Lasme giderken savaşçı ruhunu Alex Tyus'a bırakmış gibi..
Taraftarın istediği ; ilk maç bütün takım double double yapmalı, 1 2 kişi de triple double.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taraftarın istediği ; ilk maç bütün takım double double yapmalı, 1 2 kişi de triple double.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaz boyu adını görmediğim, yapıcı olmaya kafa yorulan hiçbir başlıkta yer almayan kişiler görüyorum şu an bu başlıkta. Sahadaki takımdan hiçbirimiz memnun değiliz şu an ama az sakin.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elestiri ile bütün sezonu şimdiden cöp etmek arasında epey fark var. Elestirmeyin demedigim açık. Biraz sakin olun demekle elestirmeyin demek aynı şey değil. Az sabır edelim Cska karşısında ne oynayacak bu takım bir görelim diyorum.'
Yapici olmak ile pollyanna olmak arasinda ince bir cizgi var . ' Takımdan hic birimiz memnun degiliz ' cümlesi kurup ama elestirmeyin demek nasil bir paradoks ? üc gün sonra csk macı var takimin hazir olur en üst seviyeye cikmasini istedigimiz ve takımı o seviyede göremedigimiz icin eleştiriyoruz .
Krstic çok özel bir oyuncuydu,Pleiss'tan o kadarını beklememek lazım ama daha iyi olacaktır,biraz pası da düşünürse iyi olur,teması alınca da hala çok kolay bozuluyor.Tibor'u gördükçe keşke tek bacaklı Kristic kalsaymış diyorum.
Yalnız geçen sene hoca "rotasyon" yapmıyor diyenleri görürken şimdi ise çok "rotasyon "yapıyor diyenleri de görüyorum çok ilginç bi yer olmaya başladı burası.
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi