Boris Savoviç

eğer beklentimiz dahilinde performans verirse her maç 30 dakika oynayacaktır...
fizikende kaldırır umarım 30 dakikayı...
umarım 4 numara krizimizi çözer zira artık 4 kişi ile maçları oynamamızdan usandım...
 
Savoviç, Furkan, İlkan, Andriç, Cevher, Shumpert buysa hocanın aklındaki 4-5 rotasyonu bir soru pota altı oyunlarını bilmeyen bir 4-5 rotasyonu hangi euroleague takımında var. Bunlara post-up desen bön bön bakarlar.

Oktay hoca pick and roll oynayan hareketli 5 ve orta mesafe şutu olan 4 numara seviyor. Ribaundlarda Furkan, Savovic ve İlkan yeterli oyuncular...Post-up oynayabilen, uzun, cüsseli pivot bulmak zor, bulsak da çok para ister..
 
Coach Oktay Mahmuti, doktor kontrolü sonrası Sırp oyuncunun vücudunda enfeksiyon saptandığını, bu nedenle oynamadığını ifade etti. Ancak kulübün Savoviç’in lisansını yetiştiremediği iddia edildi. Bu durumda şu tehlike ortaya çıkıyor. Lisans yetişmediyse Euroleague’de transfer dönemi sona erdiği için Sırp oyuncu Top 16’da forma giyemeyecek! Yeni transferi Lafayette’in lisansını 1 günde çıkaran Efes ise Amerikalı’yı Galatasaray’a karşı oynattı.

Tutku hepatit oldu

Galatasaray ikinci şoku ise deneyimli oyun kurucusu Tutku Açık’ın rahatsızlığı nedeniyle yaşadı. Hepatit sorunu nedeniyle Anadolu Efes’e karşı forma giyemeyen deneyimli oyuncunun yaklaşık 3 hafta takımdan ayrı kalacağı ifade edildi. Caner’in de ağır bir enfeksiyon geçirdiği bildirildi.

alıntı: FANATİK (türkiye'nin spor paçavrası)

e ben seni oraya gazeteci diye koyan adama adam mı diyeyim şimdi ?
 
bayan takımında 2 tane sezonu kapatan oyuncumuz var erkekte sertaç keza öyle...yok tutku hepatit olur boris'in kan testinde sorun çıkar....noluyo lan!!!
 
eyupyildizz EYÜP YILDIZ
Bu arada perşembe günü T.Açık yok B.Savovic var

Eyüp abi 15 dk önce böyle bir twet attı. Tutkunun olmaması kötü Savovic olacakmıs umarım arzuladığımız katkıyı alırız.
 

Üst