BSL 25.Hafta | Galatasaray Odeabank 96-86 Banvit

Büyükcekmece ve Besiktas deplasmanlari dahil bütün maclarimizi istanbul'da oynayacak olmamiz güzel bir avantaj ..
Besiktas Boby Brown'ın gelisinden sonra bugunde deplasmanda ted kolejleri yenerek cıkısını sürdürdü ..

İSTATİSTİKLER ;

McCollum 22 sayı 9 ribaunt 4 asist

Micov 18 sayı 5 ribaunt 5 asist
Schilb 16 sayı 6 ribaunt 2 asist
Lasme 13 sayı 6 ribaunt 2 asist
Sinan 12 sayı 3 ribaunt 5 asist
James 7 sayı 6 ribaunt
Davis 5 sayı
Göksenin 3 sayı 1 ribaunt

Alıntıdır...

Zor da olsa kazanmak güzel oldu.

maç sonunda faul yapsak böyle bir stresi yaşamayacaktık belkide, üstelik bu sezon bir kaç kez aynı hatayı tekrar ettik. herşeye rağmen maç kaybetmeye tahammülümüzün olmadığı bir dönemde kazanmak güzel, perşembe günü darüşşafaka maçı daha zor olacaktır. Bu sefer seyirciye daha fazla ihtiyacımız olacak. kesinlikle liği ilk ikide bitirmeliyiz, 6. ve 5. sıralardan gelecek takımlar bizi gereksiz yıpratıp strese sokabilirler.

BSL 25.Hafta | Galatasaray Odeabank - Banvit

Ya arkadaş pazartesi 6 saat uçak yolculuğu yapıp çarşamba 45 dakika sinir stres seviyesi tavan olmuş bir maç oynayıp uzatmanın son topunda finale kalıp, daha sonra perşembe günü gene 6.5 saatlik uçak yolculuğu sonucu gece istanbula varan ve iki gün antreman yaparak, bütün hafta bu maça hazırlanan bu ligin en mücadeleci ve yetenekli 4 takımından biri olan banviti öyle veya böyle yenen bu takımla bi gurur duyun yahu bi tebrik edin be kardeşim.
Bilgisayar oyunu değil bu gerçek hayat ve bu adamlarda robot değil etten kemikten insan. Hayır farzedelim yenilseydik ne olucaktı yani, bu mu taraftarlık. Yok schilb gülüyomuş yok sinan öyleymiş oymuş buymuş.
Yenmek yenilmek önemli deil arkadaşlar, önemli olan formaya armaya saygı duymak sonuna kadar mücadele etmek. Bu takımda bu sene bunu yapıyor elinden geldiğince. Zaragoza deplasmanı hariç edebildiği kadar mücadele ediyor. Ha zaaflarımız yok mu var ama arkadaş 6 milyon usd oyuncu bütçesi ile şu aşamada 20 milyon usd lik fenerin önündeyiz. Biraz takdir edelim, bu çocuklar ve ergin ataman, şu berbat senede yıkılmayan tek kale.

Helal olsun hepsine...

Sent from my iPhone using Tapatalk

En güzelide artık Eurocup maçları dışında İstanbul dışına çıkmıyor oluşumuz bu iyi bir avantaj kalan maçlarımız için.

Mactaydim.öncelikle tüm takımın göstermiş olduğu performans dan onur duydum galatasaray ışte bu hiçbir zaman biz bitti demeden bir mac bitmez!!!yenilmez armada dimdik ayakta ve yoluna devam ediyor gurur duyun!!!

Schilbin Simmonsla pozisyonundan sonra güldüğü yazılmış. Pozisyonu görmüştüm salonda o an benim hissettiğim şey şuydu. Takımımız keyif alarak birbiriyle oynuyor ve Lasmeyle şakalaşmasından anlaşılacağı üzere ortamımız çok iyi. Ben mutlu olmuştum açıkçası bu Schilbin lakaytlığını göstermez. Banvit ligin en zor takımlarından biri onun için yok kötüydük yok iyiydik demek manasız bence. Canaria maçında hem mental hem fiziksel anlamda ne kadar yorulabiliyorsak zirveyi gördük. Döndük Banvitle oynuyoruz maç 30 dakikaya yakın bizim kontrolümüzdeydi sonrası da olabilir. Banvit bu, herkese geri dönüyor bu takım. Sıkıntı yok herşey iyi bence. Tek can sıkıcı nokta James

Maçı izleyemedim. Oyun hakkında yorumda bulunamam. Ama şöyle bir dönemde Banvit gibi takımı yenmek değerli.
Avrupa'da final ve ligde en kötü yarı final olacak gibi, sene başında fit olabileceğimiz tabloydu belki de.

Fransa hariç playofflara kadar İstanbul'dayız. Muhtemel rakiplere göre belki de hep İstanbul'dayız.

Çok yoğun maç trafiğinde, üstelik Banvit gibi rakibe karşı çok değerli galibiyet. Şu da bir gerçek ki artık finale de çıktığımız içim tüm takımlar bize karşı ekstra motivasyon ile oynayacaktır. James takımda kendini yabancı hissediyor gibi bir kanıya kapıldım. Onu deplasmanlara (Eurocupta) götürmüyorlar sanırım. Deplasman seyahatlerine bence götürmek iyi olurdu. Yoksa evden antrenmana antrenmandan eve yeterince entegre olamaz takıma. Kalitesi fena değil ancak yabancılık çekiyor.

8 yabacıdan 6 tanesi maç kadrosunda yer alabiliyor. Jerrels'ın lig lisansı iptal edildi diye biliyorum. Green - Davis ikilisinden bu maç hocanın tercihi Davis oldu.

Çok yoğun maç trafiğinde, üstelik Banvit gibi rakibe karşı çok değerli galibiyet. Şu da bir gerçek ki artık finale de çıktığımız içim tüm takımlar bize karşı ekstra motivasyon ile oynayacaktır. James takımda kendini yabancı hissediyor gibi bir kanıya kapıldım. Onu deplasmanlara (Eurocupta) götürmüyorlar sanırım. Deplasman seyahatlerine bence götürmek iyi olurdu. Yoksa evden antrenmana antrenmandan eve yeterince entegre olamaz takıma. Kalitesi fena değil ancak yabancılık çekiyor.
İspanyada vardı yanlış görmediysem. Bayernde de o yoktu galiba yani daha İstanbula yeni gelmişti

2 zor maçımız kaldı.Biri önümüzdeki Daçka maçı.Diğeri de Eurocup finalinden sonra oynayacağımız Bjk deplasmanı.Diğer 4 maçı bir şekilde alacağımızı düşünüyorum.

Bu Efes ilk turda elenir, ben Daçka yada Bjk ile final bekliyorum... 8. Sıradan girerse bjk'nin final şansı bile var bence, skor potansiyelleri çok yüksek, biraz savunma yapamayada başlarlarsa final için süpriz adayım... Kalan lig maçlarını kazanırız, en sıkıntılı maçımız bjk deplasmanı olacak...Ligi 2. bitiririz, fb'nin Antep Ts deplasmanları var, bu iki maçta kayıpsız çıkabileceklerini sanmıyorum...

6 maç da zor geçecek. Büyükçekmece maçından önce Daçka maçı da riskli. Bizim şu önümüzdeki daçka ve büyükçekmece maçlarını banko almamız lazım. Büyükçekmece maçı Daçkadan hemen sonra orda bir sıkıntı çıkabilir. Üstelik Strasbourg maçından önce.

Bu arada Beşiktaş play offa kalamayabilir kalırsa da 7.olabilir. Antepe ikiliyi verdiler ama Antep 2 maç kaybedebilir. Bu sene için çeyrek finalde elenirler bence. Gs fb efes daçka hariç her eşleşme sürpriz olur bana