Agü ile oynarız çeyrek finalde, saha avantajı ile geçeriz, kadro olarakta Agü'den iyiyiz, her ne kadar ligde bizi rahat yenmiş olsalarda playofta böyle olmaz, 2-1 ile turu geçeriz...Yarı finalde ise rakip fb olacak, saha avantajıyla fb bir adım önde, gerçi bu formsuzluk devam ederse 3-0 la bitirir fb, ama toparlanacağımıza inanıyorum, burda Nuria Martinez'in form durumu önemli, inşallah geçen seneki performansına döner, kendi sahamızda kazanırız, ama deplasmanda bir maç almamız gerekecek, şu anki form durumlarında imkansız ama toparlanırsak herşey olur, Ekrem Hoca ve takıma güveniyorum yinede son ana kadar şansımız olur...
Diğer tarafta ise Hatay'la Mersin yarı finali olacak büyük ihtimal, bence Mersin Angel faktörü ile finale kalır, Hatay iyi takım oyunu oynuyor, savunma olarakta iyiler ama kritik anlarda Barbara Turner'ın eline bakıyorlar, Barbara'da takımı finale taşıyacak bir oyuncu değil bence, Hatay'ın finale çıkabilmesi için Hurst ve Snytsina gününde olması gerekecek, birde pota altında Paris var tabi Hatay'da oda iyi durumda, Hatay'ın saha avantajı olmasına rağmen 3-1yada 3-2 ile Mersin finale çıkar diye düşünüyorum...