BSL 25.Hafta | Galatasaray Odeabank 96-86 Banvit

BSL 25.Hafta | Galatasaray Odeabank - Banvit

Chuck 5 numarada lasmeye yardim eder green takima girer Jamesten yararlanmak pek mumkun olmicak gibi jerrelsta canaria macinda bence cok iyi katki verdi cunku

Bende ligdeki maclarda Green kadroda oturmali...Tribune cikmasi gereken oyuncu James olmali. Aynen Dallas coachunun dedigi gibi..James oyuncudan farkli soyunma odasinda ornek gecmisi ile moral abidesi..Oyun olarak olmasa bile,psikolojik olarak yararlanma secenegi dusunulebilinir yabanci transfer hakkimiz bittigine gore

James fazla duygusal bir oyuncu profili ciziyor .. İlk yari Lasme'nin yerine iki kez girdi ve ikisinde de Vidmar cok bariz bir üstünlük kurunca resmen omuzlari düstü ve pes etti ..
Umarim yanilirim ama James fiyasko gibi duruyor ..

Dün James'ten umutluyum demiştim ama bugün umudu kestim.Adam da kuvvet var ama kullanmıyor.İsteksiz bir görüntü çiziyor.Belki de fizik ve form durumu el vermiyordur.Dorsey'in ölüsü bundan daha iyiydi şu ana kadar performansıyla

Schilb-James çıktı.Abi şu Schilb sırf zarar ya soğudum gitti bu adamdan başlarda bi sempatik geliyordu ama şimdi tam tersi geliyor.Cıvıtmasak 20 fark olur.10 fark olunca cıvıtıyoruz