BSL 1. Hafta | Galatasaray 81-72 Best Balıkesir

Transfer edildiginde bir cok kisinin burun kıvırdıgı alex tyus , lasme etkisi yapacagini cok net gösterdi . Efese giden basketbolu unutuyor . Bu yıl pota altında takımı sırtlayacak ilk oyuncu gibi duruyor .
Ayrica emir'e ekstra parantrez acmamiz gerekiyor . Bir iki mac sonra taraftarın sevgilisi olur ... Nokta atisi oldu .

Hoca tanjevicle alay ediyordu Sinan'ı guard oynatıyor diye şimdi kendisine bak.Saçma sapan hücum izliyoruz takımı yönlendirecek bir adam yok yaw

Sinan'ın guard oynamak durumunda kalması beni de maçın sonucundan bağımsız olarak en çok rahatsız eden şey.Lig için bile ana planlarda böyle bir şeyin olması biraz kafalarda soru işareti yaratır.Dentmon'u muhtemelen lig kadrolarına dahil edecektir hoca.

Nerdeyse bütün maçları izledim. En zevksiz, en temposuz bizim maçtı. Cska ile başa baş mücadele etmek istiyorsak şu anki görüntüden acilen uzaklaşmamız gerekiyor.

Diebler macı bitirdi . Bu gün kabus gibi bir performans sergilesede bu tip şutu ile yaşayan oyuncular toleransı daima hak ediyor . Dolu bir ipekci atmosferinde ritim buldugunda cok can yakacak .

Russ smith ve pleiss konusunda ayni şeyleri söylemek zor . Acıkcası vasat oynasalar ben fitim .

Diebler 2/3 ile üçlük attı. Demek ki neymiş bu adama set çizersen üçlüğü sokarmış. Sen oyuncuya pozisyon hazırlamazsan eleştirmeye hakkın da olmaz! Tekrar söylüyorum Diebler Avrupanın en iyi şutörlerinden biridir ama ona şut imkânı hazırlarsan!

Tamam savunma kötü o ayrı ama bazı oyuncuların verimsiz olmasının sebebi onları devreye sokacak bir yönlendiricinin olmaması ile alakalı

Maçı Diebler bitirdi.Öyle ya da böyle kazandık diyebiliriz,bu zor ligde kazanmak önemli olan nasıl olduğu sorusunu sormamak gerek.

Bu takım eğer Euroleaguein eski formatında olsa zamanla vitesi arttırıp uyumu arttırıp çok canlar yakabilirdi ama şimdi yeni formatta eğer takımın yeni kurulmuş olmasının ve uyumun az olmasından dolayı olumsuz sonuçlar alırsa ilk haftalardan bir moral bozukluğu oluşabilir ve bu da takımın durumunu sezonluk planlar anlamında etkileyebilir.Umarım skor olarak olmasa da oyun olarak ilk haftalar bir şeyler vaadederiz Euroleague'de

23 top kaybı yaptık sanırım inanılmaz bir rakam gerçekten çok çok fazla. yine de kazanması bildik Emir,Sinan,Daye,Tyus öne çıkan isimler oldu özellikle Emir lig için nokta transfer. Russ ve Pleiss kafalarda soru işareti oluşturdu umarım toparlarlar, Dieblere hiç pozisyon hazırlamıyoruz buna rağmen 2/3 ile oynadı üçlük çizgizinden bu konuda da çalışılmalı.

Mac sonu ergin hocayı dinliyorum . Tamamen bekledigim gibi Russ smith'den kesinlikle memnun degil . Savunma performansını hic begenmedigini ve cok istikrarsiz oldugunu söyledi.
Burda sorulmasi gereken soru - Bu oyuncu transfer edilirken istikrarsız ve savunma zaafları oldugu bilinmiyor muydu ? Bunu anlamak icin fizigine bakmak bile yeterli.
Ayrica hoca emir'den cok memnun . Bu macla birlikte jokerimiz olacagini gösterdi..

Oncelikle asıl sezon başlangıcı ama kazanmak güzeldi. Russ için hoca savunmada ağırlığını koymasini hücumda ise elinden geldigince oynamasini istiyor çünkü Euroleague de sayi isini Dentmon ustlenecek. Tibor alismali takima ama avarel avarel dolasmiyacaksin bak Emire faydali oynadi. Tyus icin diyilecek soz yok fevkalade maşallah. Daye özel oyuncu savunmada cok mu kotuyduk bence hazirlik maclarina gore bi seviyedeydik. Hucum ribaundu vermezsek ve şu top kayiplarini onlersek ayrica 29 dakika oynuyan Dieblerin 4 şut atması sorulmasi gereken bir konu daha sezon başı karamsar olmamak lazim top kaybini onlersek gayet oturakli bir takim olacagiz Micov paşa bile top kaybi yapti sezon başı taraftar yok ayni durum futbol şubede de oldu ilk mac seyircisiz berbat ama 1-2 ay sonra takir takir oynamaya basladilar sabir beyler CSKA macinda bi dolu tribünde gormemiz lazim takimi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gereksiz denilen Emir: 11s 8as
Efesin çöpü denilen Tyus: 13s 8rb 3bl 2top calma

Daha fazla yoruma gerek yok sanırım .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

23 top kaybı yaptık sanırım inanılmaz bir rakam gerçekten çok çok fazla. yine de kazanması bildik Emir,Sinan,Daye,Tyus öne çıkan isimler oldu özellikle Emir lig için nokta transfer. Russ ve Pleiss kafalarda soru işareti oluşturdu umarım toparlarlar, Dieblere hiç pozisyon hazırlamıyoruz buna rağmen 2/3 ile oynadı üçlük çizgizinden bu konuda da çalışılmalı.
Ondan bahsediyorum bende.Oyunu yönlendirebilecek net bir adam olmayınca hem 23 top kaybı hem de diğer oyuncuların verimsizliği ortaya çıktı.Tamam Pleiss vasat durumda ama Best karşısında Duşan muamelesi yapılacak kadar düştü mü bu adam? Adam akıllı bir guard olsa 2.21'lik boyundaki bu adam 20 civarı sayı bulurdu.Ne doğru düzgün ikili oyun,ne başka bir organize hücum göremedim.Geçen sene MC'yi beğenmiyordum şahsen ama onu mumla aramayız umarım