BSL Play Off Yarı Final 3.Maç | Galatasaray Odeabank 65-63 Fenerbahçe

En komiği de; malum kulüp Başkanının A Milli Takım antrenörünü parmağını sallayarak ettiği tehditlere susanların şimdi ahlak dersi vermesi?! Amigo MURAT' lara mac anlattiranlar utansın !

Yahu Sinan niye 7 tane 3 lük kullanır. Bu takımın şutorü Sinan´ sa vay halimize.
Çok defolarımız var.
Oyun kurucu yok.
2. 5 numara yok.
Davis ´e rağmen 4 numara yok.

Neyse ki yendik.Serbest atışlar silahımızdan iyi faydalandık ve kazandık.Kazanmayı hak ettik.Hücumda,rakibimize göre daha iyi işler yaptık.İki takımında savunması kötüydü.

Dördüncü maç seyircisiz olursa o saçma sapan işler yapan taraftarlar keşke bulunsa ve hesap verse diyeceğim ama burası Türkiye :) Seyircili olursa yenme ihtimalimiz yine yüksek.Seyircisiz olursa maç belirsizleşir bir hayli.

Maçta ne olursa olsun o kadar madde sahaya atılmamalı. Sinir harbi şeklinde geçen bir maç oldu. Taraftar ilk yarıda sürekli gergindi. Tvden bana öyle geldi. Hani destek olup takımı itmek yerine bir uğultu sürekli bir kargaşa vardı sanki. Normalde bizim salonda olmaz. Fenerbahçe zihniyetinin ne kadar çirkef olduğunu biliyoruz ama biz de çok çabuk tahrik olduk yahu. İkinci maç seyircisiz olması için herşeyi yapacaklar yazmıştım. Yaptılar bizde çanak tuttuk. :(

Maçta savunmamız hariç hiç memnun değilim... Hücumda bu kadar kötü olmayı nasıl başardık merak ediyorum! İlk yarıda Schilb ve Lasme, ikinci yarı McCollum ve Davis birşeyler yaptı, Micov çok kötüydü, Sinan kötü oynamaya devam etti... Göksenin oyundayken çok iyi savunma yaptı, takımın savunmasından memnunum zaten...

Taşkınlık çıkaran seyirciye gelince, yaptıkları sadece zarar, takıma zarar verme hakkını kimden alıyorlar merak ediyorum, bu tarz seyirci gruplarından biran önce kurtulmamiz gerekiyor... Orda ne oldu bilmiyorum ama ne olursa olsun, yaptıkları insanlık falan değil... Umarım Galatasaray'a zarar verdiklerinin farkındadırlar...

Abdi İpekçi'çide 2. maç seyircisiz olabilir, seyircisiz de kazanırız, kendi sahamızda bu kadar kötü oynamayız, seri Ülker Arena'ya taşınacaktır...

dixon oyunu beni ilgilendirmiyor ben önce mccollumun ne yaptığına bakarım bugün de resmen maçı satmaya oynadı arkadaşlarının emeklerine bir kez daha yazık ediyordu hala savunmaya devam edin bu adamı. 22 maç oldu 22 hedef maçta sadece 6 maçı skorer kimliğinde şut sokmuş bir adamdan bahsediyoruz. bugün de 4/14 attı hele maç sonunda yaptıkları falan ne skorer ama başımı döndürdü.

*isteyen olursa bu 22 maçın şut istatistiklerini dökerim buraya.

Dixon benim umrumda bile değil sevgili kardeşim.Bu senin 2 ay içinde attığın sondan ikinci mesajın.

Boby Mccollum'u nasıl madara etti ama buna alışın şimdiden, benzer senaryoları seneye bol bol izletecekler bize.

Senin getirdiğin argüman bugün Dixon'ın kötü oyunuyla sonuçlandı onu söyledim sadece.Ayrıca, kimseyi savunduğumuz falan yok.Senin mesaj sayın ve konusu , şu Fener'i yenip mutlu olduğunuz anın saniyesinde çok ilginç.Neyse, daha fazla tartışmaya dönmesin.Hayırlı günler.

Fb'yi 65-63 yeniyoruz!!! Haha bunları Abdi İpekçi de yenmek bir klasik haline geldi!! Taraftarımıza helal olsun çok iyi destek verdiler...Olaylara gelirsek tabi ki yaşanmasaydı ama tribünde bulunan hiçbir taraftara neden yaptın demem bunu..Görüntüler ortada zaten takım elbiseli bir fbli ve melih denen şahıs nasıl geriyor ortamı gözüküyor herşey..

Üstelik hakemlerin Micovun müdahalesine faul çalması (ki temiz pozisyondu), maçın başından beri sanki deplasman takımı bizmişiz gibi faullerin çıkması hep gerdi taraftarı.Ayrıca bir haftadır Aziz nasıl ortamı geriyor malumunuz daha ilk maçtaki o parmak hareketleri ile Ergin Ataman'ı hedef göstermişti..

Ortam bu haldeyken bu olayların yaşanacağı çok belliydi..Ceza yersek bile hiç içim yanmaz benim..Nasıl olsa bu hakemlerle turu geçmemiz zor.."Adaletin olmadığı yerde herkes kendi adaletini sağlarmış" bizim de yaşadığımız süreç bu şekilde..

dixon oyunu beni ilgilendirmiyor ben önce mccollumun ne yaptığına bakarım bugün de resmen maçı satmaya oynadı arkadaşlarının emeklerine bir kez daha yazık ediyordu hala savunmaya devam edin bu adamı. 22 maç oldu 22 hedef maçta sadece 6 maçı skorer kimliğinde şut sokmuş bir adamdan bahsediyoruz. bugün de 4/14 attı hele maç sonunda yaptıkları falan ne skorer ama başımı döndürdü.

*isteyen olursa bu 22 maçın şut istatistiklerini dökerim buraya.

Mccollum iyi oyuncu kötü oyuncu tabi tartışılabilir.Sonucta hepimiz bu işte amatörüz bu konuda en dogru kararı takımın basşındaki bu alanda Avrupanın en iyi profesyonellerinden biri olan koç verecektir o zaman göreceğiz hangi yorumlar doğru.Bununla birlikte "maç satmaya oynadığı " iddası bence ciddi bir iddaa hatta " bana göre " oyuncuyua hakaret .Mccollum koça epey saygı duyuyor ve sözünüzü dinliyor maş sonunda koç fazlaca insiyatif aldığını düşünse gerekli uyarıda bulunur ve Mccollum'da bunu dinler ben pek "kafasna göre" insiyatif aldığını pek saymıyorum

Evet takım hücum anlamında iyi değildi ama 7 kişi ile oynayan ve en önemli oyuncuları erken faul problemine girmiş, her oyuncunun en az 30dk süre aldığı bir takımın hem bu kadar diri, adam değişmeli, sürekli yardım getirerek, ezici fiziksel üstünlüğe rağmen savaşarak savunma yapmasını hem de hücumda çok iyi performans göstermesini bekleyenleri aklım almıyor. Sinan diyorsunuz yahu adamın mecali kalmadı savunmada yardıma gitmekten, top çalmaktan, kendinden 20cm uzun adamlardan ribaund çekmekten, doğru atışları buldu, attı ve girmedi, hepsi bu. McCollum diyorsunuz adam daha ne yapsın yahu? Evet son toplarda biraz hatalı oynadı ama bir an önce darbeyi vurmak istedi, olmadı ama adam terinin son damlasına kadar savaştı, yeri geldi zebellah gibi Vesely ile ribaund mücadelesine girdi, yeri geldi Udoh'un altına girdi faul aldırdı korkmadan.

Az biraz vefakar olun, saygınız olsun emeğe, alın terine!

Adam önce "seriden önce basketbol dışında birşey konuşmıyacağım" lafını kendisi hatırlattıktan sonra önce basketbol dışında şeylerden bahsedip sonra hem federasyona hem EL yönetimine bizi hedef gösterdi.Kendi daha önce söylediği cümleyi söylemese ben lafını yediğini bilmşiycem mesela .Adam ben lafımı yiyorum ama bu sayılmaz diyor .Politik doğrucunun önde gideni diyeceğim ama tam olarak onu da yapmıyor aslında nasıl bir kişisel marka oluşturdu ise şu işleri yapan adama basketbolun azizi muamalesi yapılıyor.

Madem bu kadar yüce insan ortamı provake eden Rendayı yerine oturtsaydı ya

Fenerbahçe'den de ahlak dersi aldık ya, daha ne diyeyim. Seriyi 2-2'ye getirmek önemli, buranın düşmediğini göstermek lazım. Kel Harun büyük ihtimal fırsattan istifade edip 4. maçı seyircisiz oynatacaktır. Öyle olursa, Aysal döneminde bile seyircisiz oynamayı temyiz edemediğimize göre, bu dönemde de seyircisiz oynarız. Yine de, her ne olursa olsun 4. maçı kazanmak lazım. Son maçta ne olacak bakarız. Bir de 3-5 deli taraftarın çıkardığı olaya bu tepkiyi veren Fenerbahçe'yi anlamıyorum. Sanki kendi başlarındaki adam 5 gün önce Ergin Ataman'a karınca pipisi kadar parmağını sallamamış gibi. Daha kuduz başkanlarına sahip çıkamazken 3-5 yüksek adrenalinli adamı nasıl durduracağımızı düşünüyorlar, merak ediyorum. Heralde en büyük hayalleri seyircisiz oynamaktır, Harun da onların bu rüyasını gerçeğe çevirebilir.

En nihayetinde güzel bir galibiyetti. Olay çıkmasa kazanır mıydık bilmiyordum. Ama Galatasaray dinlenmesi işlerine yaradı diyen herkes için şu güzel entry gelsin:
https://eksisozluk.com/entry/60818879

4. maçı seyircili ya da seyircisiz almalıyız. Bir kere seyircisiz yendik, iflah olmamışlar ki bir daha istiyorlar. Son maçta da en ufak olayda soyunma odasına gitmeyen bizden değildir. Bu fırsatı kendimize yaratmak için 4. maçı kazanmalıyız. Bakalım o zaman bu ahlak edebiyatını yapabilecekler mi?

Bu takimin önünde saygıyla durmak lagzim helal olsun bu rotasyon darliginda gene kazanmayı bildiler karakter koydular.
Bu arada biz yapilanlari unutmayiz, ki yine olay cikmazdi ama orda birinin tahrik ettiği çok belli ha ondan sonra korkudan kaçmayacaksınız... Nasıl kazandık ama :)

Obradovic: "Salonumuzdaki atmosferle buradaki atmosferin farkını herkes görebilir. Burada Euroleague maçları nasıl oynanacak merak ediyorum" :)
Bence de farkı çok rahatlıkla görebiliriz, Abdi İpekçide ki atmosferin yanına bile yaklaşamaz ülkerciler..

Cok net soyleyebilirimki ben spikersiz maci seyrettim ve seyrederken olay mi oluyor ne oluyor anlayamadim bile sadece yerden atilmis birkac madde toplandigini gordum ve o sekilde anladim sanirim tv yayininda spiker kimse olaylarin abartili gozukmesi icin gerekeni yapmis. Ben ceza beklemiyorum acikcasi.
Macla ilgili ise olayin savunma tarafinda kusursuz isler yaptik cska ilk 3 ceyrekte ne yaptiysa bizde onu yaptik.Pick n roll yollarini kapattik, hizli hucuma izin vermedik, bos 3luk birakmadik ve 2.ceyrek disinda gereksiz faulde yapmadik. Hucumdaysa davis ve lasme cok iyiydi ama lasmenin tek olusu cok riskli bizim icin ve baska bi alternatifimiz yok.Lasme ciktiktan sonra macin son 4 dakikasi iskence gibiydi ve mccollum'un cok kritik saniyelerde blok yiyecegini bile bile girdigi hizli hucum turnikesi o kadar emegi cope atabilirdi.
Umarim ceza falan almayiz ve 2-2'ye getiririz skoru.Fakat 2-2 bile yapsak deplasmandaki son macta sansimiz oldugunu dusunmuyorum.

Mactan öncede söyledigimiz gibi ipekci'den cıkıs yok .. Pancar suratlı obradovic dokunuzcu kes ipekci'de maglup olunca baya gerilmis ..

Obradovic: "Salonumuzdaki atmosferle buradaki atmosferin farkını herkes görebilir. Burada Euroleague maçları nasıl oynanacak merak ediyorum"