BSL 22. Hafta | Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş

Ayrıca Furkan Aldemir'i gördükçe üzülüyorum.Basketbolu unutucak yakında.Bu adamın taraftarıyla öne çıkan takımlarda oynamasi lazım.Sanmıyorum Daçka'da dikiş tuttursun.Biz onun için biçilmiş kaftandık.

Mc collum sakatliktan nasil inanilmaz döndüyse Green ise şut ritmini kaybetmiş ve geriye hic bir özelligi kalmamis şekilde döndü..
En kötü play-off larda katkı alacagimizi düsünüyorum Green'den.. Ama şutlari girmeyince cidden çekilmiyor
Bu arada parantez açmadan geçmek olmaz.. Karakterli oyuncunun hali bir başka oluyor .. Chuck davis diyorum !

Green'in degeri bizim açimizdan sadece sutlar degildi, bu adam hizli hucuma da kosuyordu, içeride de pis islere bulasiyordu. Asil bunlari kaybetti sanki. Veya atamayinca morali gidiyor bilmiyorum. Zorlamamak ve kendisi oyundayken belki stretch kullanmak yerine içeride gorev vermeliyiz.

Dusan Cantekin 23 yaşında ve 50 yaşındaki bir insanın ağırlığı var kendisinde. Yazık günah bu çocuğa verilen emeklere. Keşke okuyup bankacı filan olsaydı.Boş yere 1 kişilik kontenjan harcatılmış basketboldan.

Maci ligtv4'den izliyorum . Macin yorumlayan eleman agır dacka yalakasi cikti yalniz... Maci tamamiyle dacka perspektifinden degerlendiriyor. Kene gibi şerefsizler dogusuymus , ülkeriymis.. Ver mamasini yıkayıp yaglasin..

Unutsun ne var ki..Dacka'daaldigi para yeter kenarda Oguz Savas ile birlikte alirlar paralarini,yatarlar asagi..Bize gelmesinde..Nba'den kovulup,Turkiye'ye sutlanan adamin yeri paranin oldugu yerdir..!

Belki kasteddiğin gibi paramı alır oynamasam da olur diyordur.Oyununu gerekli seviyeye çekemesede ligimizde hala önemli bir figür olabilir.