Ben Oktay Hoca'nın oyun düzeninde iş yapacağını düşünüyorum.Uzun rotasyonuna en azından kaliteli bir oyuncu daha kattık.
Herkes 5 numara istiyor ama ben iyi bir 4 numara transfer edilmesi gerektiğini düşünüyordum. Yukarıda Savanoviç gibi falan yorumlar yapılmış. Keşke Savanoviç'e tarzı olsa bence büyük bir açığımızı kapatmış olur.
5 numarada ciddi bir rotasyonumuz olmadığı doğru ama Furkan ile Andiç iyi katkı veriyor. Ancak 4 numarada Shumpert oynadı mı zayıf kalıyor. Songalia ise problemli doğru dürüst süre almıyor. Sezon başından beri Cevher de bir kaç lig maçı dışında ciddi katkı vermedi.
Eğer Savanoviç tarzı bir genç transfer ettiysek bence cuk oturmuş. Dikkatle takip etmek lazım. Umarım Shipp, Gordon gibi bizde parlar.
Buda Beşiktaş macindaki performansi . http://www.youtube.com/watch?v=oLwmTZPE6Kk
Oktay hocamız anlaşıldı ki takıma kalıplı uzun ya bulamadı ya da istemiyor. Bu sebeple Savovic GALATASARAY'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Oyuncu 2.10 boyunda PF oynuyor yani pivot değil yine. 24 yaşında olması itibariyle gelişime açık bir oyuncu hele ki Oktay hocamızın antrenörlüğünde iyi bir gelişim sağlayacaktır. Songaila gibi hedefsiz kalmış değil en azından...