BSL 25.Hafta | Galatasaray Odeabank 96-86 Banvit

Yaya çekilerek son top savunması yapmak gerçekten müthişmiş.

Şampiyon olacağız öyle ya da böyle. İyisiyle kötüsüyle. Gerçi bence efesin çok çok iyi kadrosu var ama taraftar eksikliği sebebiyle elenirler gibi hissediyorum.

Ligi ne yapıp ne edip ilk 2 de bitirmek lazım.5-6 dan ksk yada banvit gelecek cok buyuk ihtimalle.İlk tur surprizi yasamak istemem.McCollum icin soylenecek cok fazla birsey yok.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyon olacağız öyle ya da böyle. İyisiyle kötüsüyle. Gerçi bence efesin çok çok iyi kadrosu var ama taraftar eksikliği sebebiyle elenirler gibi hissediyorum.
Acele etmeyin eve işler iyi gidiyor ama sene sonu sürprizlerle doludur.Ben Eurocup şampiyonluğuna bakıyorum ligde de olursak ne ala.Ben de sene başında Efes'in şampiyon olacağını düşünüyordum.Şu an ki performansları o kıvamda değil ama bakalım hayırlısı

Bu sezon iki mac oynayip ikisinide kaybettigimiz banvit karsisinda sanssizligimizi kirdigimiz mac oldu .. Lasme'nin attigi son saniye üclügü kenarda takim elbisesinden terler fışkıran Selcuk ernak'a gelsin !
Macin uzamasi hic iyi olmadi .. Cok fazla efor sarfettik ama kazanmak önemliydi ...

Çok zor bir maç oldu yine. Türkiye liginde de çok zor kazanıyoruz. Maç uzatmaya gitmesin diye faul yapmamız lazımdı. Hoca nasıl fark etmez bunu. Sinan ve Micov yine çok iyiydi. Schilb'de de düzelme var. Bernard James hala takıma alışmadı.