BSL Play-Off Yarı Final 1. Maç | Fenerbahçe 93-79 Galatasaray Odeabank

Şu küfürlere rağmen kılını kıpırdatmıyor hakemler. Nasıl anons yaptırsın, soyunma odasında paraları gelir alır Aziz efendi.

Hakemler neyse de ben mecburmuyum arkadasim para verip yetmise meridiven dayamis fener amigosundan mac dinlemeye

Murat da maçı nasıl anlatıyor, resmen taraf tutuyor, Olaylara noldu anlamadık diyor? Sonra biz üçlük atınca yaptığı yorumlara falan inanamıyorum yahı

Sen uç maymunu oynamaya devam et murat efendi. Neye itiraz edecek kufur ediyorlar sabahtan beri neden anins yaptirmiyorsun diye itiraz ediyor.
O antic buraya gelecek!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 sezon boyunca göz göre göre yaptığı şikeden dolayı başka stadlarda ''şike'' denilmesini yasaklayan zihniyet, bugün bir final serisinde 1 oyuncsunda doping bulunan adam için takımın koçuna ''doping yapsana'' diye bağırıyor. Şu Cska maçında hakları yendi diye burada bile üzülünenler olmuştur, her şey mübah bu kinden gözü dönmüş mahluklara.

Bu arada iyi oynuyoruz. Nefesimiz yeter, hakemler de Fenerbahçe'yi itmezse bu marjda götürüp maçı almamız işten bile değil.

Burada taraftara ders vermeye calisan sevgi kelebekleri mutlular mi?
Çok mutluyum karşımızda dünyanın en aciz taraftar grubu var. Sadece ıslıklıyolar ve küfür ediyolar hep bir ağızdan. Ben GS maçı izlerken kaç tane marş söylediğimi kaç farklı tezahurat ettiğimi sayamıyorum bile. Kendi oyuncuları faul yaparken ıslıklıyorlar ve faul bize çalınıyor bir anda. bu hakemlerin berbat insanlar olmasından kaynaklı benim ne suçum var? Çok mutluyum.

Çok mutluyum karşımızda dünyanın en azik taraftar grubu var. Sadece ıslıklıyolar ve küfür ediyolar hep bir ağızdan. Ben gs maçı izlerken kaç tane marş söylediğimi kaç farklı tezahurat ettiğimi sayamıyorum bile. Kendi oyuncuları faul yaparken ıslıklıyolar ve faul bize çalınıyo bi anda. bu hakemlerin berbat insanlar olmasından kaynaklı benim ne suçum var? Çok mutluyum.

Hocana, oyuncuna, takimina ana avrat kufur edilirken mutluysan senin problemin, benim midem o kadar genis degil kardes. Yarin obur gun biri gelip ana avrat sana kufur etse, karsimda ne kadar ezik biri var diyip mutlu mu olacaksin?

Su basketbol camiasinda Engin kenarman disinda hakem yok mu ? Ona da hakem demeye bin sahit ister.

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Murat M. bu sene İpekçide maç anlattı mı? 3.maçta gelecek mi İpekçiye? Çok merak ediyorum. Fenerin basketlerinde zevkten 8 köşe oluyor