Boston Celtics - Los Angeles Lakers

Kim Şampiyon olur ?

• A ) Boston

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
Re: Boston Celtics - Los Angeles Lakers - Rüya Final

bulls taraftarıyım ama kobe den sebep lakersi oyladım...realist olmam gerekiyosa 4-1 boston alır :)

Kaan Can Garip' Alıntı:
vaaaay muhalefet istenmiyor ha :) tamam madem anlaştık iddia ya girmiş bulunuyoruz ama kaybettin söyliyim başka bir uğraş aramaya başla şimdiden :)
Abi ben Boston'a acayip güveniyorum bence sen düşün yada dua et Pierce kötü günündde olsun :)

Volkan Kiziltas' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":1w414u9o]vaaaay muhalefet istenmiyor ha :) tamam madem anlaştık iddia ya girmiş bulunuyoruz ama kaybettin söyliyim başka bir uğraş aramaya başla şimdiden :)
Abi ben Boston'a acayip güveniyorum bence sen düşün yada dua et Pierce kötü günündde olsun :)[/quote:1w414u9o]
bütün boston lular gelmiş geçmiş en büyük skorerden korksun .takım ruhu var lakers ta. tusubasa(kobe) ve misaki(odom) bu ikilinin kupa kaybettiği görülmüş mü ya :)

Herşeyin bir ilki vardır.

Kaan Can Garip' Alıntı:
vaaaay muhalefet istenmiyor ha :) tamam madem anlaştık iddia ya girmiş bulunuyoruz ama kaybettin söyliyim başka bir uğraş aramaya başla şimdiden :)
keşke başka bi şeye iddiaya girseydin Kaan yazık olacak sana senin adına çok üzgünüm ama BOSTON şampiyon olacak :)

seri 2-0 olduktan sonra Lakers'in oyları 19'dan 23 ' e fırladı..inanıyoruz kardeşim.. 8)

bu seride deplasmanda kazanan takım sampiyon olacakmıs gibi geliyor

bu adamı durdurmak imkansız. dağıttı resmen boston u.. hadi lakers sana rakip olamaz bu takım.

kobeB_627_060810.jpg

ararım sorarım
nerde kg, nerde pierce, nerde Kobe ' ye top verenler..mujxs

4. maçta K.G ve Pierce bu kadar kötü oynamaz Vujacic'de bu kadar ballı olamaz.

Bu maç çok kritik şimdi... Görücez neler olucak :) Bu maçı izlemeye çalışıcam.

En az 20 olur diyenler genede sevinçlerini saklıyamadılar. Ehehe Stern 4-0 lık bir seri yerine uzuyan bir seriye her zaman "evet" der. Güzel seri olacak. ;)

bu da ayıp oldu biraz jackson bi bağırdı kobe line a çadır kurdu 18 defa atmıştı ben yattığımda ki daha önceki 2 maçta 6-7 atmış.... stern tim donaghy olayını unutmuş olmalı.