BSL Play-Off Yarı Final 1. Maç | Fenerbahçe 93-79 Galatasaray Odeabank

Adminler kusura bakmasın. Murathanoglundan hakemine tribününe kadar hepsi onursuzun önde gideni. Murat denen şerefsiz resmen azarladı Ataman i neye itiraz ediyor diye, Dixon atınca da coşuyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocana, oyuncuna, takimina ana avrat kufur edilirken mutluysan senin problemin, benim midem o kadar genis degil kardes. Yarin obur gun biri gelip ana avrat sana kufur etse, karsimda ne kadar ezik biri var diyip mutlu mu olacaksin?

Abicim öyle bi şey mi dedim? Öğretmiyor musunuz çocuklarınıza kötüyle kötü olma. Var yaraları ediyolar etsinler, ben buna müdahale etmeyen hakemlere sinirliyim. Normal şartlarda onların bu saçmalıkları işime gelir, 3 anons görüşürüz, hakemlere kızıyorum sadece. Siz abdi ipekçide küfür edince aynı tolerans size gösterilicek mi? Tabi ki hayır, onları düşünmek lazım.Yoksa o salonda herhangi bi şekilde insana yakın bi varlık olmadığının farkındayım.

İpekçide en ufak bir olayda anons isteyen hakemler, azizin salonunda korkudan hiç bir şey yapamıyor. Bu kadar televizyona bile yansıyan küfür var iken, tık yok. Rezilsiniz, uşaksınız, tetikçisiniz. Bu kadar çirkef ve iki yüzlü bir camia daha yok. Aziz herkese ayarı vermiş. Bizim başkan zaten ayak da uyuyor. Takıma ve emeğe yazık çok yazık. Sonucu önceden belirlenmiş bir seri oynuyoruz.

Ligteki maçta da böyle oldu.Maç başabaşken Göksenin gerdi ortamı.Tarafarı uyandırdı.Aynı olay yine oldu.Böyle ortamlarda oynatmayacan Göksenini.Faydadan çok zararı var.

Bu Ergin Ataman ne yaptı bu şikeci fener+ülker taraftarına? Bu kadar böğürdüklerine göre zamanında çok kötü şeyler yaşamışlar. Vah vaahh.. :D

Lig şirket takımlarından çıkıp kulüp takımlarına döndüğü andan itibaren taraftarlı oynamak çok büyük lüks halini aldı. Gerçek ki biz onları yenemiyoruz, onlar da bizi. O açıdan ligi onların önünde bitirmek çok önemliydi, ne yazık ki başaramadık. Yine de bugün normal bir maç seyredecekken Kennerman ve ekürisinin ekstradan kahramanlık çabasını anlamıyorum. Yok yere ortamı geriyorlar. Ki emin olun deplasman takımı bundan çok daha fazla etkileniyor. Biz ne olursa olsun içerideki 2 maçı almalıyız. Maalesef son birkaç yıldır deplasmanda çok kolay teslim oluyoruz ama içerideki hükmümüzü kaybetmemeliyiz.

FB değil, hangi takım olursa olsun, devrede 57 sayı yersek maçı kaybederiz. Yoksa deplasmanda 40 sayı kötü değil.