BSL 25.Hafta | Galatasaray Odeabank 96-86 Banvit

Savunmaya cok odaklanabilecegimizi dusunmuyorum o yuzden Banvit sutorlerinin yildizlasacagini tahmin ediyorum. Ozellikle Can Maxim, sakatliktan hic fena donmedi. Cok istekli olacak, dikkat etmek lazim.

bu maç genelinde bende müthiş rahatım, takım müthiş havaya girmiş durumda hele hele FB nin üstünde iken artık maç kaybetmeye tahammülümüz yok, bu maçta da çok zorlanacağımızı düşünmüyorum.Aslanlara şimdiden başarılar

Green dışarda kalacak gibi gözüküyor.Schilb şu maçta katkı ver artık.Şu tur maçlarında gözümden fena derecede düştü bu adam.Banvit şakaya gelecek takım değil cıvırsak takılırız.Biraz efor sarfetmemiz gerekecek.Şu yeni uzun da bu maçta güzel katkı verir inş.Artık yavaştan ısınmalı.Hücum da sayılar buluyor savunması da kuvvetiyle birleşince katkı verecektir.Yarın için umutluyum James'ten

Bu sezonda ipekçide hiç avrupa maçı kaçırmadım, ligde de birçok maça gittim. Banvit maçına da gitmeyi çok istesem de yarın Üsküdar'ımın Pendiksporla maçı var. Bu maç Üsküdar için çok kritik, geçen yıl yükseldiğimiz 2.lig de kalmak için final niteliğinde bir maç. Bu sebeb ile üç otobüs Üsküdar dan Pendiğe deplase oluyoruz. Maça gidecek arkadaşlar benim yerimede destek olsunlar. Bu sefer böyle oldu. Avrupa da finalin üstüne Banvit ızgara da güzel gider :)

Green form durumuna bakılarak dışarda kalmalı ama Micov, Moermann ile fizik olarak eşleşme sıkıntısı çeker. Aynı şekilde Davis'in de ayakları çok yavaş Moermann'a göre.
Bernard James dışarda kalsın desek Lasme'nin tek başına Vidmar ve Jackie ile baş etmesi çok zor. Ayrıca kolay faul problemine girme tehlikesi de var malesef.

Ergin hoca vereceği kararla maçın kaderini belirleyecek.
Green mi Bernard mı ?

Banvit'in oyun kurucusu yok, seyircide salonu doldurcaktır, o yüzden rahat kazanırız. Bencede Schilbb dışarda kalabilir. Çok yorgun duruyor, mental olarakta.

Green form durumuna bakılarak dışarda kalmalı ama Micov, Moermann ile fizik olarak eşleşme sıkıntısı çeker. Aynı şekilde Davis'in de ayakları çok yavaş Moermann'a göre.
Bernard James dışarda kalsın desek Lasme'nin tek başına Vidmar ve Jackie ile baş etmesi çok zor. Ayrıca kolay faul problemine girme tehlikesi de var malesef.

Ergin hoca vereceği kararla maçın kaderini belirleyecek.
Green mi Bernard mı ?
Chuck Davis'in ayakları nasıl yavaş ya Moermann'dan?
Moermann bayağı hantal bir oyuncu

Bencede Schilb dışarda kalabilir. Caleb Green en azından mücadele ediyor. Zor bir tercih olacak açıkcası. Kafada oynamak lazım. Banvit öyle hafife alınacak bir rakip değil.

Bugun yeni transferimiz Bernard James'i birde İpekci'de izlemek lazim.. Konya deplasmaninda biraz ışık verip giresun deplasmaninda sacmalamisti . İpekci'de tempolu basketbolumuzun meyvesini yiyebilir .. Pota altinda solak oldugu icin güzel bitiriyor . Ribauntlarda fena degil gibi.. Bugun oynayacagini düsünüyorum.

İyi oyunla başladık ama o beyaz saçlı lasmeye olmayan faulü çalan hakem kim baş hakem değil. Doğramaya çıkmış gördüğüm 3 tane aleyhe düdük çaldı. Ligte sonlara geldikçe hakemlerden federasyondan korkmuyor değilim.