Hakemi konuşacağımız bir maç olmaz umarım önyargılı yaklaşmamaya çalışacağım. Bu maç hakemlik bir durum da ortaya çıkmaz gibime geliyor, hakem gereksiz baskıya girmezse zaten Fenerbahçe favori yani bir destek vermesine gerek yok
Favori olmak demek kaybetmeyecek demek değil ama bu hakemler olduğu sürece kazanma şansımız yok kabul edelim bu hakemlerle kazanmak için eğer bi şansımız olacaksa ona da izin vermezler seri 3-2 biter yabancı hakemler olsa bi şansımız olabilirdi.Hakemi konuşacağımız bir maç olmaz umarım önyargılı yaklaşmamaya çalışacağım. Bu maç hakemlik bir durum da ortaya çıkmaz gibime geliyor, hakem gereksiz baskıya girmezse zaten Fenerbahçe favori yani bir destek vermesine gerek yok
Hakemleri konuşmayalım dedik cumhurbaşkanlığı kupasında saha dışından ülkerliler savunma yaptı seslerini çıkarmadılar! Hakem konuşmayalım dedik markoşvili nin eline baltayı indirip gözlerinin önündeki faulu çalmayarak şampiyonluğumuzu çaldılar! Biz hakemi konuşmayalım haklısın ince ince doğranmaya gerek yok direk lime lime doğrasınlar nasılsa fülker favori demi?İki tarafta hakemlerden şikayetçi her zaman olduğu gibi.
Gelecek sene yabancı hakemlerle 2 maç olacak. Bakalım o zaman neler söylenecek.
Bunu herhangi bir kişinin, tarafın özelind veya iğneleme amaçlı yazmıyorum.
Bugünlerde iki kulüp, 2 lokomotif branşta arka arkaya en az 4, en fazla 6 maç yapacaklar ve enteresan bir şekilde ortalık çok sakin.
Bence futboldaki maçın sonucu ne olursa iki takımda başarısız, rezil bir sezon geçirmiştir ve aynı şekilde ne olursa olsun basketbolda da tarihi başarılara imza atmışlardır.
İki tarafta hakemlerden şikayetçi her zaman olduğu gibi.
Gelecek sene yabancı hakemlerle 2 maç olacak. Bakalım o zaman neler söylenecek.
Bunu herhangi bir kişinin, tarafın özelind veya iğneleme amaçlı.....
Son cümleyi çok net anlamasam da ne olduğu belli. Ben artık bu kısır döngüden çıkmak istiyorum, bu kavganın gürültünün kimsenin işine yaramadığını düşünüyorum. Tek tek olay, detay saymak kimseye birşey kazandırmaz. Bence sadece sidik yarıştırıyoruz ve bu bizi biryere götürmüyor. Herkes yada büyük çoğunluk olaya kendi açısından bakıyor. Özellikle son 13-14 yılda ülkemizdeki gelişmelerden sonra her olaya daha objektif yaklaşmaya çalışıyorum, daha önceden göremediğim bazı şeyleri de farklı bakış açısıyla görebildiğimi düşünüyorum. Biz burada birbirimize bilenirken başkaları oturup keyifle izliyor. Fenerbahçe içinde de çok sayıda fanatik, gözü kör olmuş insan var, burada da, diğer takımlarda da. İşin ilginci bunların çoğu aslında makul insanlar, aynaya baktıklarında gördüklerinden hoşlanmayacak insanlar. Bence seninle beni fenerbahçe-galatasaray tartışması bölememeli. Başka forumlarda sizin eurocup ı kazanmanızı istediğimi söyledim diye mesajım silindi. Burada da her mesaja, herkese cevap vermediğimi farketmişsinizdir. Yani özetle mesajımdaki gizli mesaj (?) sizin düşündüğünüz gibi değil.
Bu tartışma geçmişe baktıkça bitmez. El deki gelecek seneki maç için söylediklerim sanki meydan okuma gibi anlaşılmış, ki alakası yok. Zaten bunun için orayı beklemeye de gerek yok.
Hem suçlu hem güçlü olmak ile ilgili yorumunuz.. İster inanın ister inanmayın 3 temmuz süreciyle ilgili çok az şey okudum. Daha fazlasını okuyacak olsaydım bu vakti 3 temmuz dosyalarına ayırmazdım. Şike, teşvik primi vs. konusu ne ülkemizde nede diğer ülkelerde yeni değil, bitmedi, kolay kolay bitmez de. O süreçle ilgili 2 yorumum var, ben o sene herhangi bir maçta şike yapıldığına inanmıyorum. Bugün kumpas olduğunu düşünenlerin taraflar farklı olsa aynı belgelerle şike diyeceğini veya şike diyenlerin kumpas diyeceğini düşünüyorum.
Galatasaray (yada beşiktaş, trabzon...) benim rakibim olabilirler ama düşmanım değil. Ben ligi 5., 10. sırada bitiren galatasarayı değil, uefa kupasını kazanan galatasarayı yenmek isterim.
Aziz yıldırım, mahmut uslu gibi isimleri fenerbahçe taraftarının yarısı istemiyor, desteklemiyor zaten, sadece (%51 i destekliyor maalesef) zarar veriyorlar. Zaten galatasarayın uefa şampiyonluğuna takılıp kalmış durumda, yoksa neden hersene cl elemelerinde rezil olduktan sonra transfer yapsın.
Ortada pek gizli bir mesaj oldugunu dusunmuyorum .Meydan okuma gibi algiladigim birsey yok.O mac olacaklar bir arguman teskil etmez dedim.Fenerbahce sikeden dolayi bagimsiz ve yurdisi bir kurum olan UEFAdan ceza aldi mi aldi e konu basket olunca referns yurtdisi da sike olunca neden ic hukuka donduk .Bir insanin ben obektifim demesi objektif oldugnu gostermez Ben mevcut fenerbahce yonetiminjn genel tarzinda ve basketbola iliskin bir desifreden bahsettm .Tarz sabit desifre sahte diyen de olmadi.Mevcut FB yonetiminjn tarzi ve ic halledis bicimi ortadadir yaotiklari ortada iken halinin altina supurmekle sorunu cozemeyiz.Hal boyle iken iki tarafta da benzer gorusler var demedinin anlami yok.
Kaldi ki siz yazana kadar ortada bir tartisma yiktu ki insanlarin siz kabul etmek istemeseniz de gecmiste olanlar yuzunden nesnel temelelre dayali olumsuz beklentileri var .Bunu paylastilsr herkeste buna katildi .Siz ben tartisma bitsin diye yazdim dediklerinizi yazmasanuz ortada bir tartisma olmayacagi acik yani belirtiginuz nitetle yaptiklarnizin somut sonuclari tutmuyor niyeti okuma sansimiz olmadigina gire snucu esas almak zorundayiz
Futbol hic umrumsa degil benim icinde dert degik ama ilgisiz yerde" GS UEFA sampiyonluguna takilip kalmis" " her sene ...rezil oluyor" gibi ibareler kullanmanizda vermek istediginiz imajla gerceklik arasinda fark oldugunu dusunduyuror .Benim yazdiklarimla hic ilgisi olmayan proveke edici de olabilecek ibareler bunlar.Aciklama mi yapiyorsunuz yoksa konuyu degistirip muhataba dokundurma mi yapiyorsunuz .En iyi savunma saldiridir tarzinin baska bir ornegi malesef balik bastan kokuyor
Ben nerede ise hic Futbol maci izlemiyoum oyle fanatik taraftar falan da degilim gecen seneki bazi olaylardan sonra GS basketbol subesini konusunda da coskulu degilim .Fenerbahceye ya da Dackaya olan tutumum da Galatasarayli olmamla ilgisi yok mesela ulkede FB baskanindan cok farkli gosuekn ama cok yakin gordugum spor ile ilgis olmayan baska br insan var ona karsi dsuncelerim de benzer.
Her ne ise konu basliktan sapti benim acimdan dan da maksat hasil oldu