• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Pınar Karşıyaka 62-65 Galatasaray Odeabank

Şu basket faulde Shilb´in rezalet savunmasını gördü heralde herkes. Tüm sezon bunları yaptı Shilb.

Pota altımız tecavüze uğruyor. Hem de Kenan Sipahi, Can Altıntığ gibi vasat altı oyuncularla.

Rakibe üflesek faul calan hakemler, Davis e yapılan faulleri görmüyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kenan ne kadar Fenerli bir adam yahu. Bu arada görmüş gibi Göksenin tekme attıp deyip ufak yumruğu görünce ''bu kadar tepkiye ne gerek var'' diyen İsmail Şenol, bugün Sipahi'yle aynı tabaktan yiyorsunuz.

Al birini vur birine. Sinan kotu, Shilb ondan da kotu.

Sinan ne yapmaya çalışıyor.Sadece savunma yapsın yeter ya gereksiz işlere girme iyi değilsen

Sinan top kayıplarıyla batırdı maçı. Bunu telafi edeyim derken de gereksiz fauller, potaya da gidemiyor... Toparlaması lazım.

Ben ilk bir dakikayı kaçırdım Lasme dörtledi mi?

Takımı organize edecek oyuncu aranıyorrrrr

Kerem den 6 sayi yemek nedir arkadaş ya .

Biliyorum vurkaç o kadar kolay değil ama birtakım bu kadar da tutuk oynamaz ki.Farkı 8-9 sayıya çıkartıyorsun ardından yakalanıyorsun.Maçın sonu böyle giderse ne olacağını biliyoruz.Artık bir yerde yakalanmayalım yahu.Bunlar kısaların eksikliğinden kaynaklı malesef.Gelecek senenin kadrosunu yazarken bunları da görmekte fayda var

Kenan Sipahinin organizatorlugunde Kerem Gönlümden bomboş pota altı sayıları yemek üzücü

Havaya soktunuz yazık...

Kerem ''The Magician'' Gönlüm...

Ya Sinan yeter , ne olur yeter.

Koca takımda 1 tane çıkıp sorumluluk alacak oyuncu yok.Kaç dakikadır yokları oynuyoruz

Yok abi guard yok takımda maalesef Sinan ve Schilbb olmayınca top bile çeviremiyoruz.

Yenilgiye gidiyoruz yavaş yavaş. Schilb harikasın abi yani. Sinan sen de süpersin.

Hoca da ayri bir cins. Tam Şafak´ın oynayacagi mac.

Geri