BSL Play-Off Yarı Final 2. Maç | Fenerbahçe 80-55 Galatasaray Odeabank

Takımın pili bu kadar çok kızmamak lazım, Sinan maç başında iyiydi sonra yoruldu. Lasme, Chuck yaşlarına ve pozisyonlarına oranla çok yüksek süreler alıyorlar. Mccollum ilk maç iyiydi bu maç pek varlık gösteremedi. Bu gibi durumlarda devreye birinin girmesi lazım bunu yapacak Schilb olabilirdi ama o da sıfır. Bunların üstüne Caleb Green sakat, 2 günde bir maç yapıyoruz ve Fenerbahçe gibi tribüne yollayıp rotasyon yapabileceğimiz 7.yabancımız da yok. En önemlisi de deplasmandayız.

Bu maçı kazanmamız için herkesin %100 oynaması gerekiyordu. Ergin hoca molada hata yaptı da takım yetersiz abi bu kadar basit. Kimseye kızmanın anlamı yok bu maç için. Karşımızda çok iyi takım var.

Takımın pili bu kadar çok kızmamak lazım, Sinan maç başında iyiydi sonra yoruldu. Lasme, Chuck yaşlarına ve pozisyonlarına oranla çok yüksek süreler alıyorlar. Mccollum ilk maç iyiydi bu maç pek varlık gösteremedi. Bu gibi durumlarda devreye birinin girmesi lazım bunu yapacak Schilb olabilirdi ama o da sıfır. Bunların üstüne Caleb Green sakat, 2 günde bir maç yapıyoruz ve Fenerbahçe gibi tribüne yollayıp rotasyon yapabileceğimiz 7.yabancımız da yok. En önemlisi de deplasmandayız.

Bence de haksızlık ediyorsunuz. Bizim tribüne yolladığımız iki oyuncu sizde olsa 20 dk nın üzerinde süre alırlar. Murat didin söyledi, sinan 32 dk dıroynuyor, bogdanovic 23 diye.

Sezon bitti deyip acilen su schilpi hatta bence maccollumu bile gondermek lazim. Belki turklere daha cok sans imkai dogar son macta. En azindan belki onlari kazaniriz

Kalinic'in 2 smacını ve Udoh'un alley oop çıktığı topun ribaundunu almasından sonra kapatma ihtiyacı duydum artık. Severiz, sevmeyiz ama kabul etmek gerek ki Fenerbahçe bizden çok çok daha iyi bir takım. Kağıt üzerindeki zaten tartışamayız ama yürek olarak da 2 maçtır bizden çok daha büyük oynadılar. İlk yarıyı 4 sayı farkla bitirip ikinci yarı ABD karşısındaki Angola gibi kalan bu takım 2 günde psikolojik olarak ne toparlar bilmiyorum ama 12000 Aslanın da bugünkü takıma yeteceğini sanmıyorum. Ne yazık ki hiç başlamadan çıktık seriden. Hiç zannetmesem de içerden 2 maçı alıp çıksak da 5. maçta şu takımı deplasmanda yenebileceğimize inanmıyorum. Eldeki kadroyla, pivotsuzlukla olabilecek en iyi sezonu oynadık. Takımda da o fiziksel ve psikolojik doymuşluğu görüyorum. Bundan sorna fazla beklentiye girmeden sadece içerdeki maçlardan keyif almak lazım. Özellikle küfürün de zamanını ayarlayarak. (maçtan önce, sonra) 4. maçın seyircisiz oynanmasını istemem.

Deplasmanda galibiyet beklemiyorduk zaten yeter ki İpekçi'de maç vermeyelim. Deplasmanda kafa kafaya oynamak için bize 2 Lasme, 2 Micov, 1 McCollum, 1 Davis daha lazım..