BSL 22. Hafta | Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş

Sinan güler ilk çeyreğin yıldızı Yalnız Murat kosova ve Kaan kuralla maçımızı izlemeyi özlemişim finalde de muhtemelen bu ikili maçımızı anlatır

Oktay hoca rotasyon yapacağım diye saçmalıyor bazan. Biri giriyor biri çıkıyor. Marko paşa çok iyiyken çıkardı allahtan, tam hırslanmıştı.

Biraz olsun yüzümüzü güldüren şu takımın harbiden ödemeleri geçikiyor veya birtakım sıkıntıları giderilmiyorsa yazıklar olsun. Şu ana kadar şiir gibi oynuyoruz maşallah...

uAmed

Bu Calleb Green'in hali ne olacak cok merak ediyorum ... Lasme ve Micov'un cıkıp Shillb ile Green'in oyuna girdigi dakikalarda acaip sacmaladik ..
Green'e hazirlanan iki şutu kacırınca dönüp potamiza sayi oldu .. 15 lere cıkacak fark 5 e kadar indi .. Neyseki devreyi 8 sayi fark ile önde kapattik
Green son haftalarda facia oynuyor .. Beyefendi üclük aticak diye gereksiz sayilar yiyoruz..

Oktay hoca rotasyon yapacağım diye saçmalıyor bazan. Biri giriyor biri çıkıyor. Marko paşa çok iyiyken çıkardı allahtan, tam hırslanmıştı.
Dar Rotasyon çok kötü bişey evet ama rotasyonu yanlış kullanmakta bazen oyuncuların ritm bulmasını engelliyor,çok sık oyuncu değiştirmek çok doğru bişey değil.

Daçka Oktay Hoca, Marko Paşa gibi sevdiğim eski oyuncularımıza rağmen en nefret ettiğim takım. Furkan'ı görünce daha da gıcık oldum. Ezip geçelim şunları. Sezon başı parayı bastırıp herkesi aldılar ama neymiş parayla her şey olmuyormuş. (Bknz Efes, Daçka, Telekomla da örneklenebilir.)

Aynen yahu Caleb Green tam fiyaskolara oynuyor, ben geçtim artık şut sokmasını uzunlar probleme girdiğinde oyuna girip savunma yapsın en azından, o derece ümidi kestim.

Kaptan ilk yarı ne yaptı öyle.Kariyer gecesini yaşıyor.
Bir ara takım tiki taka yaparak oynadı.Nazar değmesin iyi bir maç çıkarıyoruz.

Dacka'nin basindaki hocanin neden top level bir hoca olamadiginin ornegi.. Bu Dacka bizle 1000 mac yapsin,ancak hakem destekli 1 tanesini kazanir..Hocalari degisirse bilmem.

Sinan Guler alev aldi bugun.Dusan Cantekin'e ne demeli bilmiyorum.Ben calismiyorum diyor acikca herkese.