• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play Off Yarı Final 3.Maç | Galatasaray Odeabank 65-63 Fenerbahçe

Ne oldu da karıştı bir anda salon?
 
Salondayım arkadaşlar bu fb camiası kadar çirkef bir camia yok. Adam özellikle masa da kaldı. O kadar tahrik etti ki. Bu lig tv vermemistir o görüntüleri. Ve salonun her tarafıdan geldi maddeler. Tek bir güruh değil yani !

Demek ki takım şer cephesine karşı savaşıyor..
 
Bu kaçıncı anons oldu? İnşâallah 2. anonstur eğer 3 ise; galip gelmemiz halinde, sSalı günü seyircisiz olacak?
 
Tek kelime ile rezalet, saçma sapan hareketler.Yalnız taraftar profilimiz böyle sanırım.Çoluk çocuk işi olmaya başladı.Her maç kavga gürültü.Maçın başında da bir kavga vardı.Bu bedava bilet olayı devam ettiği sürece böyle olacak sanırım.50 60 bedava bilet kapan kendini adam sanıyor.Bu takımın utanç kaynağı böyleleri.Şimdi de ayağa kalkmayan fenerli olsuna başladılar.Maç bizim lehimize giderken en çok katkıyı siz yaptınız fenere.Hadi hayırlı olsun.
 
Taner bey "Osmanlıca da geçen kökeni Türkçe olmayan ve günümüz Türkçesinde görece nadiren kullanılan Arapça veya Farsça kelime yok " yazmak takdir edersiniz ki uzun sürüyor.Maksat hasıl oldu nasılsa her ne oluyorsa FB maçlarında hepimiz gibi yazmaya başlıyorsunuz.Bir ben var sizden öte anlaşılan

Yazmaktan pek haz etmem lâkin sizleri ve yazıları takip ediyorum.
 
Benim saydığım 4. anons oldu.Salı seyircisiz olacak belli ki.
 
Ne oldu caninizmi yandı fülker karaktersizler sizi.
 
Fenerbahçe bench'inden tribüne su şişesi fırlatıldı ve olaylar öyle başladı.
 
Melih Cenk Renda provoke ediyor okey ama kazanacaktık beyler en büyük cevabı verecektik. Yapmaya gerek yoktu yani yazık..
 
Arkadaşlar hiç İpekçiye maça gitmediniz mi ? maç saatleri açık hava birahanesi gibi oluyor salon çevresi.Şaşılacak birşey yok yani
 
4.Maçın seyircisiz oynanması bir yana, hasılat gitti.Yazık oldu.Biraz akıllı olmamız lazım.
 
Ey Galatasaray'ın kongre üyesi monşerleri. Halen daha bu seyirciyi ve takımı yalnız bırakıp hiç bir şey olmamış gibi sağda solda Galatasaraylılık taslayacak mısınız.. Ya bu kulübün arkasında olun ya da tasınızı tarağınızı toplayıp gidin.. Nedir bu kulübün sizden çektiği.. Galatasaraylılık adada bedava çay içip puro tüttürmek değildir.. Yönetim zaten zavallı.. Bir de sizinle uğraşmasın Galatasaray taraftarı.. Elinizi artık taşın altına sokacaksanız sokun..
 
Aziz yildirim dayak , sopa yemedigi surece agzi burnu kirilmadigi surece bu olaylar bitmez. Rusya'da bir elimize gecse fena yapacagiz mac cikisinda.
 
Oooo bu Antic hep sahtekarlık yapıp yutturuyo abi bu nedir ya
 
Şu Davis bomboş kimse top indirmedi bi bomboş turnike atacak adam

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Fener benchinin sağındaki buz mavisi soğuk iceceklerin olduğu sepetten fenerli bir çalışan bir pet şişe alıp koşa koşa hakeme bize bunu attılar diye gitti.Olaylar ondan sonra başladı. Söylenecek başka söz var mı bilemiyorum.Sahamizi kapatmak için çirkeflikte son noktaya ulaşmayı basardilar (!)
 
Mccollum 90 la şut attığı yerden airball attı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Fener benchinin sağındaki buz mavisi soğuk iceceklerin olduğu sepetten fenerli bir çalışan bir pet şişe alıp koşa koşa hakeme bize bunu attılar diye gitti.Olaylar ondan sonra başladı. Söylenecek başka söz var mı bilemiyorum.Sahamizi kapatmak için çirkeflikte son noktaya ulaşmayı basardilar (!)

Her türlü çirkefliği yaparlar,karakterlerinde var ama taraftar da kusura bakmasın,beynini kullanacak galeyana gelmeyecek,adamların istedikleri şey bu zaten.
Ayrıca TV'den gördüğüm kadarıyla öyle 4 anonsluk bir olay da olmadı gibi
 
Geri
Üst