BSL 1. Hafta | Galatasaray 81-72 Best Balıkesir

Daha cok erken ama her gecen gun ümidimi daha fazla kaybediyorum. Savunmamiz berbat iken keske pleis yerine savunmada ayaklari hizli atlet bir uzun alsaydik. 3 sayi savunmamiz her zaman oldugu gibi yine felaket.

Sahada ne oynuyoruz ? Neden Tyus disinda savunma yapma gayreti olan oyuncu yok ? Hucumda ne yapiyoruz ? Yani karamsar olmak icin o kadar cok neden var ki hazirlik maclarindan beri suregelen.

Cok umitliydim bu takimdan halada umitliyim fakat o kadar hazirlik maci yaptik vs vs . Ama takim hala belirsiz . Ergin atamanin ne yaptigina anlamda veremiyorum persembe gunude cska maci var..

Abi eminim en kötünüz benim kadar Galatasaraylıdır da bazen maç günlerinde forumu okumak işkenceye dönüşüyor resmen. Daha 20 dakika izlediğiniz takımı bu kadar asıp kesmeler, kendinize de yazık yahu. Dün Beşiktaş 40 küsur sayıyla kazandı, bugün Fenerbahçe deplasmanda yeniden yapılanmış bir takıma kaybetti. Ne oldu şampiyon mu belli, düşen mi? Yepyeni, bambaşka bir takım bu. 2 ay aynı odada kalıp 10 maça çıktılar diye 2000 Galatasaray futbol takımı gibi mi olacaklar? Biraz sabretmeyi öğrenin yahu, yeni çıkan Iphone için Mediamarkt'ın önünde 10 saat önceden sıraya giren adamlar gibi.

Şu takıma Diebler yerine savunma özürlü Schilb gelse ne değişecek ya? Ne saçma tartışma.. 20 dakikayla asıp kesmeye başladı hemen bazıları..

Oyuncular üzerinden gitmektense takıma bakmak lazım. Ne yazık ki Uşak Sportif'in yaptığı savunmanın yarısını yapamıyoruz. Ayrıca o kadar çok rotasyona gitti ki koç, takip etmekte zorlandık girip çıkanı.

Sanırım hoca bu maçı da hazırlık maçı olarak görüyor. çok fazla rotasyon yaptı Cska ya saklıyor heralde takımı inşallah öyledir çünkü felaket bir oyun var.

Rakiplerimiz üzerinden konuşmayı pek sevmem ama dün Darüşafaka'nın sahasında düştüğü hali gördük son çeyrek, bugün Uşak Ülkeri yendi kolay bir lig değil Türkiye Ligi üstelik bizde yeni bir takımız az daha sabırlı olalım arkadaşlar geçen sene de hazırlık maçları lig başlangıcı çok iyi değildi ama muhteşem bir yıl geçirdik yine öyle olacak az Sabır.

uAmed

Heralde Tibor pleiss'in Alman milli takım pivotu etiketi olmasa ilk yarı şu performansı ile Dusan Cantekin falan zannederdik . Tibor dışında Russ smith ve ataman arasında atışmalar yaşandi. Oyuncu transfer edilirker ergin hoca , neye dayanarak ' eurolig'in en önemli oyuncusu olabilir ' dedi anlamak zor . Geçmiş yıllarda transfer ettigimiz smith'e benzemez umarım sonu . Başına buyruk bir havası var . Savunma zaten felaket , fizik yok , Eurolig gibi bir seviyede guard dedigin all-around olur . Tek özelligi potaya hizli gitmek olan bir oyuncu eurolig yildizi falan olamaz ...

Bunun disinda en cok umutlu oldugum ve tranferine sevindigim Diebler , facia bir ilk yari oynadi . Basit top kayiplari , nerede ne yapacagini bilmeyen hareketler ona yakismadi . Tyus ilk yari az top kullanmasina ragmen cok faydali oynadi ve takımın en skorer ismi. Emir'de kesinlikle katki verecek.

Pleiss , Russ smith ve Diebler ciddi soru işareti şuan icin . İlk yari takım oyununuda baltaladılar . Şimdi ilk maç oldugu icin asıp kesiliyor algısı olusabilir .Bunun ilk mac ile alakası yok. Takımlar en az 10 hazirlik maci oynadi ve bu sezonun ilk macı . Yeni kurulan Dacka'nın durumu ortada . Keşke pleiss yerine Jeff Ayres olsaydi . Oldum olasi bu hantal oyunculardan nefret ediyorum.

Bence hoca bu maci nasil olsa aliriz diye bol bol rotasyon yapiyor.tabi bu rotasyonlari yaparkende en ufak savunmada hatasi olani affetmiyor.boyle oluncada macin ve takimin bizi tatmin etmemesi normal..ha bu arada schilb mi diebler mi derseniz bu mac ozelinde soylemiyorum bunu tabiki bin kere schilb derim..

Russ bana da bu sene tutmayacak oyuncular arasında gibi geliyor. Savunma yok, üçlük yok potaya gidebilirse ne ala bakalım gelişimi nasıl olacak.

Yaz boyu adını görmediğim, yapıcı olmaya kafa yorulan hiçbir başlıkta yer almayan kişiler görüyorum şu an bu başlıkta. Sahadaki takımdan hiçbirimiz memnun değiliz şu an ama az sakin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heralde Tibor pleiss'in Alman milli takım pivotu etiketi olmasa ilk yarı şu performansı ile Dusan Cantekin falan zannederdik . Tibor dışında Russ smith ve ataman arasında atışmalar yaşandi.
Oyuncu transfer edilirker ergin hoca , neye dayanarak ' eurolig'in en önemli oyuncusu olabilir ' dedi anlamak zor . Bunun disinda en cok umutlu oldugum ve tranferine sevindigim Diebler , facia bir ilk yari oynadi . Basit top kayiplari , nerede ne yapacagini bilmeyen hareketler ona yakismadi . Tyus ilk yari az top kullanmasina ragmen cok faydali oynadi ve takımın en skorer ismi. Emir'de kesinlikle katki verecek.

Pleiss , Russ smith ve Diebler ciddi soru işareti şuan icin . İlk yari takım oyununuda baltaladılar . Şimdi ilk maç oldugu icin asıp kesiliyor algısı olusabilir .Bunun ilk mac ile alakası yok.
Takımlar en az 10 hazirlik maci oynadi ve bu sezonun ilk macı . Yeni kurulan Dacka'nın durumu ortada . Keşke pleiss yerine Jeff Ayres olsaydi . Oldum olasi bu hantal oyunculardan nefret ediyorum.

İlk yarıdaki görüntüsüyle Dusan'dan hiç farkı yoktu zaten. Work and Travel ile Amerika yapıp gelmiş hali. Nba yaptı demeye dilim varmıyor zira. Nba'deki bu uzun kıtlığına rağmen adamın kontrat bulamamasının sebebi de görülüyordur umarım ufak ufak.

Austin daye , emir preldzic ve tyus cok faydalı olacak . Pleiss yerine thompson'u 10 kez tercih ederim. Ben bu kadar ruhsuz ve hantal bir oyuncu görmedim.

Taraftarın istediği ; ilk maç bütün takım double double yapmalı, 1 2 kişi de triple double.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi