Belli bir seviyeye geldiğinde nasıl başarısız olduğunu görüyoruz. Yabancı seçimleri berbattı bana göre. Ewing de, Minard da, Jerrels da kötü tercihlerdi. Ve hatta Cristopher da...

İbrahim Kutluay da net olarak saçmalamış. Biz bu sezon 50 milyon lirayı çöpe attıysak, FB Ülker rahatça 150-200 milyon lira harcamıştır o zaman. Tamamen geçen günkü Türkiye kupası finali yorumunun üstünü örtmek için konuşmuş :)
 
Yazıklar olsun böyle işe ya. Vallahi adamı hayattan soğutuyorlar. Fenerbahçe'yi ancak böyle ayakta tutarlar zaten. Ama evelAllah şampiyonluğu ne yaparlarsa yapsınlar bırakmayacağız...
 

Üst