BSL 22. Hafta | Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş

Boyle aciz oynarsan yenilirsin 3. Periyot 3 saha ici isabeti de komedi.fb vermez artik saha avantajini.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En kritik maçlardan biriydi kazanmamız gereken. Kötü oldu, ama bu tempoda bu yoğunlukta böyle maçları kaybedebileceğimiz aklımdaydı hep. Son ana kadar önde götürüp 2 hücum hatalı oynamamalıydık.
Şimdi Fenerbahçe'nin kaybetmesini bekleyeceğiz.

Farkı açtığımızda maçı koparma aşamasında sürekli rakiplerimizden üçlük yiyoruz ve tekrar başa sarıyor maç

Tahmin ediyordum böyle olacağını.yine bir üçüncü çeyrek faciası.eğer fener 1 mağlubiyet almazsa gitti şampiyonluk.bari 4.lüğe atıp kendimizi efeslemi eşleşsek

Biz Eurocup'ı kazanalım da ligde Fener´e elensek de olur. Çok takmayın. Bernard JAMES olsa belki ribaunt sıkıntısı yaşamazdık.

Yazık oldu. Yorgunluktan yığıldık resmen.
Schilb ve Micov maça giremezse işimiz çok zorlaşıyor. Micov nadiren kötü oynuyor da ben bu Schilbe bu kadar tahammül edecek ne var göremiyorum.
Savunmada kara delik. Ercegden beter o derece. Atamadığı zaman hiç çekilmiyor.

Neyse maçın ertelenmesi bizim için kötü oldu Daçka form yakaladı ve iyiyken denk geldik. Saha avantajı açısından çok kötü oldu.

İnanamıyorum son saniyede Jamon Gordon'un basketile kaybettik. Biz maçları son saniyelerde kaybederken Fülker son saniyelerde kazanıyor. Bu ne şanssızlıktır Allah'ım. İkinci yarılar oyundan çok düşüyoruz. Biraz daha rotasyona gitmemiz lazım. Şafak Edge hiç süre almıyor. Semih Erden ve Wilbekin'i tutamadık.

İlk yari cok ekstra skorlar bulduk .. Sinan'ın ilk yari attigi 20 sayi herşeyi özetliyor ..
Green 0 sayı .. Bu herif ile kontenjanı doldurana kadar James ya da Jerrels oynaydi keşke ..
Micov'da gününde degildi .. Sinan disinda hicbir oyuncumuzdan dogru düzgün verim alamadik
Böyle maclarda benchten katki gelmeyince sonuc kacinilmaz oluyor .
Macin ikinci yarisi ozellikle gidişat kaybedecegimizi hissettirmişti .. Takımın yorgunluktan ayakta duracak hali yok.. Şu mac cok onemliydi ..
Fener yalakasi dogus grubu 10 kisilik rotasyon ile bizi epey yorarak istedigini aldi . Kına yaksın şikeciler.

Takım kaybetmek için elinden geleni yaptı ve kaybetti bravo.. Yazık ya böyle saçma sapan şekilde maç verilmez, böyle kötü maç sonu oynanmaz.

Sadece Sinan'ın çabasıyla bu kadar. Green sakatlık sonrası rezil durumda. Davis de çok kötüydü bu maç. Jerrells falan oynasaydı keşke.

Allah kahretsin ya bu kacinci kotu mac sonu. Ergin hoca cok kotu tercihleri hep yanlis. Davisin post upi ni kullanmak lazimdi son 2 toptan birinde ama dusunmedi bile. Schilb ikinci yari oyunda yok ama cikarmadi hic onun yerine micovu cok uzun sure kenarda birakti. Ayrica gokseninden de cok cabuk vazgeciyor. Oyunda olsa ribaunda katki yapardi en azindan. Reddingin aldigi hucum ribaundlari kazandirdi maci dackaya

HTC Desire EYE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada şimdi oyunculara falan gömmek bana mantıklı gelmiyor, bu adamlar her maç iyi oynayamaz. Mccollumla Micov kötüydü. Üstelik az taraftar vardı maçta taraftar da sorgulasın kendini. Acaba taraftar 2.liği hakediyor mu?