En komiği de; malum kulüp Başkanının A Milli Takım antrenörünü parmağını sallayarak ettiği tehditlere susanların şimdi ahlak dersi vermesi?! Amigo MURAT' lara mac anlattiranlar utansın !
EL'de F4 oynamışsın falan dinlemez İpekçi! Adamın aklını alır. O salon dolsun, istatistikler sadece kağıt üstünde kalır. #SaldırGALATASARAY
dixon oyunu beni ilgilendirmiyor ben önce mccollumun ne yaptığına bakarım bugün de resmen maçı satmaya oynadı arkadaşlarının emeklerine bir kez daha yazık ediyordu hala savunmaya devam edin bu adamı. 22 maç oldu 22 hedef maçta sadece 6 maçı skorer kimliğinde şut sokmuş bir adamdan bahsediyoruz. bugün de 4/14 attı hele maç sonunda yaptıkları falan ne skorer ama başımı döndürdü.
*isteyen olursa bu 22 maçın şut istatistiklerini dökerim buraya.
Boby Mccollum'u nasıl madara etti ama buna alışın şimdiden, benzer senaryoları seneye bol bol izletecekler bize.
dixon oyunu beni ilgilendirmiyor ben önce mccollumun ne yaptığına bakarım bugün de resmen maçı satmaya oynadı arkadaşlarının emeklerine bir kez daha yazık ediyordu hala savunmaya devam edin bu adamı. 22 maç oldu 22 hedef maçta sadece 6 maçı skorer kimliğinde şut sokmuş bir adamdan bahsediyoruz. bugün de 4/14 attı hele maç sonunda yaptıkları falan ne skorer ama başımı döndürdü.
*isteyen olursa bu 22 maçın şut istatistiklerini dökerim buraya.