Işıl tekrar dönmüş, ben formsuzluğunda değilim, Loyd her maç 35 dakika civarı süreler alıyor. Bunlar tamamen sorun değil. Ama rotasyonda yabancı oyuncu sonuçta, biz böyle sadece girsin 10dakika oyuncu dinlendirsin diye yabancı oyuncu kadroda tutma lüksümüz yok. Bütçemiz zaten belli, yabancı oyuncular kadrolarda fark yaratmıcaksa sadece rotasyonda türk oyuncuları dinlendirmek için olucaksa işimiz zor. Ben haberler çıkmıştı yazın Martinez kontratından çıkamadığımız için, Daboviç elimizden kaçırdığımız filan diye orda takılı kaldım. Keşke daha farklı tarzda bir oyuncu kadromuza katsaydık demiş bulunıyım o zaman. Işıl geldikten sonra zaten süre ona gidicekti ve Ayşegül kadromuzda hala. Yan yana tabikide oynuyolar, ama 2 numara pozisyonunda hamle yapsaydık daha iyi olurdu sanki. Kısacası Işıl tekrardan döndükten sonra tabiki de yan yana oynıyabiliriler o açıdan sorun yok ama bize daha farklı oyuncu lazımdı buda bi gerçek. Takımda düzeni sağlıyan oyuncumuz var zaten Işıl-Martinez sahada olunca potaya bakan oyuncumuz yok. Boş pozisyonlar hariç Loyd'dan başka sorumluluk alan kısamız yok, daha farklı tarzda takımın zor anlarında sorumluluk alabilicek potaya top atmaktan çekinmicek oyuncu bizim takımımız adına daha olumlu olurdu. Her maç Loyd iyi olmıyabilir net 2 numarada eksiğimiz var. Bütün yük Loyd kalıyo ona yardımcı olabilicek 1-2 oynıyan oyuncu iyi olurdu bizim takım için. Kizer konusunda ben bu olaylar olmadan önce ki kaçırdığı 10 maçtan bahsediyorum. Eğer orda da TBF hatalıysa bunun hiç konu edilmemesi AGÜ maçına gelene kadar o daha da vahim sizin dediğiniz gibiyse. Tabiki de alsın parasını ama benim belirttiğim dönem, AGÜ maçından önceki periyot belirttiğiniz gibiyse o dönem bu konunun hiç gündeme gelmemesi ilginç.