Boston Celtics

3 tane D-League oyuncusu almışız.Sweetney,Brown,Sampson isimleri.
Birde Telekomda ve Oyak Renaulta oynamış Stiemsmayı almışız.
İbretlik transferler vol.80
Bu yıldan itibaren 10 yıllık keskin düşüş başlar.
Birde seneye KG ve Ray Allen kontratları bittiğinde açılacak 30 milyonluk salaryide harcar Ainge saçma sapan oyuncularla.:)

Sende mi brütüs ?..
Doc Rivers,maçlara KG'yi pivot olarak çıkaracağını açıkladı..

Takım yaşlanıyor derken takımı yönetenler bunama dönemine erken girdi.

Jeff Green kalp damarlarında ki sorun nedeniyle sezonu kapatmış.Geriye kalan Boston yedeklerini ve Boston ilk 5 oyuncularının yaş ortalamasını düşünürsek Boston'un bu sene play-off'a girmemesi şaşırtıcı olmaz.

Jeff Green kalp damarlarında ki sorun nedeniyle sezonu kapatmış.Geriye kalan Boston yedeklerini ve Boston ilk 5 oyuncularının yaş ortalamasını düşünürsek Boston'un bu sene play-off'a girmemesi şaşırtıcı olmaz.

kapatmak için önce açık bir sezona lazım olmak lazım adam açmadan kapatmış.

Boston'la ilgili hep aynı şeyleri yazdım, fikrim değişmedi.. Ray Allen'ı bırakmadıkları için burunları beladan (kibar olsun diye değiştirdim) kurtulmayacak.Yaşlı takım, dev kontratlar, dokunulmaz adamlar.. Gelecek hiç parlak değil.

Yazık ya,Nba'de ilk yıllarda belli bir takımın yoktu,Divac'lı,Webber'li,Peja'lı Sacremanto'ya sempati duyardım.Sonra lise yıllarında Garnett'i çok sevdim,Minnesota'yı tutuyordum ondan sonra bir boşluk dönemi oldu,üniversite falan derken takip edemedim Nba'yi sonra Garnett'in Boston'da olduğunu gördüm,sevdim Boston'u gerçekten Nba'deki takımım Boston olmuştu,final serisinde Lakers'e kaybettiğimizde çok üzülmüştüm,geçen sezon Miami'ye erkenden elendiğimizde yine üzülmüştüm ve bundan sonrası daha karanlık görünüyor,Nba konusunda takım değiştirmenin normal olduğunu düşünüyorum,Boston için bir devir kapanıyor,Garnett'in son yılları bende bundan sonraki yıllar için çok beğendiğim genç oyunculardan birinin takımını seçeceğim,bakalım kim olacak bu takım,beni heyecanlandıracak genç oyuncuların olduğu bir takım :)

Mickael Pietrus geldi..

Dün Knicks maçında PP'yi çok aradık. Özellikle son top için konuşuyorum,önce Marquis Daniels'a üçlük kullandırdık ardından KG'ye topu resmen "verdik" al naparsan yap gibisinden.

Bu sene Play-Off takımı olmaktan öteye geçemeyiz gibi görünüyor. Gelecek için, bir süre dibe vurup daha sağlam ayağa kalkmak en mantıklısı.

Kabus gibi başladık, 3 deplasman 3 mağlubiyet. Zaten 2 tanesi muhtemelen konferans sıralamasında altından kalacağımız ekiplerdi.. Paul Pierce ve Mickael Pietrus ikilisinin acilen takıma katılması lazım ayaklanabilmemiz için.. Sıradaki rakip yanlış görmediysem Detroit, ilk iç saha maçımız olacak. Bu maçla siftah yaparız diye düşünüyorum, yani inşallah yaparız artık..

Takımın pivotu J.O'Neal, yedek pivot ise Stiemsma..
Perkins'i geçtim, Semih Erden bile D.Howard gibi kalırdı bu adamların yanında.

Reyiz döndü en azından bu maçta oynuyor,sırf onun için bile izlenir maç.

J.O'Neal Boston kariyerinin nadir iyi maçlarından birini oynadı, 19 sayı attı maşallah. 10 maçta toplasan 19 sayı zor atan adam, gözlerim yaşardı vallahi.. Pierce döndü çok şükür, en sevindirici nokta bu.. Bir de Pietrus dönse de bench birazcık genişlemiş olsa.. Son olarak bir kez daha yinelemek istiyorum, Glen Davis'ten kurtulup Brandon Bass'i bu takıma kazandırmak bu sezon için yaptığımız tek olumlu hamle. Allah razı olsun valla...

Wizards'ı bu sefer kendi evimizde 100-92 ile yendik. Dışardaki maçı rahat kazandık ama içerideki maçta terlettiler, son bölümde koparabildik. Ray Ray yağmur gibi yağdı dışarıdan. PP34'ün varlığı bile yetiyor şu takımda. KG'nin sezona tutuk başladığı bariz ortadaydı ama oynadıkça form tutmaya başlıyor yavaş yavaş. J.O'Neal nazara geldi heralde, topuğundan mı ne sakatmış oynamadı bu maçta. Taraftarın sevgilisi Bass yine iyi iş çıkardı, seviyoruz bu adamı. Sırada Nets var...

Doğuda bi kopma olmuş durumda. 6. sıradaki Atlanta ile 7. sıradaki Cleveland arasında yaklaşık 4-5 maçta anca kapanacak bir fark var.. New York ve Boston hayal kırıklığı yaratmış durumda şu ana kadar.. Her geçen gün daha da geriye gidiyoruz ve şu an 10. sıradayız.. Sıradaki rakibimiz 5 galibiyetimizin 2sini aldığımız Washington.. Bu sabahki Phoenix maçında Bradley-Moore ikilisinden oluşan rezil bi guard rotasyonumuz vardı. Umarım Rondo-Dooling ikilisinden en kötü ihtimal bir tanesi oynar, sakatlıkları ne durumda bilmiyorum..

Görünüşe göre ligi 8. sırada falan bitireceğiz.. Olur da playoffa kalamassak da şaşırmayacağım açıkçası. Sezona iyi giriş yapar sonradan ritmi kaybederiz yaş sorunundan dolayı diyordum ama girişi rezalet yaptık. Durum vahim gibi görünüyor..

Orlando'yu geçen gün 87-56'lık skorla denize dökmüştük ve bir başka Magic maçında bu sefer deplasmanda acı bir mağlubiyet tattırdık. İlk yarıyı 58 sayı yiyerek 21 sayı farkla yenik girdik ama 54-25'lik ikinci yarı skoruyla birlikte 91-83 mağlup etmeyi bildi bizim adamlar. Belki artık şampiyonluk hedefimiz yok ama Rondo ve Ray Ray gibi isimlerin sakatlanıp oynamadığı maçlarda ölü halimizle böyle galibiyetler kazanmak zevkli oluyor.

Bu arada Dwight Howard bizim takım için olabilir gibi şeyler konuşmuş, gelebilirse başımızın üstünde yeri var tabi ama bize yar olmaz, zaten gelmesini beklemiyorum. Ayrıca çok beğendiğim Kevin Love'la ilgili de dedikodular vardı ama 4 yıllık 60 küsür milyon dolara sözleşme yenilemiş kulübüyle.

PP34 geçti dümene ve Pacers'ı da onun önderliğinde devirdik.

Sakatların bu maçta oynama ihtimali vardı ama oynamadılar. Umarım önümüzdeki maçta salondaki yerlerini alırlar.

Son 4 dakikasına 87-76 önde girdiğimiz maçta Cleveland'a 88-87 mağlup olduk, hem de kendi evimizde. Durum gerçekten çok vahim... Bradley ve Moore'dan oluşan guard rotasyonuyla zaten bi yere kadar, Dooling'e bile razı duruma geldik.. Umarım Rondo çabuk döner...

rondo cezalı jermaine o'neal ve vilcox sakat garnett'in oklahoma maçında sahada yer alması şüpheli...oklahoma kaç sayı atar ki bu takıma?? 120leri görürler muhtemelen...allahtan oklahoma'da harden sakat o da olsaydı çok daha vahim olurdu boston için...