BSL Play-Off Yarı Final 1. Maç | Fenerbahçe 93-79 Galatasaray Odeabank

Azizin paralı adamları maçı bizim kazanmamıza izin vermezler! Aslında oynamayacaksın seriyi direk finale çıksın fenerbahçe AKITTIĞIMIZ TERE YAZIK OLUYOR!!!

Arkadaşlar benim cehaletime verim bir şey soracağım. Göksenin'in turnikesinden sonra, süre devam ederken Fenerbahçe 30 saniye kalan (ve Avrupa'da iğrenç bir şekilde akan) süreyi 24'e çekmek için Sloukas topu, saha içindeyken yeniden pota altındaki adama attı. Bu halde topun bize geçmesi gerekmez mi? Yoksa Engin Fenerman'ın bu yaptığını, daha önce yaptıklarının yanında devede kulak mı saymak lazım?

Maçı ikinci yarı izlemeye başladım.

Verilmeyen 3+1 momentumu Fener'e çevirdi.

Maçın geri dönmesi kolay değil Lasme 4'ledi.McCollum-Lasme-Chuck direniyor zaten.

İkinci maçta savunmayı sertleştirmek lazım.Bu çeyrek fena değildik,ilk yarıyı izleyemediğim için yorum yapamayacağım ama 3 çeyrekte 74 sayı fazla.İyi sayı atmışız gerçi bizde ama deplasmanda at attan ziyade oyunu kitleyerek kazanma ihtimalini daha yüksek görüyorum.

McCollum'un 3'lüğüne durdurup bakıyor 3'lük mü diye ama maç durduğu anda atış anındamı diye bakmıyor hakem, orada 3+1 fark 5 sayıya iniyordu.

Beyfendi Mccollumun tertemiz 3lüğünü ekrandan izliyor ama 3+1i izlemiyor nedense çok garip.

Ne olursa olsun hakemle kazandılar gerçeği hiçbir zaman değişmeyecek bunu her platformda dile getireceğim.