BSL Play-Off Yarı Final 1. Maç | Fenerbahçe 93-79 Galatasaray Odeabank

Arayım digitürkü abi. İstemiyoruz bu adamı deyin. Netten sallamaktan daha iyidir. Ben aradım şimdi. 500 kişi arasa digitürkü bu konuda belki bir faydası olur. Burda yazdıklarımızı anca biz okuyoruz.

Oyunun belli bölümleri haric özellikle ikinci ceyregin ilk 3 dakikasina kadar gayet iyi mücadele ettik . Lasme'nin gereksiz yere aldigi 3 faulden sonra pota alti direncimizi kaybettik ve fark acildi .
Artik goksenin 'in gerilimi yüksek maclarda sinirlerine hakim olmasi gerekiyor .. Aşşagi yukari hepimiz rakip taraftarın özellikle göksenin ve ergin ataman olmak üzere üzerimize oynayacagini biliyorduk .. Ve yine cok kolay oyuna geldik .. Bu gerilim tüm takimi olumsuz etkiliyor . Oysa maca gayet sakin ve dengeli baslamistik .. Ve bu mac özelinde en cekindigim isim olan Melih mahmutoglu yine beni şaşirtmadi .. Sezon boyunca üclük atmak disinda hicbir fonksiyonu olmadigi icin kenarda havlu sallayan eski oyuncumuz melih , Galatasaray maclarinda Curry mod açıyor ..

Şunu bir kez daha gördük ki yillardir ülker'in himayesi altinda olan, her sene avrupa'da pozisyonlarinin en iyi oyuncularini transfer eden, obradovic gibi bir koca ve iyi bir salona sahip olan bu takımı, Ergin Ataman ve abdi ipekci faktörüyle 8 yıldır oldugu gibi çatır çatır yeneriz !
Kimse moralini bozmasin... medya onların yaninda , para onlarin yaninda , zengin iş adamlari , sponsorlar onlarin yaninda .. 6 milyon dolarlık bütce ile bu takıma kafa tutabiliyorsak adam akıllı bir sponsor ile biz bu oyunu bozariz !

Bence yapabildiğimiz kadar sert savunma yapmalıyız neye mal olursa olsun bu tutumdan geri adım atmamalıyız faul çalınırsa çalınsın hiç önemli değil hatta bol bol Veselye yaparsak çok daha iyi olur.Böyle bir ortama bizimde karşılık vermemiz gerekli.Hakemler haddinden fazla faul çalarsa zaten bazı şeyler daha çok gün yüzüne çıkacaktır cesaret edemezlerse zaten maça tutunuruz.

Maç önü yayınını izliyordum. Gayet sakin ve stresten uzak bir şekilde. Murat Didin konuşmaya başladı. Sürekli "onlar için Sinan hem hücumda hem savunmada önemli oyuncu" diyor. Onlar kim kardeşim? Senin vasfın ne orada? Kimin adına konuşuyorsun? Kanallardan, federasyona her yeri parsellemiş!

Taraftar adi uzerinde taraftar TBF'nin de pozisyonu belli de ."Ergin Ataman neye itiraz ediyor " demek nasil bir curret

Murathanoğlu'nu severim ama orada net şekilde saçmaladı,bence de normal bir şekilde neye itiraz ediyor acaba anlamadım gibisinden bir cümle kurmadı,neye itiraz ediyor itiraz edilecek bişey yok demeye çalıştı ve o algıyı yarattı.

Teknik kısımlara gelince pota altında bizden çok fazla üstün olan Fbye karşı üstelik deplasmanda 4 kısayla başlamak ve mecburiyet dışında 4 kısa tercihini uzun süre kullanmak bence çok hatalı momentumu kaybedersin hücumda akarlar,kaldı ki alamadığımız ribaundlar onların ekmeğine çok yağ sürdü.
Bir de maça 10 sayıyla iyi başlayan McCollum'u fazla kenarda unuttuğunu düşünüyorum.
Bir diğer yanlışta sezon boyu en hatalı olduğu konulardan biri gençlere süre vermemesiydi,sen sezonun standart maçlarında güvenip süre vermediğin adamları böyle önemli maçlarda zorunluluktan bile olsa sahaya atarsan bir verim alamazsın,asıl yanlış özellikle de Şafakla Ege'nin sezon içerisinde doğru düzgün süre alamamasıydı.Şafakta Ege de bence sezon içerisinde 13-15 dakika düzenli süre alabilecek kapasitede oyunculardı,bence zaten rotasyon darken koçun da rotasyonu daraltması işte böyle maçlarda karşımıza daha büyük sorun olarak çıkıyor.

Son olarakta bütün şartlar bu kadar aleyhineyken saçma sapan yönetimlerin köylü kurnazlıkları sebebiyle kısıldıkça kısılıp kuşa çevirilen bütçelerle senin 2-3 katın bütçeye sahip ülkerle play offlarda mücadele etmen çok zor,Sezon içerisinde içerideki maçı kazanırsın ama play offta eğer elinde saha avantajın yoksa maalesef ki turu geçmen çok zor.Ülker arenada ilk 2 maçtan 1'ini kazanmadan bu turu geçmemiz çok zor ve bu da maalesef ki pek mümkün görünmüyor.

Gokksenin'e ve ergin hocaya dakikalarca küfür edilirken anons için itiraz eden hoca için, "neye itiraz ettiğini anlamadım." diyen spikere murat murathanoglu denir .

Arkadaşlar böyle hakemlerle hiçbir şey olmaz, birileri yazmış, biz oynuyoruz. Ayıptır ya, şu 4.5 dakikada 5 sayımızı yediler.

Bu adaletsiz ortamla başa çıkmak için tek çare var. PARA! Adam gibi sponsor bulacaksın veya bütçe yaratacaksın. Sakatsız, defosuz, taş gibi kadronu kuracaksın. Sonra da bu şikecileri de, federasyonu da üst üste koyup içeride dışarıda yeneceksin...