BSL Play-Off Yarı Final 1. Maç | Fenerbahçe 93-79 Galatasaray Odeabank

Taraftar adi uzerinde taraftar TBF'nin de pozisyonu belli de ."Ergin Ataman neye itiraz ediyor " demek nasil bir curret

En ufak dirençte hakemler devreye girer demiştim maçtan önceki yorumumda. Öyle de oldu. Önce tribünlerden ana avrat küfürler,anons yok, sonra hakemin tekniği ve aleyhimize çalınan çok kolay fauller. Murat Murathanoğlu' na hak verin biraz. 70 ' inde para kazanıyor. Para kaynağına karşı gelebilir mi ? Eğer kendisinde yürek varsa Abdi İpekçi'deki maçı gelir yorumlar. Ona bir kaç çift lafım olacak. O maçta da Murat'ı herkes protesto eder.

Ne olursa olsun Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir.Biz biliyorduk,biliyoruzda böyle bir durumla karşılacağımızı bunları saha avantajını verirken düşünecektik.

Beyler hocaya küfür edildi mi? Bunun dışında küfürler tekrarlandı mı.Yani uyarı falan da yapılmadı herhalde.Maçı izlemedim bilgilendirebilir misiniz? Küfür serbest miydi?

Göksenin gelmeyecek o oyuna zaten rotasyon dar sen sakin ol kardeşim. Lasmede her maç 3 alıyor ikinci çeyrekte Dorsey gittiğinden beri İpekçideki Karşıyaka Eurocup maçı dışında istisnası yoktur.

Vesely 18 dixon 14 melih 12 sayi yuh yani
Boyle savunmayla olmaz

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel kardeşim neyin savunması Allah aşkına. İzlemiyor musun maçı ? 1 dk savunma yaptık aptallaştılar, farkı 2' ye indirdik sonrasında her dokunmada fauller havada uçuştu. 57 sayı yemişiz savunma yok mantığı gütmeyin. Bizimkiler savunma yapsada hakemler düdük çalıyor yapmasa da. Neyin muhabbeti bu anlamadım. 57 sayı yemişmişiz. Savunma yapmamıza izin veren mi var salonda. Spikerinden hakemine tiyatro izliyoruz yine.

Bu tamamen bir his ama bence ikinci maç çok farklı olacak! Gökseninin olayı lasmenin 3 faulü olmasa bir şekilde maç sonuna gelecektik. Ben bugün nedense inanıyorum ikinci maç başka bir hoca göreceğiz. Ayrıca yetti be bu hakemler hep aynı. Başka hakem kalmadı memlekette.

Elleriyle bu kadar savunma yapıpta faul çalınmayan başka bir takım yok, adamlara dokunduğumuzda yapıştıryorlar ama ilk yarı 0 top kaybı bunun bizim savunmamızdan çok hakemlerin dokunursan faulü sebep oldu. Alan savunmasına dönmek lazım atarsa atacakalar böylede atıyorlar zaten en azından boyalı alandan çıkaralım kolay basketlere izin vermeyelim. Hücumda da set oluşmuyorsa ver McCollum'a ne yapar yapsın en azından kendi atışını yaratabiliyor.

Bu tamamen bir his ama bence ikinci maç çok farklı olacak! Gökseninin olayı lasmenin 3 faulü olmasa bir şekilde maç sonuna gelecektik. Ben bugün nedense inanıyorum ikinci maç başka bir hoca göreceğiz. Ayrıca yetti be bu hakemler hep aynı. Başka hakem kalmadı memlekette.
Final serisinde de öyle olmuştu ama son dakika Bo'nun faulünü görmeyen hakemler galibiyetimizi çalmıştı.

Fark 4 ken Ege top kaybı yaptı ve fark açılmaya başladı.Önemli değil ben takıma güveniyorum.Yenilseler bile oynayacaklar.Hakemlere geldiğimiz zaman gökseninin annesine küfür ediliyor ve hakemler anons yapamıyorlar.Bakalım ipekçide neler olacak.Hatırlayalım markoishviliye yapılan faulu o seride de ilk maçta fark vardı ama 2. Maç çok iyiydik.Takıma inanalım haydi Aslanlar!

Yav Duşanla muşanla olmaz abi bu işler hakemde ufaktan dokunduruyor galiba ama adamlar atıyor yapacak bişey yok.İlk 5 iyi de zoraki rotasyon yapıyoruz.Adamlarda girenler çıkanlar hepsi oynuyor.İçeride baskı kuruyoruz bir şekilde takımı itiyoruz.Bunların salon öyle işte atmosfer işte taraftar felan değil.Yüksek atış yüzdesi, iyi defans lazım o kadar.Ama 4 numaradan devşirme adamla 10 8-9 dakikadır 5 numara oynuyoruz.Bu kadar bütçeye bu kadar oluyor malesef. Bir maç alabilsek mutluluktan uçacağız.Karşıyaka maçında böyle hisseden var mı?İyi takım adamlar parayı veren düdüğü çalıyor.He inşallah bir maç alırız o ayrı tabi.Elimizden geldiğince destekleyeceğiz. Shipp'in son saniye basketi hala aklımda ama kaç yılda bir işte.