Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 2015-2016

Işıl tekrar dönmüş, ben formsuzluğunda değilim, Loyd her maç 35 dakika civarı süreler alıyor. Bunlar tamamen sorun değil. Ama rotasyonda yabancı oyuncu sonuçta, biz böyle sadece girsin 10dakika oyuncu dinlendirsin diye yabancı oyuncu kadroda tutma lüksümüz yok. Bütçemiz zaten belli, yabancı oyuncular kadrolarda fark yaratmıcaksa sadece rotasyonda türk oyuncuları dinlendirmek için olucaksa işimiz zor. Ben haberler çıkmıştı yazın Martinez kontratından çıkamadığımız için, Daboviç elimizden kaçırdığımız filan diye orda takılı kaldım. Keşke daha farklı tarzda bir oyuncu kadromuza katsaydık demiş bulunıyım o zaman. Işıl geldikten sonra zaten süre ona gidicekti ve Ayşegül kadromuzda hala. Yan yana tabikide oynuyolar, ama 2 numara pozisyonunda hamle yapsaydık daha iyi olurdu sanki. Kısacası Işıl tekrardan döndükten sonra tabiki de yan yana oynıyabiliriler o açıdan sorun yok ama bize daha farklı oyuncu lazımdı buda bi gerçek. Takımda düzeni sağlıyan oyuncumuz var zaten Işıl-Martinez sahada olunca potaya bakan oyuncumuz yok. Boş pozisyonlar hariç Loyd'dan başka sorumluluk alan kısamız yok, daha farklı tarzda takımın zor anlarında sorumluluk alabilicek potaya top atmaktan çekinmicek oyuncu bizim takımımız adına daha olumlu olurdu. Her maç Loyd iyi olmıyabilir net 2 numarada eksiğimiz var. Bütün yük Loyd kalıyo ona yardımcı olabilicek 1-2 oynıyan oyuncu iyi olurdu bizim takım için. Kizer konusunda ben bu olaylar olmadan önce ki kaçırdığı 10 maçtan bahsediyorum. Eğer orda da TBF hatalıysa bunun hiç konu edilmemesi AGÜ maçına gelene kadar o daha da vahim sizin dediğiniz gibiyse. Tabiki de alsın parasını ama benim belirttiğim dönem, AGÜ maçından önceki periyot belirttiğiniz gibiyse o dönem bu konunun hiç gündeme gelmemesi ilginç.

Acaba diyorum, FB'nin bu transfer hamlesi, yarin obur gun çikacak kararin lehimize olacagina dair bir isaret midir ?

Parker gelirse son yillarin en baba transferi olur fakat yine butune bakinca, Kuanitra-Lavender-Tugçe-Kobryn-Vera rotasyonunun oldugu yerde ne kadar gerekli ?

Acaba diyorum, FB'nin bu transfer hamlesi, yarin obur gun çikacak kararin lehimize olacagina dair bir isaret midir ?

Parker gelirse son yillarin en baba transferi olur fakat yine butune bakinca, Kuanitra-Lavender-Tugçe-Kobryn-Vera rotasyonunun oldugu yerde ne kadar gerekli ?

Kobryn'den çıkarlar belki kontratından. Tuğçe 3 numara rotasyonunda kullanıyo genelde. Moore gelmeyi kabul etmeyince söylenenlere göre,boşta bulunan en kıymetli oyunculardan birine yöneldiler. Tabiki gerçekleşirse kobryn gider belki.

Unuttuğumuz bir nokta var, kralını da alsalar...

attachment.php

Ekli dosyalar

• CX_UhiVWEAAiZes.jpg
    CX_UhiVWEAAiZes.jpg
    51.2 KB · Görüntüleme: 143
Arkadaşlar hatırlarsınız o sahtekar site Maya Moore'u da getirmişti Fenere. Hala nasıl inanıyorsunuz bu yalanlara?

Mersin, Nilay Kartaltepe ile anlaştı, iyi hamle. Bria Hartley soluklanır biraz maç içinde, Tuğba'nın dakikaları azalır.

Bir de yerli uzun bulurlarsa potaya iyice girer Mersin. Nilay'ın takıma etkisi AGÜ maçıyla başlar. Nilay&Henry ortaklığını bol bol duyarız ikinci yarıda.

BGD, Yakın Doğu'yu 10 sayı farkla yendi, belini bir türlü doğrultamadı YDÜ.

Hatay da Adana deplasmanında Botaş'ı devirdi, Paris 17 sayı 17 ribaund ile maçın yıldızı.

Paris bizde olsa çok iyi katkı alırdık.

Yönetim bu karar üstüne Kizer ve Petra ile yolları ayırıp onların yerine 2 kaliteli transfer yapıp Federasyona ve karşıyakaya gerekli cevabı vermeli.
Ama bu yönetimden çok büyük bir beklenti farkındayım !

Mersin - AGU maçi tartismasiz haftanin maçi, TRT Spor vermiyor, TBFTV'de de internet yayini yok.
Tuhaf. Tamam Gs, Fb daha çok izlenir de bu kadar olmaz ya.

Mersin ilk çeyregi 26-16 onde kapamis bu arada.

AGU kaybetti ve olasi esitlikte ikili averaji da Mersin'e verdi. Bizim hukmen maglubiyet safsatamizdan dolayi ligde çoklu esitlik olmasi olasi, Mersin, Hatay ve AGU maçlarimiz çok onemli olacak, en az ikisini kazanirsak buyuk ihtimalle bu takimlardan 1-2siyle ayni puanda bitirecegiz ligi.

Su an gordugum Fenerbahçe'yi bir - iki takim belki zorlar ama normal sezon liderligini vermezler gibime geliyor, yine bizim durumun yarattigi 3 puanlik farktan dolayi.

ASKI kaybetti ve galiba artik dustu diyebiliriz.

Mersin taş gibi savunma yapıyor, öyle böyle değil. Agü kaybetmedi Mersin kazandı maçı.

Hakemlerden kaynaklı salon karıştı yine, Angel'ı saçma bir faulle üçlettiler.

Bu işte var artık Mersin, üç yabancısıyla tutunuyor yukarıda. Latoya, Chelsea, Zoi hiç biri kendine gelemedi bugün savunma karşısında.

Tijana Krivacevic'in adı bir ara bizle anılıyordu. 2-3 yıl önce. Çok iyi oyuncuymuş. Ann Wauters'ı görüyorum onu izleyince.

Edirne çok tempolu oynuyor. Bizi inanılmaz zorlamışlardı geçen ay gerim gerim gerilmiştik.
Levanderspor'u yenebilirler bence.