Sanırım öyle yapıcak bu bi deneme maçı oldu sanırım.
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu eleştiri dieblera mı koça mı takıma mı? Ona göre cevap vermek istiyorum da...Hayır Pleiss ve Russ için zaman gerekiyor diyebiliyorum ama diebler için diyemiyorum. En çok süreyi alıp 3 top kullanmış, ee zaten senin olayın şut.
Ve 23 top kaybıyla tamamladikO değilde bu takım birkaç gün sonra CSKA maçına çıkacak. Taraftarda canlandiramazsa bu takımı felaket bir mac bekler bizi. 17 top kaybı BEST karşısında daha mac bitmedi.
G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ondan bahsediyorum bende.Oyunu yönlendirebilecek net bir adam olmayınca hem 23 top kaybı hem de diğer oyuncuların verimsizliği ortaya çıktı.Tamam Pleiss vasat durumda ama Best karşısında Duşan muamelesi yapılacak kadar düştü mü bu adam? Adam akıllı bir guard olsa 2.21'lik boyundaki bu adam 20 civarı sayı bulurdu.Ne doğru düzgün ikili oyun,ne başka bir organize hücum göremedim.Geçen sene MC'yi beğenmiyordum şahsen ama onu mumla aramayız umarım23 top kaybı yaptık sanırım inanılmaz bir rakam gerçekten çok çok fazla. yine de kazanması bildik Emir,Sinan,Daye,Tyus öne çıkan isimler oldu özellikle Emir lig için nokta transfer. Russ ve Pleiss kafalarda soru işareti oluşturdu umarım toparlarlar, Dieblere hiç pozisyon hazırlamıyoruz buna rağmen 2/3 ile oynadı üçlük çizgizinden bu konuda da çalışılmalı.